Somnul copilului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Wednesday, August 9, 2006 12:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Copiii astia, nici nu stiu ce pierd. Ce au ei de facut acum? Ce as mai dormi si eu.
Cat timp doarme Sara in timpul zilei? Daca doarme mai mult se poate ca seara sa nu fie tocmai obosita si sa doreasca sa se culce mai tarziu sau se poate sa doarma putin si sa fie agitata si sa adorma mai greu.
Miri
Scris: Wednesday, August 9, 2006 12:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Ziua doarme o tura de 2 ore(adica exact ceea ce face acum)si inca o jumatate de ora pe la 17.Atit!
sousourel
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Miri wrote:
Iar am pentru voi o intrebare in legatura cu somnul micutilor!ras
Sara e foarte agitata la culcare,plonge ,se zbate,se ridica in picioare in patut...Asta se intimpla mai ales seara,la culcare!Oare de ce?Sa fie prea obosita de peste zi?Sau nu ii e inca somnic si ar mai sta?

Miri, nu e criza de singuratate? Cand face asa al meu (si faceuff ) ies frumusel din camera (chiar daca e4 AM!!! cum a fost azi-noapte) si il las sa-si faca numarul, apoi se culca singurel. Daca as sta langa el, am lalai-o pana la nesfarsit, asa se culca si seara si ziua. Eu zic asa: ii dai biberonul, ii canti ceva (sau cum e ritualul vostru dinainte de somn) spoi o asiguri ca esti acolo, o saruti, ii spui noapte buna si iesi. Daca se agita mult, dupa 5-10 min revii, o alini, iesi si iarasi tot asa. La noi a functionat si acum, dupa cateva maraieli (ca deh, trebuie putin protest, cum sa se lase asa de usor) se lasa cu NANI yes

Metoda prescrisa si de Stele ras pe undeva, dar nu mai stiu unde.
Miri
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:19 PM
Nivel

Multumesc de raspuns,Sousourelpupici
Trebuie neaparat sa citesc despre criza de singuratate, ca nu am mai apucatbanghead
Cit despre metoda descrisa de tine...pleaca Manu si apoi cobor eu militaria din pod!ras
sousourel
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Sa ne tii la curent ras despre cum merge armata, instructia si disciplina! ras
Miri
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:42 PM
Nivel

sousourel wrote:
Sa ne tii la curent ras despre cum merge armata, instructia si disciplina! ras

Sigur ca da!Saptamina viitore intram in "cantonament"ras
Kiki
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:42 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pe mina m-a dispera copilul asta al meu de cateva zile. Nu mai doarme ziua deloc. Se trezeste pe la 8 dimineata si pana la 8 seara nu pune geana pe geana. Il pun in patut, degeaba, in 2 minute daca il veriifc e planton in picioare in pat marsaluind pe acolo.... iar asta seara m-a innebunit de tot . Sculat de la 8 se facuse 11 si nu dormea. Pana la urma l-a furat somnul in genunchi, in patut banghead banghead
Miri
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:48 PM
Nivel

Dragul de el!pupici
Daca doar patruleaza in patut ,e inca bine!Sara scaote niste tipete de ne aud toti vecinii!banghead
Chiar ma gindeam ca si printesa a dormit azi doar o tura,de la 10,50-13uff
Dar la ora 22 a depus armele si inca in liniste ,de nu mi-a venit sa cred!
Kiki
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri, nu plange, nu urla, nimic de genul asta. Sta in picioare si vorbeste, merge pe acolo, se apleaca peste margine de mi se face rau cand il vad...uff
Miri
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:55 PM
Nivel

Kiki wrote:
Miri, nu plange, nu urla, nimic de genul asta. Sta in picioare si vorbeste, merge pe acolo, se apleaca peste margine de mi se face rau cand il vad...uff

Unde nu-mi da Dumnezeu si mie sa o aud pe Sara cum umbla fara sa zica nimic!banghead
Ea daca nu urla,nu se simte bine!Eu nu ajung la usa si printesa e in picioare,protestind de zor!ras
Ely
Scris: Thursday, August 10, 2006 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Eu pe Karina de mica am pus-o s aadoarma singura in patut fara sa o leagan si e bine si acum decat ca se foieste rau pana adoarme nu plange numai daca nu-i este somn se maraie un pic .

Miri si Karina doarme tot in doua reprize pe parcursul zilei nu mai mult de doua ore jumate in total,seara adoarme pe la 10.30-11 si se trezeste la 8 dimineata mai nou ii face tati biberon dimineataras

Kikiprobabil trece si el printr-o perioada mai grea ,baietelul prietenei mele o dispera era foarte agiatat,nu ziua nu prea dormea si noaptea se mai trezea si a trecut perioada acum doarme e,linistit,papa.
Miri
Scris: Thursday, August 10, 2006 12:29 PM
Nivel

pupici Karinutei si mamicii ei!
Miri
Scris: Thursday, August 10, 2006 8:26 PM
Nivel

Sara s-a culcat in seara asta la 20,15!Asta nu s-a mai intimplat de pe la 6 luni!nu
Ce sanse am sa doarma pina dimineata?La ce ora se culca bebelusii vostri si cite ore dorm acum?oare
kali
Scris: Thursday, August 10, 2006 8:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Alexia doarme cel mult 10 ore/ noapte, incepand cu ora 21.30-22.00... dar stii tu ca fiecare bebe are programul lui.
Chiar sunt curioasa cat va dormi Sara... depinde si cat de obosita e, cat s-a odihnit in timpul zilei...
georgy_adinutza
Scris: Thursday, August 10, 2006 8:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
fetelor , eu zic ca de la vremea asta e posibil sa doarma bb-i mullt!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.