Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Dupa amiaza pana la 16.00, cu inca un somnic de 30 minutele pe la 18.00. Daca somnul de amiaza e dus pana la 17.00, nu mai pupa somnic seara, ci direct nani, pe la 21.00, dupa baita din fiecare seara. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am inteles! Nu de altceva,dar Sara a dormit ieri de la 17-19 si aseara s-a lasat cu concert,pina la ora 23,30,cind abia a adormit! Asa ca ii mai dau o jumatate de ora ,ca s-a culcat la 16,si ma duc sa o trezesc sa plecam la plimbare,ca nu mai vreau concerte nocturne! |
|

| Am reusit! Sara a dormit azi de la 16-18 ,apoi a papat si am fost la plimbare,iar la 22 era obosita frinta! A papat si s-a culcat fara sa protesteze!Deloc! Nicio mitiiala,niciun plinset,nimic...Doamne ,de cind nu s-a mai intimplat una ca asta, si uitasem ce bine e! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ma bucur pentru voi Miri! E mare lucru ca bebe sa se culce singur, sa nu planga, sa nu urle, sa nu te oboseasca. Bravo, Sara, ai facut-o pe mami happy! |
|

| Kiki wrote:Ma bucur pentru voi Miri! E mare lucru ca bebe sa se culce singur, sa nu planga, sa nu urle, sa nu te oboseasca. Bravo, Sara, ai facut-o pe mami happy!
De cind asteptam momentul asta...Parca nici nu-mi venea sa cred ca bebele meu il puneam in patut si adormea singur,in urma cu o luna |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Bravo, Sara, printesa mica!
Eu am descoperit programul de somn care ii prieste Alexiei. Daca il respect am copil super cuminte si intelegator, fara urlete de oboseala la culcare si alte nazuri. Deci, la noi e asa: -ne trezim la ora 7 (noaptea nu se mai trezeste deloc, eventual se foieste de sete si atunci ii dau apa) -nani la ora 9.00, apoi la 13.00, 17.00 si 21, cand doarme pana dimineata Peste zi doarme cel putin o ora, in patut, singurica Aaaa, si am obisnuit-o sa pape dupa ce se trezeste, asta pentru ca avea obiceiul de a adormi numai la san cat era mai mica si am vrut sa o dezvat... plus ca am descoperit ca daca e obosita nu papa bine. Sunt fericita |
|

| Bravo si voua,Kali!
In privinta mancarii,si eu ii dau Sarei sa pape dupa ce se trezeste,asta dupa tura obligatorie pe la olita! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bravo, Sara! Mami, uite ce fata cuminte ai! |
|

| Multumesc,Lenus! Sper sa o tina cit mai mult!
|
|

| De citeva zile Sara si-a modificat programul de somn:adoarme seara pe la 22-23,se trezeste la 6 pentru portia de laptic cu cereale,pe care o papa mai mult in somn,iar ziua mai doarme un somnic de 2 ore si inca unul mai mic,de vreo 40 de minute!
Voi cum mai stati cu somnul? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Fata mea nu mai serveste leganat la culcare. Si-a schimbat preferintele, doreste tzitzi Mozoleste pana adoarme si dusa e... Doamne ce copil bun, daca era si Diana asa aratam si eu cu 10 ani mai tanara |
|

| Si sa nu-mi spui ca acum arati rau! Nopti linistite va doresc si somn lin,intotdeauna! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miruna nu mi-a facut probleme cu somnul (paote cate o noapte adormea mai tarziu, pe la 11 si fff rar la 12 pm), dar in rest in jur de 9 pm deja adoarme. deci: se trezeste pe la 7 am, mai doarme pe la 10 (cam o ora jumatate) si pe la 15 iar somnic (o ora jumatate - doua), iar dupa baita somnic (azi a adormit la 10, dar ieri pe la 7 pm ) Noaptea ii dau prin somn sa pape. |
|

| Sa-i tina Dumnezeu naravul,iar tu vei fi o mamica fericita si fara cearcane! |
|

| Iar am pentru voi o intrebare in legatura cu somnul micutilor! Sara e foarte agitata la culcare,plonge ,se zbate,se ridica in picioare in patut...Asta se intimpla mai ales seara,la culcare!Oare de ce?Sa fie prea obosita de peste zi?Sau nu ii e inca somnic si ar mai sta? |
|
|