Chestionar intrebare: Ati observat la copil sa se "pipaie" ?
Alegere Voturi Statistici
da 18 90%
nu 2 10%

Sexualitatea la copii-descoperirea propriului corp si masturbarea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Saturday, March 10, 2007 11:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Am raspuns NU la intrebare, pt ca pe Alexandra nu a interesat-o pana acum niciodata putzulica... deocamdata se amuza teribil cu buricul, repeta intruna "buicu" si "butica"... deci mai are un picutz pana mai jos!!!sic

Articolul nu e deloc pe placul meu... nu sunt de acord ca " masturbarea este o parte sanatoasa a cresterii", si cu atat mai mult cu ideea de a ii oferi intimitate in scopul masturbarii... Ce Dumnezeu mai e si cu ideea asta?!? Hai atunci sa le aratam si cum se face, ca nu cumva sa nu fie bietii copii la curent cu anumite practici... Eu in general sunt f libertina in acest domeniu, dar asa ceva nu as putea sa-i invat niciodata pe copiii mei. Unde ramane atunci puritatea sufletului de copil?!?

Cu siguranta nu sunt in asentimentul multor fete, dar... asta este...
MNiko
Scris: Saturday, July 14, 2007 7:06 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cristina ieri mi-a facut surpriza sa se ceara la olita de mai multe ori chiar cu rezultate bune, insa surpriza cea mai mare a fost cand s-a cerut la olita doar ca sa-i dau pampersul jos pt ca a descoperit ea ceva intre picioare si vroia sa studieze.ras
Mai si radea fericita la mine ca m-a pacalit s-o dezbrac.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, July 14, 2007 10:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
MNiko wrote:
Cristina ieri mi-a facut surpriza sa se ceara la olita de mai multe ori chiar cu rezultate bune, insa surpriza cea mai mare a fost cand s-a cerut la olita doar ca sa-i dau pampersul jos pt ca a descoperit ea ceva intre picioare si vroia sa studieze.ras
Mai si radea fericita la mine ca m-a pacalit s-o dezbrac.

hohot hohot sic ai fata mare mami!

si noi avem mai nou niste "pasiuni" interesante cyclops : cand nu avem scutecul pus, putza este f buna de intiiiiiiiiiiiins cat tine de mult fool alcool sau de "impins" inauntru!fool ma uit la el uneori si ma "doare" pe mine cand vad ce face, in timp ce el rade de nu mai poate!fool

si mai face o chestie...nici nu stiu cum sa va spun...sper sa nu ma intelegeti gresit!ras daca se nimereste sa intre in baie cand face tati dush... se uita la el (intelegeti ce vreau sa zic alcool ) si are tendinta de a-l "ciufuli" - cum zicea f elegant Crisstyna !what fool hohot

oare asta ce o mai fi? eu stiu ca fenomenul de constientizarea a diferentelor/similitudinilor intre sexe apare nitel mai incolo, cam dupa 2-3 ani. sau oi stii eu gresit? scratch

sa va mai zic o chestie. avem un fin (acum are vreo 12 ani) care, pe la 3-4 anisori, s-a intamplat sa o vada pe mami a lui cand isi schimba hainele si era fara sutien. s-a dus la ea, a intrebat-o "ce sunt astea?" (se referea la tzitzi) si se uita f mirat, concentrat si o studia "profund" hohot . maica-sa i-a explicat ce si cum si apoi piciul a inceput sa intrebe "dar eu de ce nu am asa?"cyclops i-a explicat maica-sa si treaba cu diferenta asta si apoi piciul i-a facut surpriza ca, odata cand bunica copilului se schimba, sa faca aceeasi faza si cu ea: studiat tzitzi, intrebat el de ce nu are, ce sunt alea...cyclops cyclops asadar vine si vremea intrebarilor "ciudate".ras
Kiki
Scris: Saturday, July 14, 2007 12:04 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:

...cand nu avem scutecul pus, putza este f buna de intiiiiiiiiiiiins cat tine de mult fool alcool sau de "impins" inauntru!fool ....

hohot hohot hohot Cunoastem si noi sic Fi-miu mai nou se trage si de tzitzi si zbiara cat il tzin falcile titiiiiiiii ras
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, July 14, 2007 12:27 PM
Nivel

Kiki wrote:

hohot hohot hohot Cunoastem si noi sic Fi-miu mai nou se trage si de tzitzi si zbiara cat il tzin falcile titiiiiiiii ras

hohot hohot hohot Doamne, eu credeam ca numai al meu este "sadic"! al tau vad ca e si mai si! maseluta hohot hohot

noi inca nu am inceput sa ne tragem de tzitzi ale noastre insa o tragem pe mami de ale ei!fool
MNiko
Scris: Saturday, July 14, 2007 12:30 PM

Andi, Dav v-ati facut cumva frati de sange?ras ras

Inseamna ca Fiimea e mic copil pe langa voi. Daca ma vede cumva dezbracata vine si se uita doar. Momentan ea are treaba cu buricul(al ei, al meu, al lui tati)-pacat ca pausa n-are si ea.
Kiki
Scris: Saturday, July 14, 2007 12:31 PM
Nivel

Andismom wrote:

hohot hohot hohot Doamne, eu credeam ca numai al meu este "sadic"! al tau vad ca e si mai si! maseluta hohot hohot

noi inca nu am inceput sa ne tragem de tzitzi ale noastre insa o tragem pe mami de ale ei!fool

Pe mami nu o trage, firstprize
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, July 14, 2007 12:33 PM
Nivel

Kiki wrote:

Pe mami nu o trage, firstprize

ai noroc! cool dar nu stiu cum de ai scapat tu de o "pipaiala" cand ai venit aici!scratch ras
Kiki
Scris: Saturday, July 14, 2007 1:06 PM
Nivel

Andismom wrote:

ai noroc! cool dar nu stiu cum de ai scapat tu de o "pipaiala" cand ai venit aici!scratch ras

Pai daca nu sunt blonda hohot hohot hohot
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, July 14, 2007 1:22 PM
Nivel

Kiki wrote:

Pai daca nu sunt blonda hohot hohot hohot

chiar, asta e norocul tau!hohot
danab
Scris: Saturday, July 14, 2007 4:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Andismom wrote:

Si Miru ma trage si striga "tzitza", e asa de distractiv, mai ales daca eu tip "auleu" ras
Rody
Scris: Tuesday, September 18, 2007 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Pareaa mea este ca fiecare copil face ce vrea.Ca se masturbeaza ca nu, e treaba lui.Chiar daca e copilul nostru nu este proprietatea nostra.Sa fim seriosi,daca ar avea chef sa se masturbeze ,parca nu ar puteau face si fara sa-l vad mami si tati.(ma refer la copii mai marisori.La 18 ani e liber sa faca vrea.Degeaba ii spui tu ca exista Dumnezeu daca el nu are nici inclinatie.Si eu am observat-o pe Elo ca ii mai pune mana la pasarica dar o las sa se descopere singura.Eu pe Elo o consider o persoana importanta si tratez ca atare.Ii spun ce si cum si sda sti ca intelege.Ca drept dovada imi spune intr-o zi.Mami uite,tu erai baiatul si eu eram fata si ne pupam la gura"Am ramas ca la dentist cand am auzit-o si are numai trei anibounce
stele
Scris: Tuesday, September 18, 2007 12:18 PM

Matei si-a descoperit demult organele genitale, s-a jucat in voie cu ele pana cand am venit eu cu pampersul s ai le acopar.L-am lasat sa se joace ori de cate ori era curios cand se vedea dezbracat.Si acum, foarte rar, o mai face.Nu imi trezeste nici o reactie, privesc ca fiind ceva absolut firesc.Asa cum si-a bagat pt tpima data instinctual mana in guritza, tot la fel de firesc mi se pare sa se autodescopere si intre picioare.Mai bine sa cunosca de pe acum ce este, decat mai tarziu (ma refer la cativa anisori) si sa nu se mai opreasca din admiratie si joacaras !Oricum, in okii mei, ceea ce face un bebelus sau copil mic numai masturbare nu se numeste!Si oricum, vorba cuiva de pe aici, masturbarea oricum isi face aparitia, fie ca vrem, fie ca nu!Importanta e varsta si gradul de maturitate al copilului.
mommy
Scris: Tuesday, September 18, 2007 12:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Da. Si Mihaita isi studiaza putza si are erectii, cat este el de mic. Ba chiar a provocat unele zambete la botez, in Biserica, cand l-am dezbracat s-a intamplat sa aiba erectie, la numai 7 saptamani. Azi noapte de exemplu, s-a trezit plangand, cred ca il durea burtica, abia l-am linistit. Si i-am scos pampersul sa il verific si sa il schimb. Tot asa era in erectie si imediat ce l-am dezbracat a inceput sa se pipaie si in mod evident ii facea placere, incat pentru un minut s-a oprit din plans si a inceput sa zambeasca, desi mai avea inca lacrimi in ochisori. Apoi s-a plictisit sau l-au apucat iar durerile ca a uitat de putza si s-a pus iar pe plans. Ideea este ca, pe langa faptul ca se descopera, chiar cred ca ii place sa se atinga, mai ales cand este in erectie. Nu il incurajez si incerc sa il ignor, dar sunt constienta ca mai devreme sau mai tarziu se va masturba, sper sa astepte adolescenta. Mie masturbarea nu mi se pare anormala, cred ca majoritatea am facut-o, constient sau nu. Am citit si cred insa ca o parte mai mica dintre femei o practica, dar 99% din barbati o practica in mod regulat pe tot parcursul vietii, fie ca au parteneri sexuali sau nu.
sdthrty
Scris: Sunday, March 23, 2008 2:37 PM

nepotelul meu,de 3 anisori se manifesta un pic cam ciudat...inafara faptului ca se atinge(si o face din ce in ce mai des)a inceput sa dea din curuletz sa ma atinga si pe mine,sa vrea sa "ne pupam ca mami si tati"...nu l-am surprins sa o faca singur sau cu altcineva ci doar cu mine si ma pune intr-o situatie f proasta,deoarece nu stim cum sa procedam cu el(eu cu mama lui).incercam sa il ignoram insa lucrurile acestea devin tot mai fregvente,cand avem vizite sau mergem in vizita.nu credem k este un lucru normal si de aceea va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa facem,ce sa ii spunem,cum ar trebui sa reactionam fata de el?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.