Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bumbis,impresionanta poveste,m-a luat cu fiori...
Mariuta,pacat ca ai trecut si tu prin asta.slava Domnului ca nu s-a complicat si la tine situatia |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| butterfly wrote:nici nu am stiut ca e atat de o urata o sarcina extrauternia mariuta,bumbis,important e ca sunteti bine.
da, nici eu nu am stiut, din pacate...acuma STIU...multumim de ganduri bune si-i multumesc lui Dzeu ca m-a lasat sa-mi vad copilul crescand...va doresc DOAR SANTATE (abia acum inteleg cu adevarat sensul vorbelor astora desi de foarte multe ori le-am rostit)...restu le-oti face voi cum-necum |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mariuta,Bumbis muulta sanatate! |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mariuta multa sanatate iti doresc Riscul de sarcina extrauterina poate aparea si daca nu sunt legate trompele . Eu as zice ca acest risc apare in egala masura. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Mariuta , sanatate multa iti doresc si sa treci cu bine peste tot !
bumbis , m-ai lasat fara cuvinte ...citeam fara sa ma opresc , parca as fi citit un roman de drama ..cumplit , inseamna ca te-ai nascut ptr a doua oara ...asa ca mult curaj sa treci peste tot .....aaa, stii cred ca ai fi o scriitoare ff buna :023: :023: :023: |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ma simt norocoasa ca am suferit avort spontan. dar poate imi puteti explica: trompele nu sunt permeabilizate. cum a fost posibila fecundarea ovulului? chiar nu inteleg |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mariuta, Bumbis, multa sanatate fetelor! Bine ca s-a terminat totul cu bine! M-au trecut fiori ... |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Multumim! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Bumbis, Mariuta , imi pare tare rau de suferinta prin care ati trecut.
Multa sanatate si sa ne fereasca Dumnezeu de vreo asemenea experienta. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna,si eu anu trecut am avut o extrauterina.pe mn ma durea in partea stinga a abdomenului,stare de lesin,ma dureau umerii si o luna am singerat,iar cind mam hotarit sa ma duc la doactor mam speriat,mia facut ecograf si aveam sarcina pe trompa stinga,era oprita in evolutie,am fost intro marti iar vineri miau dat drumu acasa ca era pastele,a gost ingrozitor numai pe capra ma tinut,am avut noroc ca nu ma chirotat,mia dat meclon si antibiotic o luna,in noiembrie am fost la control si erau trompele sanatoase. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anyana, te rog nu mai deschide topicuri aiurea. Ti-am copiat postarea aici: http://forum.7p.ro/Gravidutele-noastre-cu-care-ne-mandrim---6.aspx?g=posts&m=362737%20#m362737 |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Fetelor va rog sa ma ajutati .... Fina mea a flat azi la 17 zile de la CM ca are sarcina extrauterina. sarcina e destul de mare are 4 spatamani ......Nu stiu cum se poate explica asta ptr ca a avut CM regulat si a fost normal. Acum am nevoie de ajutorul vostru: ea e destul de speriata si ma tot intreaba pe mine si eu nu stiu ce sa-i raspund. Daca ma puteti ajuta cu orice informatie legat de operatie (ptr ca maine o opereaza). Cum se face operatia, la fel ca cea de apendicita??? Se face anestezie totala?? Cati bani ar trebui sa dea ??? (ea sta in pitesti)....
nu stie nimeni nimic??? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| din cate stiu eu se face anestezie totala .taietura ca la cezariana ,iar de bani depinde de doctor de spital... la BUZAU sa te fereasca dumnezeu sa te inbolnavesti ca te jupoaie.multa sanatate ii doresc finutei tale. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| roxi, soacra mea a avut sarcina extrauterina dar ea nu si-a dat seama la timp si copilul s-a dezvoltat pana sa rupt trompa i-a facut anestezie dar ia scos si ovarul, asa ca cu cat mai repede cu atat mai bine ca poate sa fie si mai rau. si apoi cu un singur ovar a mai facut un copil. incurajeaz-o cat poti si sanatate multa la finuta ta. |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ea este foarte speriata.... si eu sunt un pic agitata ptr ca ma sperie faptul ca nu a vut nici un siptom de sarcina .... pot pati si eu oricand nu???? Si la bani chiar nu stiti??? macar o idee ceva... ii face la paroscopic... si e posibil sa-i salveze trompa??? La bani e mult putin 300 ron? Sau 150??? nu stiu habar nu am |
|
|