Sarcina extrauterina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Friday, September 5, 2008 4:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Bumbis,impresionanta poveste,m-a luat cu fiori...pale

Mariuta,pacat ca ai trecut si tu prin asta.slava Domnului ca nu s-a complicat si la tine situatia angel
bumbis
Scris: Friday, September 5, 2008 4:09 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
butterfly wrote:
nici nu am stiut ca e atat de o urata o sarcina extrauternia
mariuta,bumbis,important e ca sunteti bine.pupici pupici

da, nici eu nu am stiut, din pacate...acuma STIU...multumim de ganduri bune si-i multumesc lui Dzeu ca m-a lasat sa-mi vad copilul crescand...va doresc DOAR SANTATE (abia acum inteleg cu adevarat sensul vorbelor astora desi de foarte multe ori le-am rostit)...restu le-oti face voi cum-necum
raly
Scris: Friday, September 5, 2008 9:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mariuta,Bumbis muulta sanatate!computerlove computerlove
dya
Scris: Saturday, September 6, 2008 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Mariuta multa sanatate iti dorescpupici computerlove
Riscul de sarcina extrauterina poate aparea si daca nu sunt legate trompele . Eu as zice ca acest risc apare in egala masura.
georgy_adinutza
Scris: Saturday, September 6, 2008 11:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
Mariuta , sanatate multa iti doresc si sa treci cu bine peste tot !pupici pupici pupici pupici pupici

bumbis , m-ai lasat fara cuvinte ...citeam fara sa ma opresc , parca as fi citit un roman de drama ..cumplit , inseamna ca te-ai nascut ptr a doua oara ...asa ca mult curaj sa treci peste tot .....aaa, stii cred ca ai fi o scriitoare ff buna :023: :023: :023: pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Sunday, September 7, 2008 1:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
ma simt norocoasa ca am suferit avort spontan.
dar poate imi puteti explica: trompele nu sunt permeabilizate. cum a fost posibila fecundarea ovulului? chiar nu intelegfool
Anelise
Scris: Sunday, September 7, 2008 8:45 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mariuta, Bumbis, multa sanatate fetelor! pupici angel Bine ca s-a terminat totul cu bine! M-au trecut fiori ... uff
Lilly of the valley
Scris: Sunday, September 7, 2008 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Multumim!flowers
bereea
Scris: Sunday, September 7, 2008 12:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Bumbis, Mariuta , imi pare tare rau de suferinta prin care ati trecut.cry

Multa sanatate si sa ne fereasca Dumnezeu de vreo asemenea experienta.
anyana
Scris: Saturday, April 11, 2009 12:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna,si eu anu trecut am avut o extrauterina.pe mn ma durea in partea stinga a abdomenului,stare de lesin,ma dureau umerii si o luna am singerat,iar cind mam hotarit sa ma duc la doactor mam speriat,mia facut ecograf si aveam sarcina pe trompa stinga,era oprita in evolutie,am fost intro marti iar vineri miau dat drumu acasa ca era pastele,a gost ingrozitor numai pe capra ma tinut,am avut noroc ca nu ma chirotat,mia dat meclon si antibiotic o luna,in noiembrie am fost la control si erau trompele sanatoase.
kali
Scris: Saturday, April 11, 2009 12:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
roxy_oxxy
Scris: Tuesday, February 2, 2010 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Fetelor va rog sa ma ajutatiplans plans plans plans plans .... Fina mea a flat azi la 17 zile de la CM ca are sarcina extrauterina. sarcina e destul de mare are 4 spatamaniuff uff uff ......Nu stiu cum se poate explica asta ptr ca a avut CM regulatuff uff si a fost normal. Acum am nevoie de ajutorul vostru: ea e destul de speriata si ma tot intreaba pe mine si eu nu stiu ce sa-i raspund. Daca ma puteti ajuta cu orice informatie legat de operatie (ptr ca maine o opereaza). Cum se face operatia, la fel ca cea de apendicita??? Se face anestezie totala?? Cati bani ar trebui sa dea ??? (ea sta in pitesti)....

nu stie nimeni nimic???
yaya
Scris: Tuesday, February 2, 2010 6:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
din cate stiu eu se face anestezie totala .taietura ca la cezariana ,iar de bani depinde de doctor de spital... la BUZAU sa te fereasca dumnezeu sa te inbolnavesti ca te jupoaie.multa sanatate ii doresc finutei tale.
sweet angel
Scris: Tuesday, February 2, 2010 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
roxi, soacra mea a avut sarcina extrauterina dar ea nu si-a dat seama la timp si copilul s-a dezvoltat pana sa rupt trompa i-a facut anestezie dar ia scos si ovarul, asa ca cu cat mai repede cu atat mai bine ca poate sa fie si mai rau. si apoi cu un singur ovar a mai facut un copil. incurajeaz-o cat poti si sanatate multa la finuta ta.
roxy_oxxy
Scris: Tuesday, February 2, 2010 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
ea este foarte speriata.... si eu sunt un pic agitata ptr ca ma sperie faptul ca nu a vut nici un siptom de sarcinauff uff uff uff .... pot pati si eu oricand nu???? Si la bani chiar nu stiti??? macar o idee ceva... ii face la paroscopic... si e posibil sa-i salveze trompa??? La bani e mult putin 300 ron? Sau 150??? nu stiu habar nu amuff uff uff uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.