Saptamana 6 de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, February 7, 2012 5:29 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
SAPTAMANA A 6-A DE SARCINA

Dezvoltarile majore din aceasta saptamana sunt: nasul, gura, urechile incep sa prinda contur. Daca ati putea privi in interiorul uterului, ati vedea un cap supradimensionat si puncte negre in locul in care incep sa se formeze...

Acum puteti citi mai multe informatii despre saptamana a 6-a de sarcina si pe portalul 7 pitici.

SAPTAMANA a 6-a DE SARCINA

Va invit de asemenea sa faceti schimb de impresii, trairi, experiente, vis-a-vis de saptamana a 6-a de sarcina, la acest topic.
mmm00
Scris: Tuesday, May 22, 2012 1:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/14/2012
ieri am fost la spital, la polizu.intr-un final m-a luat doctorita Munteanu si mi-a facut eco intravaginala. nu prea mi-a convenit pentru ca ea vorbea la telofon si era nervoasa si nu era atenta la mine, in fine...imi puteti spune ceva despre ea? din cate am citit pe aici nu e nu prea au fost cuvinte de lauda, sau poate era vorba despre altcineva.

piticul asta mic din burtica e foarte bine, pana acum e totul bine, are 5mm si sunt in 6 saptamani si 3 zile. yes pupici pupici
Mylove*
Scris: Thursday, May 9, 2013 4:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/9/2013
Buna, sunt si eu noua pe forum. Sarcina mea e la 6 saptamani si 5 zile. Sunt putin ingrijorata deoarece nu sunt in tara si aici medicii nu prea au nici o treaba pana dupa 3 luni ce mi se pare absurd, mai ales daca esti mamica pt prima data :). Am fost diagnosticata cu ovare polichistice in tara acum 2 ani si de atunci am fost sub tratament pt ovulatie si in sfarsit miracolul s-a produs. :))
In tara eram la un medic fff bun ( pe care il recomand cu drag) dr Dutcus din Mures dar acum din pacate nu pot merge la el deoarece cum am spus nu sunt in tara.
Am dureri abdominale ca si cele de la memstruatie insa sunt mai intepatoare si nu persista mult. Doctorul din Ro mi-a recomandat in cazul in care Raman insarcinata sa iau in primele 3 luni Utrogestan 200mg o pastila pe zi dar aici medicul mi-a spus ca nu ate rost sa iau.
Va rog din suflet sa-mi da-ti un raspuns sau o parere.
Vreau sa mai mentionez ca aici nu se fac nici un fel de analize sau scan pana la 12-14 saptamani.
roxinthya
Scris: Thursday, May 9, 2013 6:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Felicitari pentru bebe!
Daca asa ti-a recomandat medicul tau, atunci asa fa!
miriam
Scris: Thursday, May 9, 2013 8:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Mylove si eu am avut intepaturi in prima parte a sarcinii si am luat Utrogestan la recomandarea medicului, o cutie.Imediat ce am luat nu am mai avut intepaturi...eu ma trezeam si noaptea cu dureri.
Felicitari pt sarcina si te asteptam la topicul cu gravidute!
CasandraE
Scris: Thursday, May 9, 2013 10:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Mylove* wrote:
Buna, sunt si eu noua pe forum. Sarcina mea e la 6 saptamani si 5 zile. Sunt putin ingrijorata deoarece nu sunt in tara si aici medicii nu prea au nici o treaba pana dupa 3 luni ce mi se pare absurd, mai ales daca esti mamica pt prima data :). Am fost diagnosticata cu ovare polichistice in tara acum 2 ani si de atunci am fost sub tratament pt ovulatie si in sfarsit miracolul s-a produs. :))
In tara eram la un medic fff bun ( pe care il recomand cu drag) dr Dutcus din Mures dar acum din pacate nu pot merge la el deoarece cum am spus nu sunt in tara.
Am dureri abdominale ca si cele de la memstruatie insa sunt mai intepatoare si nu persista mult. Doctorul din Ro mi-a recomandat in cazul in care Raman insarcinata sa iau in primele 3 luni Utrogestan 200mg o pastila pe zi dar aici medicul mi-a spus ca nu ate rost sa iau.
Va rog din suflet sa-mi da-ti un raspuns sau o parere.
Vreau sa mai mentionez ca aici nu se fac nici un fel de analize sau scan pana la 12-14 saptamani.

Utrogestanul este de fapt un progesteron exogen care se recomnada pentru a imbunatati ovulatia in cazul in care corpul nu produce singur acest hormon in cantitati suficiente. Se mai recomanda si dupa ce s-a produs sarcina, pentru fixarea acesteia, de obicei pana in saptamana a 12 de sarcina (adica pana la trei luni asa cum spui si tu ca ti-a fost recomandat). Si eu am luat Utrogestan primele trei luni din sarcina (cu administrare vaginala) si impreuna cu NoSpa. E ciudat ce spui ca nu se fac analize pana la 12-15 saptamani, mai ales ca ai fost sub tratament pt. ovulatie si ai si ovare polichistice. Incearca sa schimbi doctorol, poate dai de unul mai "normal". Oricum, din cate am inteles Utrogestanul nu poate sa-ti faca rau nici tie nici copilului, dar nu te pot sfatui sa-l iei fara recomandarea unui medic.

Doamne ajuta sa fie totul bine si iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.