Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| SAPTAMANA A 2-A DE SARCINA
Ca parte a ciclului ovarian, foliculul dominant continua sa se dezvolte in ovar. Spre sfarsitul acestei saptamani, de obicei intre a 10-a si a 14-a zi, apare ovulatia....
Acum puteti citi mai multe informatii despre saptamana a 2-a de sarcina si pe portalul 7 pitici.

SAPTAMANA a 2-a DE SARCINA
Va invit de asemenea sa faceti schimb de impresii, trairi, experiente, vis-a-vis de saptamana a 2-a de sarcina, la acest topic. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2017 Mesaje: 1
| Buna.sunt noua pe grup ?i as vrea sa va împarta?esc experien?a mea.In data de 29 Noiembrie mi au fost transfera?i 2 embrioni,iar in data de 8 Decembrie a trebuit sa fac testul beta care a ie?it pozitiv.419uml.nu l am repetat dupa 72 de ore adica a treia zi ci a patra zi diminea?a.mi a ie?it valoarea 1957.ce zice?i e posibil sa fie gemeni,eu doar in 18 am programare la medic pt confirmare.asa emo?ii am...daca ma pute?i ajuta cu ni?te pareri ar fi super!multumesc! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/4/2016 Mesaje: 1018
| Maria16 wrote:Buna.sunt noua pe grup ?i as vrea sa va împarta?esc experien?a mea.In data de 29 Noiembrie mi au fost transfera?i 2 embrioni,iar in data de 8 Decembrie a trebuit sa fac testul beta care a ie?it pozitiv.419uml.nu l am repetat dupa 72 de ore adica a treia zi ci a patra zi diminea?a.mi a ie?it valoarea 1957.ce zice?i e posibil sa fie gemeni,eu doar in 18 am programare la medic pt confirmare.asa emo?ii am...daca ma pute?i ajuta cu ni?te pareri ar fi super!multumesc!
Buna, in primul rand, te asteptam la gravidute (http://forum.7p.ro/gravidutzele-noastre-dragi---42.aspx?g=posts&t=18211)
Dupa calculele mele, este normal ce ti-a iesit pt un singur bebe. Normal beta se face la 48 h si atunci trebuie sa se dubelze. la tine a fost asa: prima zi 419 la 48 h : aprox 850 la 72 h : aprox 1700
Deci eu zic ca este un bebe care se formeaza frumos |