Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| SAPTAMANA A 17-A DE SARCINA
Uterul a urcat acum cam la jumatatea distantei pe care o are de parcurs in timpul sarcinii. Secretiile din corp este posibil sa atinga un nivel mai crescut datorita unui volum mai crescut de sange. ...
Acum puteti citi mai multe informatii despre saptamana a 17-a de sarcina si pe portalul 7 pitici.
Va invit de asemenea sa faceti schimb de impresii, trairi, experiente, vis-a-vis de saptamana a 17-a de sarcina, la acest topic. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2013 Mesaje: 6
| Buna ziua!Am si eu 17 saptamani si tot simt ceva miscand prin burta, dar cand pun mana nu simt nimic.Uneori imi pulseaza burta , se vede cum se ridica si se lasa. Oare sa fie miscarile copilului? |
|
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| Buna , si eu cateodata simt ca niste bule de aer ,dar nu stiu ce poate fi .cam o data pe zi sau cel mult de doua ori ( Sa fie bebitele ? ) Sunt foarte incantanta :) ,cand vine sotul de la servici sau cand sunt nervoasa pe sot .atunci pot sa simt ceva miscanduse ,dar cred ca sunt nervii sau ceva , . Ce poate fi ? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Se misca oarecum pe loc? Daca da e bebe. Se misca dintr-o parte in alta a burtii? Daca da, sunt gaze. |
|
Inregistrat: 7/15/2014 Mesaje: 78
| Le simt aproape tot timpul in aceeasi pozitie , si in acelasi loc , aproximativ . Nu cred ca sunt bule. ca .cateodata simt de parca as avea si e putina diferinta .. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Toata ziua mananc si poftesc....cred ca mi-am disperat sotul cu cerintele. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ingerash sa-ti fie de bine O sa fie pofticios sau pofticioasa? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| miriam wrote:Ingerash sa-ti fie de bine O sa fie pofticios sau pofticioasa?
Multumesc aflam peste vreo 2 saptamani ce este. |
|
Inregistrat: 6/21/2019 Mesaje: 6
| Buna am si eu o intrebare a luat cineva voucher-ul materna?? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2019 Mesaje: 179
| AlinaFlori wrote:Buna am si eu o intrebare a loat cineva voucher-ul materna?? Da, se dau. De ce nu? Dc esti cu buletinul in Buc si depui cerere.... |
|
| Da sunt si le-am si loat pe primele pe mine m-ar interesa la ce magazine le pot folosi ca am cautat pe net si nu am gasit cine stie ce |
|
| missy_furla wrote: Da, se dau. De ce nu? Dc esti cu buletinul in Buc si depui cerere....
Da am buletinu de bucuresti si am depus actele pentru vacere si leam loat pe primele pe mine ma intereseaza la ce magazin le pot folosi ca pe net nu am gasit mai nimic concret |
|
| Iti trimit eu mesaj privat cu un fisier excel. Ps: se scrie "vouchere"
|
|
| missy_furla wrote:Iti trimit eu mesaj privat cu un fisier excel. Ps: se scrie "vouchere"
Eu sunt noua pe site si nu stiu unde sa vad in privat |
|
| uite aici, sper sa iti fie util fisierul excel : http://dgas.ro/wp-content/uploads/2018/05/Afiliati_Materna-11.06.2019.xlsx Sunt 156 spitale/ clinici si 535 farmacii.
|
|
|