Saptamana 11 de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2012 6:40 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
SAPTAMANA A 11-A DE SARCINA

Cresterea in greutate este o preocupare a multor femei in timpul sarcinii, In principiu, in timpul sarcinii ar trebui sa luati in greutate intre 12-14 kg...

Acum puteti citi mai multe informatii despre saptamana a 11-a de sarcina si pe portalul 7 pitici.

SAPTAMANA a 11-a DE SARCINA

Va invit de asemenea sa faceti schimb de impresii, trairi, experiente, vis-a-vis de saptamana a 11-a de sarcina, la acest topic.
mihaela.spalnacean
Scris: Friday, September 14, 2012 10:11 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/14/2012
Salut mamici! eu sunt insarcinata in 11 saptamani, dar nici ca s-ar vedea....doar ca ma simt eu rau, imi e greata tot timpul... nici nu stiu daca mai sunt insarcinata sau nu.... abia astept urmatoarea vizita la doctor sa vad ce mai e prin burtica. sorry1
Voi cum erati la 11 saptamani? topai
m.myha22@yahoo.com
Scris: Friday, May 24, 2013 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2013
salut mamici ! eu sunt insarcinata in 11 saptamani .... am o durere in partea stanga azi am fost la medic si mia zis ca bebele este bine ..... voi ati avut asa durere e normal sa te doara ? astept parerile voastre
CasandraE
Scris: Friday, May 24, 2013 10:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
m.myha22@yahoo.com wrote:
salut mamici ! eu sunt insarcinata in 11 saptamani .... am o durere in partea stanga azi am fost la medic si mia zis ca bebele este bine ..... voi ati avut asa durere e normal sa te doara ? astept parerile voastre

Buna Miha si felicitari pentru sarcina!!

E nosrmal sa ai dureri la inceputul sarcinii (primul trimestru), cand si bebe si uterul cresc foarte repede :)
Cu toate astea, durerile abdominale normale (datorate cresterii volumului uterului) nu ar trebui sa fie nici frecvente si nici intense. Daca sunt insotite si de scurgeri vaginale trebuie neaparat sa te duci la doctor.
Nu cred ca e cazul tau, mai ales ca spui ca ai fost la doctor si ti-a zis ca e totul ok, dar in primele 28 de saptamani de sarcina durerile abdominale pot fi si semne ale pierderii sarcinii (avort spontan). In cazul asta durerile sunt mai puternice si persistente.

Sarcina usoara in continuare !
geo dumitrescu
Scris: Wednesday, April 9, 2014 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/11/2014
Buna fetelor..si eu sunt insarcinata in 11saptanani..dar nu prea am dureri de burtica,din ce am citit am inteles ca tb sa te doara burtica din cand in cand.eu am ceva dureri de spate ,dureri de cap si stari de somnolenta...acum 2sapt eram ok..sambata merg la doctor,abia astept sa vad ce se intampla..tinand cont ca am mai pierdut o sarcina acum 6luni..imi este tare frica.
geo dumitrescu
Scris: Thursday, April 10, 2014 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/11/2014
dana_h
Scris: Thursday, April 10, 2014 4:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.