Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nu e o regula sa te rupi fara epiziotomie ! Eu am doua nasteri naturale , fara epiziotomii, fara rupturi ! Daca as fi cerut dinainte epiziotomia, cred ca nu stateam singura in fund la 30 minute dupa nastere sau nu mi-as fi facut baie singura , in cada , la 20 de minute dupa ! De usturat ( rezonabil ca prag de durere ) , ustura - vreo doua , trei zile ( maxim ) - insa asta e tot ! Recuperare rapida tuturor curajoaselor ! |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| oana,depinde de la femeie la femeie,deinde de la o nastere la alta.la darius m-am rupt,a fost groaznic dupa,la karina si lukas m-au taiat.la karina am simtit putin,dar la lukas am facut baie foarte repede,am stat in fund fara nici o problema.eu aveam probleme cu colicii.am avut niste colici de toata frumusetea |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| La mine culmea,la Karina am avut epiziotomie si m-am recuperat greu,acum la Erik nu mi-au facut ,s-a rupt ceva pe acolo , stateam in fund a doua zi plus ca recuperarea rapida.Ruptul sau epiziotomia depinde si cat de mare e copilul ca la mine cu 3700 g si respectiv 4 kg era imposibil , fata de alti bebei care cantaresc mult mai putin la nastere . |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2009 Mesaje: 60
| eu m-am recuperat foarte repede dupa nasterea naturala. am avut epiziotomie,,,primele 3 zile a fost mai nasol ca sincer singura frica care o aveam era ca daca ma misc cumva mai tare sa nu mi se desfaca firele nu stiu dece aveam frica asta...imi era frica ca apoi trebuie sa ma coase iar si... nu vreau sa sperii pe nimeni dar de asta imi era frica...in schimb a fost super ok. deja am un an si 3 luni de atunci dar nici nu se vede nimic , si nici nu m-a deranjat niciodata. |