Recuperarea dupa o nastere normala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, July 11, 2010 11:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Si eu sunt pro epiziotomie. La Alex nu mi-a facut dr si m-am recuperat mai greu, nici nu puteam sa ma asez, dar la Teo s-a indurat de mine si a facut...nici nu se compara recuperarea dupa...Si din punct de vedere teoretic recuperarea e mai usoara dupa o incizie chirurgicala decat dupa una " naturala"...
Maria & Mario
Scris: Sunday, July 11, 2010 12:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Nu e o regula sa te rupi fara epiziotomie ! ras Eu am doua nasteri naturale , fara epiziotomii, fara rupturi ! sic Daca as fi cerut dinainte epiziotomia, cred ca nu stateam singura in fund la 30 minute dupa nastere sau nu mi-as fi facut baie singura , in cada , la 20 de minute dupa !
De usturat ( rezonabil ca prag de durere ) , ustura - vreo doua , trei zile ( maxim ) - insa asta e tot !
Recuperare rapida tuturor curajoaselor ! majoreta
Fluturas
Scris: Sunday, July 11, 2010 1:36 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
oana,depinde de la femeie la femeie,deinde de la o nastere la alta.la darius m-am rupt,a fost groaznic dupa,la karina si lukas m-au taiat.la karina am simtit putin,dar la lukas am facut baie foarte repede,am stat in fund fara nici o problema.eu aveam probleme cu colicii.am avut niste colici de toata frumusetea
Ely
Scris: Sunday, July 11, 2010 2:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
La mine culmea,la Karina am avut epiziotomie si m-am recuperat greu,acum la Erik nu mi-au facut ,s-a rupt ceva pe acolo , stateam in fund a doua zi plus ca recuperarea rapida.Ruptul sau epiziotomia depinde si cat de mare e copilul ca la mine cu 3700 g si respectiv 4 kg era imposibil , fata de alti bebei care cantaresc mult mai putin la nastere .
mona25*
Scris: Thursday, January 13, 2011 10:14 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oau a fost destu de marisor copilul dar i avut curaj ca ai nascut normal si eu daca zice doctorita sa nasc normal asa fac.sper sa fie bine
noelia
Scris: Thursday, May 5, 2011 10:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2009
eu m-am recuperat foarte repede dupa nasterea naturala. am avut epiziotomie,,,primele 3 zile a fost mai nasol ca sincer singura frica care o aveam era ca daca ma misc cumva mai tare sa nu mi se desfaca firelebanghead hohot nu stiu dece aveam frica asta...imi era frica ca apoi trebuie sa ma coase iar si...tunete nu vreau sa sperii pe nimeni dar de asta imi era frica...in schimb a fost super ok. deja am un an si 3 luni de atunci dar nici nu se vede nimic , si nici nu m-a deranjat niciodata.yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.