Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| freedelia wrote:Dar cum procedati propriu-zis la aplicarea cremei? Eu tin minte ca John era un chin sa il dau cu crema si apoi sa il imbrac, pe fata nu mai spun, cu toate ca aveam un baton ca un strugurel mai mare doar pt fata, era foarte greu. Voi aplicati crema inainte sau dupa ce imbracati copiii? SI la mare (adica la nisip) a folosit cineva? CA la noi e fost cumplit la mare, imediat ce il dadeam cu crema se trentea pe nisip si se lipea nisipul de el din cap si pana in picioare. e recomendat sa se aplice crema, lotiunea sau uleiul protector cu cel putin 20 minute inainte de a fi expus la soare...eu mai intai ii dau crema lu bebe dupa care il imbrac ....cat despre nisip ..vara trecuta cand am fost la plaja la fel pateam si eu (ma jucam nu nepotei mei in nisip)..nu cred ca ar exista vreo crema sa nu fie lipicioasa iar daca exista sa imi spuneti si mie |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am vazut in catalogul"Avon"o solutie de protectie pentru copii, care se aplica prin pulverizare,si sunt tentata sa o cumpar pentru Sara.A incercat cineva acest produs sau produse similare de la acasta firma? |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| miri_haluca wrote:Am vazut in catalogul"Avon"o solutie de protectie pentru copii, care se aplica prin pulverizare,si sunt tentata sa o cumpar pentru Sara.A incercat cineva acest produs sau produse similare de la acasta firma? eu am pt mine de la nivea 30 care se aplica prin pulverizare (e mai mult ulei decat lotiune de )... nu prea recomand.. cu toate ca se aplica mai usor decat crema efectul e de mai scurta durata si mai putin rezistenta la apa... cu toate ca scrie pe ea ca se trebuie aplicar la fiecare ora si jumatate sau doua ..trebuia sa o aplic la juma de ora ca de nu ma parleam... asa ca m-am scimbat pe crema Garnier 30 si nu am mai avut probleme |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Desi nu am incercat nici o crema cu protectie solara pt. Matei, imi imaginez ca crema i-o voi da pe fata odata imbracat, iar pe corp, fireste, inainte de a-l imbraca.Exista creme foarte rezistente la apa ,dar, ca orice crema, favorizeaza lipirea nisipului de piele.Am vazut o crema cu factor 30 de la Vichy, speciala pt.copii, in amabalj economic, la vreo 70 RON.Probabil ca voi opta pt.o crema mai scumpa, dar cu ingrediente mai putine si mai atent selectionate.Daca voi gasi un ulei pt.copii, cu un factor moderat (gen 15-25 ), probabil ca il voi lua pe acela, caci Matei are pigmentul inkis la culoare, iar riscul unor arsuri este minor. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu am o crema de la Sanosan pentru protejarea pielei impotriva radiatiilor solare.
O pot folosi ??? Sasha are doar 2 luni, nu-i cam devreme sa-i aplic aceasta crema pe fata???
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| miri_haluca wrote:Am vazut in catalogul"Avon"o solutie de protectie pentru copii, care se aplica prin pulverizare,si sunt tentata sa o cumpar pentru Sara.A incercat cineva acest produs sau produse similare de la acasta firma?
N-am incercat produsul, dar am spray cu crema de protectie 50 pentru copii si nu e mare lucru de capul lui, tot trebuie intinsa cu mana ca e groasa crema si nu intra in piele singura...iar daca ti se strica pulverizatorul, nu o scoti tot prin metoda clasica? mie mi-a dat sprayul asta free bonus cand i-am luat crema ei, dar sincer nu-mi place, tot flaconul clasic il prefer sau cu clapa sus-jos.
Taki, cremele astea pentru protectie solara pentru bebei sunt special formulate sa mearga sa dai cu ele si la bebei mici-mici...nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji daca crema pe care-o ai este speciala pentru bebelusi. |
|

| Am citit mai cu atentie despre produsele "Avon" si,cel cu pulverizator,nu era rezistent la apa,pe cind cremele pentru copii am vazut ca sunt rezistente la apa,asta inseamna ca rezista pe piele chiar daca bebe intra in apa?
Eu pentru fata Sarei am doua creme diferite,una normala si una pentru "vint si orice vreme"Cu cea de a doua o dau de cite ori iesim afara si pot sa spun ca s-a bronzat foarte fumos ,pe fata, printesa. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Anul trecut am luat si eu crema de protectie solara pentru mamaruta mea. Pot sa spun ca am fost foarte multumita. Crema e de la Geroccosen cu SPF 40 si e special creata pentru copii. Anul acesta nu am luat inca nimic, dar sa stiti ca exista si creme cu factor de protectie mai mare de 60, pentru ca eu folosesc asa ceva. Crema e de la BioDerma si are SPF 100, pentru ca am ten cu probleme de cind am nascut. Am dat-o si pe Ana cu ea pe fata si pot sa spun ca a tolerat-o foarte bine. Si acum sa va spun ce mi-a recomandat medicul dermatolog, dar sa nu fie cu suparare nimanui: produsele gen Avon, Oriflame sint cam ca si cum nu ar fi; adica nu-si fac deloc datoria. Pina nu demult am folosit si eu asa ceva, de unele am fost incintata, dar altele au lasat de dorit. Si de atunci cumpar doar produse dermato-cosmetice care sint recomandate de medicul dermatolog ( nu vreau sa par tipicara, dar le folosesc si sint foarte bune). Si eu sint de principiul ca daca nu investesc in sanatatea celor apropiati si a mea, tot noi avem de suferit si mai tirziu vom cheltui o gramada de bani ca sa remediem ce am stricat foosind produse ieftine.
Asa ca cel mai bine ar fi sa cumparati cremele de protectie din farmacii, chiar daca sint putin mai scumpe (sfatul meu). Doar sint copii nostri si vrem tot ce e mai bun pentru ei, nu? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| AAAA, era sa uit!! Off topic, anul acesta, adica vara aceasta, uitati de soare si de bronz!!!! Se poarta pielea alba, moale si catifelata.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| alinutza wrote:AAAA, era sa uit!! Off topic, anul acesta, adica vara aceasta, uitati de soare si de bronz!!!! Se poarta pielea alba, moale si catifelata.
M-am scos! O vara pe gustul meu, ca sa nu ma mai oftic cand vad frumuseti cu pielea aramie... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Eu le-am luat acum Garnier Ambre Solaire Kids Colour Control Spray SPF 30.
Sa vedem cum o fi. |
|

| Adriana,dar spray-ul este rezistent la apa? Noi am optat pentru "Sonnen Milch"de la Bubchen.SPF 30 |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Miri wrote:Adriana,dar spray-ul este rezistent la apa? Noi am optat pentru "Sonnen Milch"de la Bubchen.SPF 30
Miri, habar n-am, o sa ma uit, dar cum noi nu mergem la mare anul acesta, e mai putin important deocamdata. Si daca nu e rezistent, nu e bai, ca ii mai dau o data dupa ce ies din apa .
Oricum, sunt foarte scumpe cremele de protectie solara pentru copii. Am ramas masca azi cand am vazut ce scoruri sunt. Asta mi s-a parut cea mai buna ca raport calitate/cantitate/pret. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| taki wrote:Eu am o crema de la Sanosan pentru protejarea pielei impotriva radiatiilor solare. O pot folosi ??? Sasha are doar 2 luni, nu-i cam devreme sa-i aplic aceasta crema pe fata???
Nu cred ca e prea devreme...si eu o sa o dau cand o sa ies in soare.deocamdata noi ne plimbam pe la racoare. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Miri wrote:Adriana,dar spray-ul este rezistent la apa? Noi am optat pentru "Sonnen Milch"de la Bubchen.SPF 30
Poti incerca pa mana ta: aplici o pelicula fina de crema, lasi cel putin 20 de minute sa intre in piele, apoi bagi mana in apa, fara a freca deloc.Apoi, cu mana cealalta, tot uda si ea, managai mana cremuita.Daca lasa o urma fina, sau dac amai simti ceva lipicios pe mana, inseamana ca crema este rezistenta la apa (unele creme prezinta doar lipiciul, altele doar lasa o dara fina).
Dar, daca ar fi rezistenta la apa, banuiesc ca ar scrie pe etiketa.Cel putin, asa ar trebui...Daca intelegi limba in care a fost descris produsul, citeste ca poate producatorul a precizat si spectul asta.
Spor la bronz ! |
|
|