Pregatiri pentru gradinita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, July 17, 2006 5:29 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Hei, hei ! Iata ca am si eu fetita de gradinita !

In septembrie incepe gradinita, la grupa mare, si tare mi-ar prinde bine sa stiu de la mamicile care au trecut deja prin aceasta experienta cam cum ar trebui sa ma pregatesc pentru acest eveniment.

Ce trebuie sa ii cumpar (rechizite nu e nevoie ca cica sunt incluse in pret) si cum ar trebui sa ma pregatesc pentru prima zi de gradinita si nu numai?
mihaela75
Scris: Tuesday, July 18, 2006 4:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Eu zic sa-ti pregatesti o batistaras...sa stergi lacrimile si sa sufli nasul si sa mai iei un calmant sa nu lesini de emotii ca o sa ai destule.rasIn rest,flori pt doamna.flowers

Alice e mare, nu cred ca va plange ...totusi e bine sa o pui in tema ce si cum sa nu fie o surpriza ca va ramane fara tine jumate din zi.

Sa vezi apoi show,o sa vina sa-ti ceara nu stiu ce pantofi sau rochita ca "asa au fetele".Nici nu stii ce modeling se desfasoara tacit inte fete la gradi sic
Alina
Scris: Tuesday, July 18, 2006 6:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Adriana, e un adevarat inceput de drum.
Eu am avut acest inceput acum 3 ani, cand Catinca a plans grozav, caci nu s-a putut acomoda, nu s-a lipit doamna de ea si gata, statea cu infirmiera (bine ca de e a s-a lipit, educatoarea nu a avut lipiciul necesar, banghead).
Nu cred ca vei avea aceleasi probleme cu Alice, caci e suficient de mare.
Iti doresc multa bafta si o acomodare cat mai rapida.
lori16ro
Scris: Tuesday, July 18, 2006 8:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
La gradinita la care o duci cred ca e suficient flori pentru doamna si pentru directoare cred ca e suficient.
Si, in rest, nu cred ca vor fi probleme deoarece fiind o gradinita particulara toata lume isi va da absolut tot interesul sa fie multumiti copiii, implicit parintii ca sa plateasca taxaras
Ar fi necesar un aparat foto .
Succes!
papusa
Scris: Saturday, August 19, 2006 10:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/13/2006
Cum au zis si fetele, in prima zi nu trebuie sa-ti lipseasca camera foto,un buchetel de flori si vei vedea ca totul va decurge de la sine.
Emotiile nu vor lipsi pentru ca fiecare copil reactioneaza in felul sau si nu ai de unde sa stii dinainte care va fi comportamentul copilasului tau.
Dar ii tinem pumnii lui Alice.
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, August 20, 2006 1:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Iti vine sa crezi ca-ti duci copilul la gradi? mie nu-mi vine sa cred nici ca merge a mea in picioruse, parca era un bebe mic si neajutorat uff .
Mult succes la gradinitza!pupici

Am vazut la tv ca o gradinitza privata costa 9 mil pe luna?hohot banghead hohot . Nu stiu daca sa rad sau daca sa plangbanghead
AdrianaC
Scris: Sunday, August 20, 2006 3:02 PM

Multumesc de sfaturi fetelor ! Abia astept sa inceapa gradinita si sper sa ii si placa, si sa si invete ceva. Poate sa o mai si disciplineze putin uff

Deci:

- flori pentru educatoare
- flori pentru directoare
- aparat foto
- ghiozdanel (hainute de schimb, papucei sau sandalute de interior)

Altceva? Aaa, si batista, bineinteles ras
oana_nicole
Scris: Sunday, August 20, 2006 3:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Mult succes, Adriana. Sper ca Alice sa se acomodeze repede si sa fie incantata de noile activitati... Dar in primavara parca spuneai ca ai inscris-o deja la Olga Gudyn. Nu a mai mers acolo? Si acum unde va merge, la ce gradinita? Sa ne tii la curent, te rog, cu impresiile de acolo si mai ales cu sfaturi utile. pupici
Miri
Scris: Sunday, August 20, 2006 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Chiar asa!
Sa ne spui impresii si dupa inceperea gradinitei..
AdrianaC
Scris: Sunday, August 20, 2006 3:25 PM

oana_nicole wrote:
Mult succes, Adriana. Sper ca Alice sa se acomodeze repede si sa fie incantata de noile activitati... Dar in primavara parca spuneai ca ai inscris-o deja la Olga Gudyn. Nu a mai mers acolo? Si acum unde va merge, la ce gradinita? Sa ne tii la curent, te rog, cu impresiile de acolo si mai ales cu sfaturi utile. pupici

Am retras-o de la Olga Gudynn pentru ca crescusera foarte mult preturile, program pana la ora 13:00 ajunsese undeva la 10 mil si ceva cu tot cu transport si era deja mult prea mult. Am inscris-o acum la Mami si tati, e pe langa noi, relativ aproape, frumoasa, 4 grupe, are inclus in pret muzica, arte plastice, dans modern, calculator, arte martiale si a 2-a limba straina, predarea e in engleza, + mic dejun, gustare si pranz. Asta e vreo 6.5 mil.

Va tin sigur la curent.

Trebuie sa merg sa ii fac niste analize deocamdata, cred ca saptamana viitoareoare
oana_nicole
Scris: Sunday, August 20, 2006 3:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Wow, dar aia nu sunt sanatosi la Olga Gudyn? what Mi se pare enorm de mult 10 milioane pentru program scurt. Dumnezeule mare! Si sunt convinsa ca preturile vor creste si mai mult in anii care urmeaza. Asta deoarece natalitatea a crescut foarte mult in ultimii 5 ani si, desi s-au infiintat foarte multe gradinite particulare, acestea nu vor satisface cererea. In Bucuresti aveam la un moment dat, cand lucram in domeniu, o evidenta de circa 100 gradinite particulare... Iar acestea vor deveni neincapatoare... Si, mai mult de atat, nu se mai dau autorizatii pentru infiintare de gradinite particulare, considerandu-se ca sunt deja prea multe in Bucuresti.
Alina
Scris: Sunday, August 20, 2006 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
AdrianaC wrote:
predarea e in engleza

Cum sa fie predarea in engleza?
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, September 1, 2008 1:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Redeschid eu subiectul acesta..
Stiu ca in prima zi nu sunt necesare foarte multe, dar... ce ar trebui sa ii cumpar pentru gradinita? Cate pijamalute, cate perechi de papucei (eventual, de care), canita, periuta, prosopel, treining, etc.
Help!
Nu vreau sa ma duc pe 15 la cumparaturi si sa nu mai gasesc nimic, mai ales ca in Piatra e penurie in orice perioada!
Rechizitele si toate cele necesare desfasurarii activitatilor le va cumpara educatoarea, ca sa aiba toti la fel! Asa nu se mai bat!duel

Lilly of the valley
Scris: Monday, September 1, 2008 1:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
cute_baby_of_mine wrote:
Redeschid eu subiectul acesta..
Stiu ca in prima zi nu sunt necesare foarte multe, dar... ce ar trebui sa ii cumpar pentru gradinita? Cate pijamalute, cate perechi de papucei (eventual, de care), canita, periuta, prosopel, treining, etc.
Help!
Nu vreau sa ma duc pe 15 la cumparaturi si sa nu mai gasesc nimic, mai ales ca in Piatra e penurie in orice perioada!
Rechizitele si toate cele necesare desfasurarii activitatilor le va cumpara educatoarea, ca sa aiba toti la fel! Asa nu se mai bat!duel

Atat la Leea si la Andrei nu a fost nevoie decat de un saculet de panza pe care mi-am aratat eu talentele la brodat initialele, o singura pijamaluta, o pernuta si cam atat. Leei ii dau zilnic cate un rand de schimburi, in caz de accident sau transpiratie, pe care le lasam la dulapiorul de efecte personale.
Nu a fost nevoie de prosopel sau alte cele pt. ca la gradinita lor se folosesc doar cele de unica folosinta (prosoape de hartie, sapun lichid la dozator, inclusiv apa plata e dozator.)
De imbracat am imbracat-o intotdeauna in trening sau colanti, sa-i fie usor si comod la dezbracat/imbracat si papuceii au fost tenisi cu scai.
Trebuie avuta in vedere si temperatura din gradinita atunci cand achizitionezi hainutele, la noi e fff. cald si de aceea am optam pt tricouri si malete subtirele.
Mult succes, Tudor!computerlove
Kiki
Scris: Monday, September 1, 2008 1:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Noi avem 5 prosopele, 5 pijamale, pantalonasi 3-4 perechi, bluze 3-4, trening - 3, 10 perechi chilotei, 10 perechi sosete.
in rest: 1 bucata olita, 1 bucata tenesi pt interior, 1 bucata rucsacel.
Astea sunt tot timpul curate pentru gradi. Uneori le murdareste repede, alteori nu.

E de preferat sa ai cate 2 din fiecare, ca in cazul in care azi vii cu ele murdare de la gradi sa ai deja pentru maine nu sa stai sa le speli, sa le usuci, sa le calci.

Succes la gradi!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.