
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am facut si eu cu mere dar nu mai am la ce face poza Nu e ca reteta mea , e muuult mai buna ca aluatul e ca de pandispan.Al meu era ca de biscuite.mai fac si sapt. viitoare |
|

 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:Am facut si eu cu mere dar nu mai am la ce face poza
Asa am patit eu prima data.... |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Vreau si eu sa fac in seara aceasta, dar am o intrebare faina mea deja contine ferment oare mai este nevoie de praf de copt,ca am un plic de acasa . |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| vezi sa nu fie ferment de drojdie ca ala e pt paine |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Are desen pe ea si scrie pentru prajituri,torturi etc |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ely wrote:Are desen pe ea si scrie pentru prajituri,torturi etc
Pai atunci nu ai nevoie de praf de copt.... si eu folosesc faina de asta, fara sa mai adaog praf de copt....de aceea din pacate nu am cea mai mica idea cum se procedeaza cu praful de copt / drojdie
|
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| maaai, uite acum mi-a picat fisa. Si pe faina mea scrie "pt prajituri, torturi" oare nu cumva are praful de copt in ea? Mai e un tip de faina"pt uz divers"ceva in genul asta si aia poate nu are...Uite ca mi-ati dat tema de gandit |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Pe a mea scrie "Self Raising Cake Flour", iar ingrediente : Wheat Flour, Leavening Agents
Pantru faina asta nu trebuie praf de copt....
|
|

 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ely wrote:Vreau si eu sa fac in seara aceasta, dar am o intrebare faina mea deja contine ferment oare mai este nevoie de praf de copt,ca am un plic de acasa .
Hmmm, uite ca nu stiu. |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multumesc fetelor pentru raspuns. am facut si eu prajitura in seara aceasta dar nu stiu de ce ca s-a cam ars pe fund asa ca nu am facut poze sper data viitoare sa -mi iasa mai bine ca sunt tare gustoase. |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ely wrote:Multumesc fetelor pentru raspuns.  am facut si eu prajitura in seara aceasta dar nu stiu de ce ca s-a cam ars pe fund asa ca nu am facut poze sper data viitoare sa -mi iasa mai bine ca sunt tare gustoase.
Unge mai bine tava ca sa nu se mai arda sau da focul mai mic. Se coace si cu focul mic, numai ca dureaza mai mult, dar macar nu se mai arde. Spor! |
|

 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am mai facut-o ca am avut request la ea: :003:

Si micuta devoratoare:
 |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce bine arata...ma bate gandul sa fac si eu. |
|

 Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| taki wrote:Am mai facut-o ca am avut request la ea: :003: 
Mamaaa m-ai omorat, e prajitura mea preferata....nu ne trimiti si noua? |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Multumesc Kiki asa am sa fac data viitoare cred ca am facut si compozitia cam subtire ca s-a intins prea rau in tava.Ma gandesc daca as face compozitia ca la chec adica la fel de groasa nu este bine?
Taki mmmm ce bine arata,poate imi iese si mie la fel data viitoare. |
|
|