
 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pofta mare! Arata foarte bine! |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
|
multumesc, dar sa stii ca ma rasfat mai ales pe mine.domisoara mea nici nu pune gura
kiki, |
|

 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 587
| Bereea |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| monika wrote:Bereea
multumesc |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| fetelor, va rog sa ma ajutati: am primit cateva kg de mere verzi si acrisoare. Habar n-am ce sa fac cu ele ca sunt cam acre si micute. Va rog, dati-mi idei !! |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Diana, tarta ca si cea cu visine, doar dai pe razatoare merele, sau strudel cu mere sau tort cu mere sau placinta cu mere. |
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Daca sunt mai acrisoare eu dupa ce le dau pe razatoare le calesc intr-un strop pe ulei,apoi adaug zahar si scortisoara.Iese o placinta de nota 10. |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Am primit mai multe piersici mici de tot si pufoase. Va rog veniti cu idei ce sa fac cu ele. Daca e posibil niste retete usoare si testate de voi |
|

 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Azi am facut prajitura cu mere si bezea: Asa arata cand am scos-o din cuptor:
 Apoi a suferit un mic accident,adica s-a intors cu bezeaua in jos si am reparat-o cu frisca.Nu mai este nici o bucatica deci a fost buna si asa. |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| wow, Carla...ce-mi face cu ochiul |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Carla, |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Carla, e reteta pe aici? Pare apetisanta si sigur vreau s-o incerc si eu. Daca nu e reteta, o scrii tu? Te rog! |
|

 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu stiu daca exista reteta pe aici,o scriu acum(e din revista Practic in bucatarie) 1 kg. mere, 6 oua 500g zahar 300g faina 6 linguri ulei 1/2 lingurita amoniac sau bicarbonat 1 plic zahar vanilat 1 lingurita otet scortisoara Freci galbenusurile cu 200g. zahar tos,adaugi,amestecand mereu,8 linguri de apa rece,6 linguri ulei,1/2 lingurita amoniac sau bicarbonat stins cu otet sau zeama de lamaie si faina cat sa se formeze o compozitie ca de chec. torni compozitia in tava unsa cu margarina(eu pun untura,sigur nu se prinde)si tapetata cu faina,o dai la cuptor,la foc iute si o coci de jumatate.Merele le cureti de coaja si samburi,le razi si le calesti putin cu scortisoara.Scoti tava din cuptor cand se rumeneste blatul pe margine,intinzi merele si deasupra albusurile batute spuma cu restul de 300 g zahar.Dai prajitura iar la cuptor la foc mic si o coci cat sa se intareasca bezeaua,nu sa se rumeneasca.Scoti prajitura din cuptor,o lasi sa se raceasca si o tai in patrate(cutitul se poate trece prin apa rece sa se taie mai usor )Ah!si nu o intorci cu bezeaua in jos cum mi s-a intamplat mie azi
|
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
|
Carla , daca nu se intorcea invers prajitura poate iti mai raminea vreo bucatica "de rezerva"
|
|

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Tarta si prajitura arata super! felicitari Carla,Bereea! |
|
|