Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| In prima sarcina am poftit acrituri....muraturi, fructe acre...la a doua, din contra, dulciuri, mai ales ciocolata. Si inca ceva...apa minerala! Stim ca sunt tare ciudate gusturile gravidei si ca unele dintre ele reflecta anumite carente din rezervele de minerale ale viitoarei mamici. Voi cu ce mofturi v-ati confruntat? si, mai ales, i-ati pus pe tatici pe jar?(ca eu n-am reusit, mi-a zis din start ca, daca-l trimit noaptea dupa cirese-in septembrie- ma trimite la mama :geek: ) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Singurele pofte pe care le-am avut au fost la masline verzi si castraveciori bulgaresti.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| In timpul sarcinii mi-a fost tot timpul pofta de struguri si piersici. Dupa ce am nascut, poftesc la ciocolata. O sa ajung un :elephant: |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Eu in timpul sarcinii am fost innebunita dupa fructe (am mancat toate fructele specifice fiecarui sezon - ca le-am prins pe toate, mai putin piersicile si caisele). Ciocolata si prajiturile cu ciocolata au fost preferatele mele si in timpul sarcinii si acum. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Eu am poftit la pepene si la porumb copt.
Daca stau bine sa ma gandesc, si acum poftesc la ele. Oare de ce ? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| EmaC wrote:Eu am poftit la pepene si la porumb copt. Daca stau bine sa ma gandesc, si acum poftesc la ele. Oare de ce ? Si eu am avut o problema cu pepenele. Mai ales rosu, dar nici cel galben nu era rau. Mancam in disperare. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu nu am avut pofte propriu-zise, adica am mancat mult pui de la KFC (in prima sarcina) si cartofi prajiti cu salata verde (la cea de-a doua) dar pofte din alea sa nu pot sa astept am avut o singura data., la prima sarcina, mi s-a facut pofta de inghetata. Acum, de vreo saptamana sau doua, am observat ca am pofta de ciocolata, mai ales cand mi-e foame si nu am altceva la indemana. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| In timpul celor 9 luni nu mi-a fost pofta de absolut nimic, dar am recuperat dupa... maaamaaaa, vreo doua luni dupa ce am nascut muream daca nu mancam zilnic muuulte dulciuri... si uite asa, pe cat de slabuta eram insarcinata, pe atat de "bine" aratam dupa... da, asta este... dac'am poftit, tre sa dau jos acum... |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| hmmmmmmmm, pai nu neaparat in ordinea asta: cel mai mult imi este pofta de lapte, cirese si iubitul meu :tongue: (si nu neaparat toate in acelasi timp) :yes: |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| o, ce ciudatenii mancam eu in primele luni aveam pofta de seminte de floarea soarelui supe sarate. Cand am inceput sa fac besici pe limba si dupa ce am citit ca nu e buna sare in sarcina, am renuntat. Apoi au aparut piersicile si cred ca bagam vreo 2 kg pe zi. Toata sarcina am evitat e-urile si mancarurile nesanatoase dar m-am prostit pe ultima suta de metri cand am trecut pe chips-uri. La greu... In concluzie, desi toata sarcina am preferat saraturile, fetita mea e o dulceeee |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| eu nu am avut cine stie ce pofte...singurele au fost cred ca in luna 5...cand nici nu aparuse pepenii..si aveam o pofta si mi-am trimis iubirea sa-mi cumpere...pana a venit el...nu-mi mai trebuia nimic:ras: in rest mai nimic...acum dupa ce am nascut mie pofta de dulciuri...dar asta-i pentru ca organismul mai are de recuperat,iar bb trage tot din mine...si am nevoie de energie:yes: |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am poftit azi la cola, cum nu am poftit toata sarcina la orice alt lucru. I-am zis sotului ca daca nu-mi cumpara cola, eu o iau razna...nu stiu de unde a venit pofta asta ca nu prea ma dau in vant dupa cola. Si acum sunt cu sticla in fata, sa vad eu ca o am langa mine, ca daca nu incep si fac 13-14...offf mai e putin !!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si eu care credeam ca-s ciudata! La inceputul sarcinii, vreo doua luni, mancam morcovi si beam lapte, ca in rest...:puker: Apoi am inceput sa mananc muraturi, la greu. Mere, 1 kg/ zi si lapte mult de tot. Apoi am dat si eu in boala semintelor, de am crezut ca nu mai scap. Apropo, Codruta, e foarte normal zic eu, deoarece contin mult magneziu, ceea ce justifica pofta crescuta in perioada sarcinii. Si de asemenea, "schiez" cu Milka intr-o fericire de cand am nascut!:ras: |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu nu mai am pofta de nimic, ma simt asa de plina...orice mananc am o senzatie ciudata in stomac. Azi am mancat un castron mare cu capsune si dupa ce le-am terminat ma simteam de parca mancasem un castron cu grasime de porc...offf |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Mai ai putin Freedelia. Cand nasti, ai mai vorbit cu medicul ? |
|
|