Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Se stie ca in timpul sarcinii femeile au tot felul de pofte care mai de care mai ciudate pentru cei din jur si uneori mananca niste combinatii de te doare capul.
Care a fost cea mai ciudata combinatie de alimente pe care ati mancat-o in timpul sarcinii? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| pai eu mananc in general combinatii "ciudate" - iar in sarcina pot sa zic, k din contra am trecut pe combinatii normale.... de ex. combinatia mea preferata: castraveciori murati cu miere - nu prea mai mergea in sarcina ... dar - mi-am recuperat obiceiul dupa ce am nascut |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu nu am avut pofte in sarcina si asa ii tot promiteam sotului ca-l trimit dupa inghetata la miezul noptii, dar uitam
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am mancat foarte multe napolitane "Joe" Pentru multe dintre noi, nu e o ciudatenie, dar pentru o persoana care prefera castravetii murati sau salata de varza murata cu ulei si piper, in locul oricarei prajituri, da! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ceapa verde...cu orice!!! lapte, morcovi si mere...timp de trei luni cam asta e tot ce ramanea in mine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| Mie imi [place combinatia asta: paste Rollton, rosii, masline, brina topita, spanac, sunca. Asta imi placea gravida si imi place si acum. Si sa fie sarata si ca un fel de supa/ciorba. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| O singura data mi-a fost pofta de ceva in sarcina... de trandafiri de zahar care se pun pe tort. In rest simteam nevoia sa mananc foarte sarat, condimentat, asa ca am servit multe muraturi, ceapa, usturoi... cu de toate. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu cred ca sunt exceptia care confirma regula, nu am avut nicio pofta in nicio sarcina. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu am mancat vreo cateva luni, zilnic, USTUROI! ajunsesem sa mananc si cu prajituri! parca eram dementa! mancam cate 3-4 catei mari pe zi cu orice... absolut orice! imi luam si la servici si mancam si dimineata inainte de a pleca de ma spalam pe dinti cu o juma' de tub de pasta ca sa nu lesine nimeni pe langa mine. in pauza de masa, incuiam usa, deschideam larg geamul si haleam usturoi de colegele mele de birou au zis ca o sa fac indigestie de la atata usturoi! oricum era cea mai buna si mai sigura metoda de tinut musafirii "nepoftiti" afara din birou! aaa... era sa uit: dulciuri! cat mai multe si de toate felurile! eu care nici nu puteam sa pun gura pe ciocolata inainte de sarcina am mancat ca o disperata dulciuri!
si uite asa am ajuns o mica balena! |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| si eu am fost si inainte sa raman gravida o fana a dulciurilor pana pe la 6 luni am mancat la prajituri in prostie dupa 6 luni am inceput sa mananc cartofi prajiti cu nutella si dupa ce am nascut vreo 3 luni si ceva nu-mi lipseau din casa biscuitii cu ciocolata. ma mir cum de nu am facut diabet.
cand imi facem analizele tot o intrebam pe doctorita " da' sigur e glicemia buna, sigur nu am diabet? " vad ca totul e bine pana acum, dar de ciocolata si dulciuri nu pot sa ma las |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Dulceata cu muraturi Mod de servire: se ia o felie de paine se unge cu dulceata, se pune in farfurie o muratura taiata felii si se incepe :o gura de paine cu dulceata, o felie de muratura pana ne ghiftuim |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| mihaela75 wrote:Dulceata cu muraturi Mod de servire: se ia o felie de paine se unge cu dulceata, se pune in farfurie o muratura taiata felii si se incepe :o gura de paine cu dulceata, o felie de muratura pana ne ghiftuim
Tu vorbesti serios? Zau daca nu se poate decreta ca femeile gravide au cele mai ciudate pofte alimentare. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Aha, si ce buna e...o delicatesa...deja imi lasa gura apa |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| mihaela75 wrote:Aha, si ce buna e...o delicatesa...deja imi lasa gura apa
Atunci, pofta buna! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:Dulceata cu muraturi Mod de servire: se ia o felie de paine se unge cu dulceata, se pune in farfurie o muratura taiata felii si se incepe :o gura de paine cu dulceata, o felie de muratura pana ne ghiftuim
Chiar ca este tareeeeeeeeeeee ciudata combinatia asta, dar ... voi sa cresteti mari si sanatosi ca asta e cel mai important! |
|
|