Poftele in sarcina - cea mai ciudata combinatie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, January 6, 2007 9:41 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Se stie ca in timpul sarcinii femeile au tot felul de pofte care mai de care mai ciudate pentru cei din jur si uneori mananca niste combinatii de te doare capul.

Care a fost cea mai ciudata combinatie de alimente pe care ati mancat-o in timpul sarcinii?
ira_tgr
Scris: Saturday, January 6, 2007 9:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
hohot pai eu mananc in general combinatii "ciudate" - iar in sarcina pot sa zic, k din contra am trecut pe combinatii normale....
de ex. combinatia mea preferata: castraveciori murati cu miere - nu prea mai mergea in sarcina uff ... dar - mi-am recuperat obiceiul dupa ce am nascut yes
danab
Scris: Saturday, January 6, 2007 9:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu nu am avut pofte in sarcina banghead si asa ii tot promiteam sotului ca-l trimit dupa inghetata la miezul noptii, dar uitam fool
Miri
Scris: Saturday, January 6, 2007 9:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu am mancat foarte multe napolitane "Joe"bounce
Pentru multe dintre noi, nu e o ciudatenie, dar pentru o persoana care prefera castravetii murati sau salata de varza murata cu ulei si piper, in locul oricarei prajituri, da!ras
sousourel
Scris: Saturday, January 6, 2007 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ceapa verde...cu orice!!!essen lapte, morcovi si mere...timp de trei luni cam asta e tot ce ramanea in mine uff
maria75
Scris: Saturday, January 6, 2007 10:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/28/2006
Mie imi [place combinatia asta: paste Rollton, rosii, masline, brina topita, spanac, sunca. Asta imi placea gravida si imi place si acum. Si sa fie sarata si ca un fel de supa/ciorba.
kali
Scris: Sunday, January 7, 2007 12:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
O singura data mi-a fost pofta de ceva in sarcina... de trandafiri de zahar care se pun pe tort.
In rest simteam nevoia sa mananc foarte sarat, condimentat, asa ca am servit multe muraturi, ceapa, usturoi... cu de toate.
Alina
Scris: Sunday, January 7, 2007 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Eu cred ca sunt exceptia care confirma regula, nu am avut nicio pofta in nicio sarcina. sic
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, January 7, 2007 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
eu am mancat vreo cateva luni, zilnic, USTUROI! ajunsesem sa mananc si cu prajituri! parca eram dementa! mancam cate 3-4 catei mari pe zi cu orice... absolut orice! imi luam si la servici si mancam si dimineata inainte de a pleca de ma spalam pe dinti cu o juma' de tub de pasta ca sa nu lesine nimeni pe langa mine. in pauza de masa, incuiam usa, deschideam larg geamul si haleam usturoi de colegele mele de birou au zis ca o sa fac indigestie de la atata usturoi!hohot
oricum era cea mai buna si mai sigura metoda de tinut musafirii "nepoftiti" afara din birou!
aaa... era sa uit: dulciuri! cat mai multe si de toate felurile! eu care nici nu puteam sa pun gura pe ciocolata inainte de sarcina am mancat ca o disperata dulciuri!

si uite asa am ajuns o mica balena! alcool
crista
Scris: Saturday, March 10, 2007 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
hohot si eu am fost si inainte sa raman gravida o fana a dulciurilor love
pana pe la 6 luni am mancat la prajituri in prostie sic dupa 6 luni am inceput sa mananc cartofi prajiti cu nutella hohot
si dupa ce am nascut vreo 3 luni si ceva nu-mi lipseau din casa biscuitii cu ciocolata. ma mir cum de nu am facut diabet.

cand imi facem analizele tot o intrebam pe doctorita " da' sigur e glicemia buna, sigur nu am diabet? "
vad ca totul e bine pana acum, dar de ciocolata si dulciuri nu pot sa ma las hainoroc
mihaela75
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Dulceata cu muraturidance Mod de servire: se ia o felie de paine se unge cu dulceata, se pune in farfurie o muratura taiata felii si se incepe :o gura de paine cu dulceata, o felie de muratura pana ne ghiftuim alcool
oana_nicole
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
mihaela75 wrote:
Dulceata cu muraturidance Mod de servire: se ia o felie de paine se unge cu dulceata, se pune in farfurie o muratura taiata felii si se incepe :o gura de paine cu dulceata, o felie de muratura pana ne ghiftuim alcool

Tu vorbesti serios? uff Zau daca nu se poate decreta ca femeile gravide au cele mai ciudate pofte alimentare. hohot
mihaela75
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Aha, si ce buna e...o delicatesa...deja imi lasa gura apachitara
Miri
Scris: Saturday, March 10, 2007 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
mihaela75 wrote:
Aha, si ce buna e...o delicatesa...deja imi lasa gura apachitara

Atunci, pofta buna!ras
taki
Scris: Saturday, March 10, 2007 11:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
mihaela75 wrote:

Chiar ca este tareeeeeeeeeeee ciudata combinatia asta, dar ... voi sa cresteti mari si sanatosi ca asta e cel mai important!thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.