Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Trebuie sa ii fac Cristinei ROR-ul. Ea a mai facut la 7 luni AR si a avut o reactie tipica acestui vaccin ce a durat 3-4 zile. Doctorita de atunci nu ne-a crezut si insistat ca e ceva din alimentatie, dar nu pot sa ii dau crezare deloc. Acum noul nostru doctor ne-a spus ca trebuie sa facem ROrR si suntem deja programate pt asta. 1. Ma pot astepta si acul la reactii la vaccin ca data trecuta? NU mai tin minte la cat timp au aparut(cateva ore sau mai mult) 2. In ziua programata pt vaccin trebuie neaparat sa mai ajung cu ea undeva(e de mult stabilit) si nu stiu daca pot sau nu din cauza vaccinului. Stiu ca se face in manuta dar ... trebuie comprese? e dureros? am uitat cu totul. 3. Daca face reactie la vaccin este contagioasa? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lui Dav nu i-a aparut nimic dupa vaccin. De plans a plans in timpu ce ii facea asistenta vaccinul, dar nu de durere cat de stransoarea doctorului care il tinea in brate sa nu se miste. In 2 minute nu avea nimic. Sigur, nu toti copiii sunt la fel, deci Cristinica poate reactiona altfel. Noi va dorim numai bine! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Nici Sashei nu i-a aparut nimic si nici n-a fost agitata dupa vaccinare. Totul a decurs normal. Am luat, preventiv, 3 zile cate 5ml Panadol la 8 ore.
Sanatate multa si intepaturi fara plansete. |
|
| Kiki wrote:Lui Dav nu i-a aparut nimic dupa vaccin. De plans a plans in timpu ce ii facea asistenta vaccinul, dar nu de durere cat de stransoarea doctorului care il tinea in brate sa nu se miste. In 2 minute nu avea nimic. Sigur, nu toti copiii sunt la fel, deci Cristinica poate reactiona altfel. Noi va dorim numai bine! Merci de raspuns Kiki. Sunt ingrijorat a pt ca se suprapune cu analizele ce trebuiesc facute pt cresa si mi se pare deja mult pt ea in numai 2 zile consecutive. Din pacate nu pot sa aman nimic. Toate sunt urgente. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| MNiko wrote: Merci de raspuns Kiki. Sunt ingrijorat a pt ca se suprapune cu analizele ce trebuiesc facute pt cresa si mi se pare deja mult pt ea in numai 2 zile consecutive. Din pacate nu pot sa aman nimic. Toate sunt urgente.
Intreaba si tu doctorul. Trebuie sa te sfatuiasca in vreun fel. |
|
| Kiki wrote:Intreaba si tu doctorul. Trebuie sa te sfatuiasca in vreun fel. O sa ii fac exudatul si coprocultura maine ca astea nu au de ce sa interactioneze cu vaccinul si o sa intreb maine acolo unde ne-am programat pt IDR. Vaccinul o sa-l fac sigur ca de mult astept sa il faca. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| am emotii mari, azi facem si noi priorix (sau ar fi trebuit sa-l facem, ca il tot aminam de ceva timp) spun ca avem emotii mari pentru ca nu stiu de ce, andreea a facut 37,7 acum o ora cu ajutorul lui kiki, m-am mai linistit, insa tot am emotii desi fetita mea nu da semne ca ar fi bolnavioara, nu tuseste, nu ii curge nasucul, nimic, dar eu stiu? |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| azi am sunat-o pe doctorita,sa o intreb cand ar trebui facut urmatorul vaccin lui Mihaita.pentru ca nu i-am facut ror-ul,m-a chemat maine dupa-masa,dar,sunt cam in ceata...pe carnetul de vaccinari scrie ca ror-ul se face intre 12-15 luni,el are deja 18 luni,oare are ceva daca il facem asa tarziu? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Luni merg si eu la vaccin cu Miru. Deja ma pregatesc psihic pt o doza de urlete |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mult succes! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| sami, cum a fost pana la urma cu vaccinul?
dana, va doresc sa treaca repede, fara multe lacrimi. Mirunica, sa fii curajoasa, iubita. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| i-am facut vaccinul pana la urma,acum astept sa treaca cu bine cele 5-12 zile in care e posibil sa apara febra sau alte reactii.pana acum Mihai e ok,sper asa sa si ramana
Oana,multumesc de intrebare |
|
|