Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lenus, eu zic sa incerci sa te relaxezi, o sa vezi maine daca eruptia s-a intensificat sau daca a disparut complet! Pana atunci, trebuie sa tratezi eventualele simptome care pot sa apara: agitatie, febra, prurit.... Eu sper sa fie doar o forma usoara si maine sa fie totul in regula. In plus, esti convinsa ca e strict reactie secundara vaccinului? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Miri, nu sunt convinsa ca e de la vaccin. De asta ma duc la doctor cu el dupa-amiaza. Cert este ca nu i-a trecut eruptia. Offff! Macar el e vioi. Nu e gales! Chiar ma gandeam sa ii dau Peritol, dau nu vreau sa il adorm. Zyrtecul nu da stare de somnolenta. |
|
| Am fost la doctor cu Tudor si tot nu m-am lamurit ce are. Pentru ca acum cateva zile a avut febra si are si acum stari febrile, doctorita inclina spre o varicela atipica (atipica, pentru ca inca nu prezinta pustule pe bubite). Se presupune ca nu ar fi vorba de o intoxicatie alimentara, desi asistenta era convinsa de asta. Cert este ca facem tratament cu Clorfeniramin pastile (1 comprimat pe zi, in 3 reprize) si alcool mentolat si talc mentolat pentru ameliorarea mancarimilor. Si Eferalgan pentru febra. Cam asa arata eruptia lui Tudor:
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multa sanatate, Tudor.
Mami, nu poate fi o alergie, ceva? Ca daca nu ma inseala memoria si anul trecut tot primavara ti-a facut ceva de genul asta...
In alta ordine de idei, a facut si Dav azi Priorixul. Mi-a zis doctorul ca la acest vaccin nu se face febra (cazuri foarte-foarte rare) ci doar ceva bubite in 24-48 h. Sper sa nu faca nimic. |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lenus, recunosc ca e tare atipica eruptia lui Tudor
Sa inteleg ca nu e vorba de o reactie post vaccinare, in conditiile in care ati facut vaccinare ROR, dar sunteti suspecati de varicela???
Asta e o eruptie tipica in varicela
Miri attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| multa sanatate TUDOR!
vroiam sa va intreb,,este optional acest vaccin? sunt in dubii.parca nu i l-as face.....desi mai avem pana atunci.. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| afrodita mama de elena wrote:multa sanatate TUDOR!
vroiam sa va intreb,,este optional acest vaccin? sunt in dubii.parca nu i l-as face.....desi mai avem pana atunci..
Nu este optional, asa ca de facut tot trebuie sa-l faci! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cute, sanatate puiutului! Tare ciudata eruptia asta, off! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Offf, Tudorel, sa-ti treaca repede, puiut! Eu nu stiu ce sa zic, poate ca este ceva combinat...vedeti cum reactioneaza la siropele si medicatia prescrisa si daca nu ii trece, poate e bine sa mergeti sa il vada si alt doctor sa-si spuna parerea.
Karina a facut vaccinul asta, n-a avut nici un fel de reactie...dar doctorul ce zice, poate fi legata eruptia asta cu vaccinul pe care l-a facut acum 2 saptamani? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Insanatosire grabnica, Tudor!
|
|
| Multumim ca sunteti alaturi de noi! Kiki, asta vara facea alergie la soare, numai pe zonele expuse. Acum nu e cazul... Recunosc, nu stiu ce e! Daca pana luni nu se intampla o minune, mergem fie la dermato, fie la infectioase. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Daca e vorba despre vaccinul ROR, eu nu l-am facut si nici nu i-l voi face lui Tudor. Am auzit de fel de fel de eactii si nu vreau, deci nu trebuie. Lenus, eu zic ca nu e nici varicele, nici intoxicatie, intoxicatia nu are ce sa caute pe maini, eu zic ca e reactie de la vaccinul ROR si nimic altceva, probabil ca acum nu mai e febril de aceea a aparut si eruptia. Pupici lui Tudor. |
|
| Multumim, Alina! |
|
| Mai, innebunesc! I-au mai iesit 3 bubite pe mana stanga... E a 4-a zi de eruptie! Ce intrebare as avea eu. Daca Tudor a facut la 9 luni antirujeolicul, era necesar sa repete acum acelasi vaccin, avand in vedere ca ROR-ul include si acest vaccin? Poate sa aiba reactie la asta? Nici nu mai stiu... |
|
| O sa ajung singura care posteaza aici. Eu intreb, eu raspund. Maine dimineata mergem la spitalul de pediatrie sa-l vada dr. pediatru. Deja nu mai suport sa nu stiu ce are. I-a iesit o bubita si in palma si il mananca asa de rau... Unde mai pui ca isi ia mingea in brate si plange la usa ca disperatul ca vrea afara... Iar eu plang de mila lui! |
|
|