Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multa sanatate piticului bolnavior! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Multa sanatate lui Adrian! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Multumesc fetelor |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Acum 2 saptamani a facut si David varicela, am avut noroc ca a fost o forma mai usoara cu foarte putine bubite. Nici bine n-au trecut, ca azi noapte am fost cu el la urgente ca facea febra. Diagnosticul amigdalita, rosu in gat cu puroi . I-a dat antibiotic Augumentin, dar cand am ajuns acasa am vazut pe partea stanga la gat o umflatura mare, dimineata s-a mai estins, si i-a aparut si pe partea cealalata un fel de ganglion. O fi oreion, asa se manifesta oare? Help!
Cand se trezeste mergem sa-l vada pediatra, dar abia mai am rabdare pana atunci. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Prea putin probabil sa fie oreion , in anumite boli virale ganglioni se pot palpa crescind in volum. Sa ne spui totusi ce a zis pediatrul. Multa sanatate. |
|
| Da..., am fost azi la pediatra lui si a spus ca asa se apara organismul in urma infectiei din gat. Si ca a aparut amigdalita deoarece imunitatea e scazuta din cauza varicelei. Acum are ganglioni pe ambele perti ale gatului. Nasoala senzatie pentru el, mai ales ca unul in spate la cap, spre ceafa si-l cam doare. Maine dimineata n-am programata la alt pediatru la care mai mergem noi in paralel, sa vedem ce ne spune. Multumim de urari! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multa sanatate Davidutz mic! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate piticului si pupici mamicii lui! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Multa sanatate pitic! |
|
| Crista, sper ca David e bine... |
|
| Miri wrote:Multa sanatate piticului si pupici mamicii lui!
Multumim! David e ok acum , n-a avut oreion, dar dupa alte investigatii, analize de sange si perfuzii o saptamana , am descoperit ca a luat, sigur de la gradinita, virusul Epstein Bar, i se mai zice boala sarutului. Nu stiu daca este un topic aici despre acest virus, inca n-am apucat sa caut... Sa nu fiu prea mult off topic va spun doar ca am tras o mare sperietura, pana am ajuns sa aflam exact ce are copilu'..offf |
|
| Ma bucur ca acum snteti bine! |
|
| Miri wrote:Ma bucur ca acum snteti bine!
Multumim! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ar fi posibil ca Pati sa faca oreion chiar daca a fost vaccinata? Are o umflatura asemanatoare si pana dupa amiaza, la MF, sunt in dilema! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Adica are o umflatura dupa ureche? Sau... cum?
E posibil sa face boala chiar si cu vaccin, insa se presupune ca e o forma mai usoara. Ori organismul nu a produs suficienti anticorpi... ori vaccinul a fost incorect depozitat...; variante exista insa cert e ca se poate, da! |
|
|