Modificari sani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxyy
Scris: Tuesday, August 28, 2007 7:11 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna viitoarelor mamici,
sunt in saptamana 11 iar sanii au inceput sa ma doara inca din primele saptamani,sfarcurile s-au marit si au devenit mai tari.
Cam care este perioada in care sanii sufera cele mai vizibile modificari?
O sa ma mai doara sau o sa creasca odata ce avanseaza sarcina?
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 28, 2007 7:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Sensibil ! alcool

Pai ,,,,,, cresc si se maresc o data cu sarcina. In ultima luna ai mei au .... explodat ,,,,,,, si dupa nastere , la 2 zile, am facut febra laptelui si erau ..... imensi ( fara exagerare ....... umflati pana la clavicula ), Tari piatra , durerosi de langeam de durere ( tati a mers la 2 dimineata sa imi ia pompitza de san , ca explodau ), plus ca mai si curg in ultima saptamana si pe perioada alaptarii !

Asa ca .... acum ..... la tine..... e ..... antrenament ! Incalzirea ! thumright
Roxyy
Scris: Tuesday, August 28, 2007 7:27 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
pupici aha,deci asta e doar inceputul...cu durerea e mai naspa...de crescut nu ar stricasic
Kiki
Scris: Tuesday, August 28, 2007 7:29 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
La mine ca si la Oana au crescut proportional cu sarcina. De durut nu m-au durut deloc, decat atunci cand a venit laptele si nu stiam ce se intampla rambo Noroc ca s-a priceput voinicul sa ii goleasca alcool alcool
Miri
Scris: Tuesday, August 28, 2007 9:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Roxyy wrote:
pupici aha,deci asta e doar inceputul...

Da, acesta e numai inceputul!ras
La mine au crescut in volum, nu m-au durut decat in primele luni, dar la un moment dat ma deranja materialul sutienului, cand trebuia sa-l port!uff
delfinasa
Scris: Tuesday, August 28, 2007 9:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
In sarcina au crescut treptat si nu m-au durut deloc, dar nu suportam sa port sutien; imi dadeam mereu cu crema pe sfarcuri, pentru ca aveau tendinta de a se usca...In timpul febrei sau furiei laptelui mi-au crescut brusc sanii de simteam ca explodeaza; desi imi luasem niste sutiene de alaptat cu 2 numere mai mari, crapau pe mine in perioada aia...eram in spital cu fii-mea pentru icter si ma pompam aproape incontinuu, si inainte sa-i dau sa suga, si dupa, faceam dusuri calde-reci, tineam comprese pe ei permanent si-i si masam sa se elibereze canalele si sa scada tensiunea din ei...cand mi se umpleau de lapte, mi se vedeau venele umflate, erau beton de tari, rosii si durerosi, dar cum papa fii-mea si pompam durerea se atenua mult...a durat vreo 3-4 zile, timp in care cred c-am strans la congelator peste 1 kg de lapte ras.
Fialka
Scris: Thursday, January 17, 2008 12:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/7/2007
In timpul lunii a doua uterul tau se mareste, dar inca este situat dupa osul pubian si nu isi face simtita prezenta. In schimb sanii tradeaza faptul ca esti gravida cu mult inainte ca uterul tau s-o faca. Sanii tai pot sa fie mariti si sensibili la atingere cu mult mai evident decat in prima luna, uneori chiar la un mers mai alert poti simti un oarecare disconfort. Deoarece pe parcursul sarcinii sanii se pregatesc pentru periada alaptarii si la nivelul lor au loc permanente procese de restructurare arhitecturala, uneori poti simti dureri mai acute, ca niste junghiuri, la nivelul lor. Areola mamara devine mai inchisa la culoare si marita ca suprafata. Apar niste mici vinisoare pe toata suprafata sanului
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.