Masini de brodat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, July 3, 2006 9:20 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cine are masina de brodat sa imi spuna si mie care ar fi mai buna sau la ce anume trebuie sa ma uit cand cumpar o astfel de masina.
Mirandolina
Scris: Tuesday, July 25, 2006 12:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Adriana, din cate stiu eu, brodatul de executa cu o masina de cusut obisnuita, la care se regleaza la zero pasul cusaturii. Se scoate piciorusul, se pune panza cu modelul care se doreste a fi brodat iar restul este indemanare. Am incercat sa invat sa brodez, dar nici nu mi-a reusit si nici nu prea mi-a placut. Dar exista masini de cusut care brodeaza singure, au programe cu cateva modele atunci cand le cumperi sau poti cumpara modele in functie de softul care se afla instalat pe minicoputerul masinii. Insa astfel de masini de cusut costa cel putin 20.000.000 lei.
miha_06
Scris: Sunday, April 15, 2007 12:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/2/2007
Buna fetelor
Eu am o masina mai veche(Singer),de la bunica si toata lumea imi spune ca nu merita sa-mi cumpar una noua.Va intreb: pot sa brodez cu ea?
Multumescconfeti
shirel
Scris: Tuesday, September 25, 2007 11:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Se poate broda cu orice fel de masina,important este sa aveti gherghef daca imi amintesc eu bine se cheama
Cercul in care introduci pinza si o intinzi.Cind locuiam in Rominia am lucrat 4 ani la broderie,am facut fete de mese,gulerase tot felul,acum aproape ca nu mai imi amintesc nimic
Guguluff
Scris: Wednesday, October 24, 2007 3:26 PM
Nivel: Guest

Hai ca m-am inregistrat pe 7Pitici special ca sa raspund la acest subiect.
Adriana, masinile de brodat sunt diferite de masinile de cusut. Exista unele combo: cusut si brodat dar sunt mai scumpe. Iti pun niste link-uri: o masina de la Brother, se gaseste si in Romania la 3600 lei: http://www.brother.co.uk/g3.cfm/s_page/50670/s_level/17080/s_product/NV700EIIZU1 si una de la Singer care la noi e 1.250 euro: http://www.singermachines.co.uk/Machines/Singer/singer_futura.htm
Amandoua au soft inclus. M-a bantuit si pe mine gandul de a-mi cumpara o astfel de masina dar e cam multicel, totusi. Ma pasioneaza croitoria in primul rand si o masina de cusut si brodat, cum am spus, incepe la peste 1200 euro. Exista una la Brother de 6000 leiplans . Sunt superbe, daca vezi una la reprezentanta, ramai uimit. Daca ai haine cu detalii de broderie prin casa uita-te cu atentie ca nu sunt ca cele brodate manual, punct in cruce, etc.
Daca-ti cumperi sa mai scri la acest subiect ca ma intereseaza. Este un hobby deosebit.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.