Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Urmeaza imbinarea pieselor din satin de la bust, descalcarea lor si prinderea bretelelor andrushka attached the following image(s):

|
|

| Prima proba andrushka attached the following image(s):

|
|

| Coaserea dantelei,calcarea penselor catre mijloc,descalcarea cusaturilor si aplicarea dantelei pe bustul din satin andrushka attached the following image(s):

|
|

| Coaserea manecii,descalcarea manecii,incretirea manecii si aplicarea manecii andrushka attached the following image(s):

|
|

| Insailarea penselor fustei din satin,coserea si calcarea lor.Pensele se calca catre mijloc. andrushka attached the following image(s):

|
|

| Insailarea cusaturilor laterale ale fustei din satin ,coaserea si descalcarea cusaturilor andrushka attached the following image(s):

|
|

| Insailarea cusaturilor laterale ale fustei din voal,coaserea si descalcarea cusaturilor andrushka attached the following image(s):

|
|

| Prindrea fustelor de bustul rochiei andrushka attached the following image(s):

|
|

| Proba 2 andrushka attached the following image(s):

|
|

| Ajustarea tivului andrushka attached the following image(s):

|
|

| Coaserea fermoarului andrushka attached the following image(s):

|
|

| Pozele finale
PS.Manechinul isi va cumpara un sutien corespunzator cu rochia ca sa nu se vada de pe sub rochie. andrushka attached the following image(s):

|
|

| Aurishta,cum mai merge proiectul tau? |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| wow andrushka e superba! mie mi se pare foarte greu de realizat! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| andrushka wrote:Aurishta,cum mai merge proiectul tau? Mai intai felicitari pentru finalizarea proiectului! Este un model foarte frumos ,cu explicatii clare O sa aprofundez si eu metoda asta, a modelarii pe manechin, inca nu am lucrat asa. Eu sper sa termin astazi rochia, am fost deosebit de aglomerata zilele astea si am mers cu franele trase Daca totul merge cum mi-am propus....apar si cu restul in seara asta Si ma bucur foarte mult ca te-ai inscris in concurs mi-ar place sa fie cat mai multe fete motivate sa-si aduca proiectele. Pe mine m-au ajutat foarte mult la vremea mea instructiunile puse de cele mai experimentate, intotdeauna mai este ceva de invatat, o chichita, un detaliu....ceva care inca nu am facut . M-as bucura mult ca proiectele noastre sa fie de folos cuiva la momentul potrivit. |
|
|