Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Pentru inceput , trebuie sa ma lamuresc cum se pun atele, deocamdata am manualul doar in engleza si imi este cam greu cu termenii tehnici. Daca imi prind urechile,o sa apelez la tine Multumesc pentru bunavointa! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Aurishta - s-o stapanesti sanatoasa!Si sa ne aratzi si noua ce minunatzii o sa faci! |
|

| Multumesc, Roxy Sigur va voi arata, si eu sunt nerabdatoare s-o pun la treaba |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| aurishta wrote:Pentru inceput , trebuie sa ma lamuresc cum se pun atele, deocamdata am manualul doar in engleza si imi este cam greu cu termenii tehnici. Daca imi prind urechile,o sa apelez la tine  Multumesc pentru bunavointa!
Ar trebui sa ai o schita cu modul de punere a atelor pe culori |
|

| andrushka wrote:
Ar trebui sa ai o schita cu modul de punere a atelor pe culori
Da, am. Maine incerc sa-i pun ate. Merge sa folosesc ata obisnuita sau trebuie din aceea subtirica? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| aurishta wrote: Da, am. Maine incerc sa-i pun ate. Merge sa folosesc ata obisnuita sau trebuie din aceea subtirica?
Pui ce folosesti si la cealalta masina. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2012 Mesaje: 31
| Sa-ti stapanesti si folosesti sanatoasa premiul primit si sa ne mai arati ce lucrezi .Eu,sa stii ca am ajuns la proba si din cate am observat e chiar bine;trebuie sa-ti spun ca m-am cam chinuit la guler si la maneci(am studiat alte piese)si acum sa vedem rezultatul final.Mai am sa ma apuc de cusut,butoniere si nasturi. |
|

| Abia astept sa vad cum iti iese Eu m-am descurcat cu triplockul ,n-a fost mare filozofie ,cel mai greu a fost sa pun corect atele,dar dupa aceea a mers snur |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Super cadou .Aurishta sa o stapinesti sanatoasa. |
|

| Multumesc, Victoria, chiar a ocupat un loc gol! |
|
|