Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mai eu am auzit ca este un la lapte praf anticolici.nutriben-ul are,acum nu stiu daca nutriben este in tara sau nu.nu stiu mai multe despre acest lapte praf.noi nutriben folosim,dar am avut colici doar vreo 2 zile(cred ca de la sarmalele mancate de mine)si nu m-am interesat sa vad cum e.vezi,intereseaza-te,poate e bun sau poate stie careva mamica de pe aici mai multe |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Astazi suntem mai bine, au iceput sa fie mai rare crizele de la burtica, speram ca totul o sa fie mai bine |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Madalina, exact aceeasi problema o am si eu cu Ioana. Ea papa Milumil, 90 ml la 3 ore. Uneori nu se satura si mai vrea, si ii dau 120 ml la 4 ore. Ziua e ok, ca papa cei 90 ml cu 2 pauze, timp in care o tin pe umar pana da aerul afara. Noaptea insa, doarme numai cu scancete si scremete. Doctorita mi-a spus si mie ca e balonata. Unde mai pui ca daca tin mana pe burtica ei, aud lupte cumplite!!! Eu am citit ce au scris fetele pe forum la solutii anticolici si i-am luat Baby Water Gripe. Se pare ca are efect. Un alt remediu ar fi aplicarea unor comprese calde pe burtica; ca varianta, ar fi sa o tii dezbracata cu burtica pe pielea ta goala, ca sa simta caldura ta. O calmeaza! Va dorim multa sanatata! |
|
| Lenus am luat si noi in seara asta baby water gripe, l-am trimis pe Victor repede la farmaxie, sper sa-i treaca si sa aiba efect rapid. multumim frumos pupici multi ptr Ioana mica sI Tudorel cel frumusel si la anul pe 21 august cununam la Piatra Neamnt poate intalnim bebicile care sau nascut cam in acelasi timp. noapte buna |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu la piciim mei am folosit numai lapte de la NAN!!!Am fost foarte multumita de el,nu am avut probleme ,inschimb durerile de burtica oricum exis ta dar am folosit baby drink!!!! |
|
| si eu am folosit baby drink intradevar o linistea dar dupa cateva zile nu a mai vrut laptic, ii placea mai mult ceiutul si nu i-am mai dat |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor.Am si eu gemeni(baieti),2 luni 1/2 si vroiam sa va intreb,stiti cumva daca o merge sa le dau 2 feluri de lapte praf combinat?Nu mai am laptic la san,oricum nu am avut pt 2,sa ii satur,dar nici nu mai imi permit sa le cumpar un lapte scump la amandoi.Asa ca,primind lapte gratuit,ma gandeam sa le combin(unul scump cu cel gratuit).O merge sa le dau asa?Am folosit pt colici Infacol,Espumisan,Lefax(nemtesc),dar am avut noroc si nu au avut crize. |
|
| Felicitari ptr cei doi gemeni, cel mai bine intrebi medicul de famile stiu ca se combina laptele praf si eu tot combint ii dau fetitei mele dar cred ca depinde si ce combini.
Eu tocmai am aflat ca exista niste pernute ptr colici care se umplu cu apa calda, sunt din plus. mai nou compresele calde pe burtica sunt singurele care ne calmeaza crizele de colici, oare se gasesc si la farmacie? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Pentru Baby Water Gripe! Mi-au trebuit ceva cercetari pana l-am gasit si...a mers! Credeti sau nu, Alex al meu avea dureri de burtica si ne omora noaptea pana nu mai demult... (adik pana acum o sapt). De cand cu water gripe, Alex al nostru se trezeste numai la 6 dim si vrea lapticul... Deci: recomand cu toata caldura! Deja ma gandesc sa iau sa fac stoc pt bb2 caci am gasit cu greu....Ovol si Infacol nu au mers la nnoi nici macar cand aveam colicile intre 0 si 3 luni. Pe atunci nu stiam de forum, nu stiam de baby water gripe... Pupici si nopti fara colici... |
|
|