Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Mamicilor eu de ficare data cand cumpar crema Mustela pt fundulet in cutie vine o mostra pt fundulet foarte iritat (mustela rougeurs du siege Stelactiv-5ml fiecare).... daca vrea cineva aceste mostre sa imi spuna ca i le trimit...impreuna cu o folie de 6 pastile suavinex pt esterilizare ( o pastila la 2,5 litri de apa) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Poate s-a mai confruntatat cineva cu o astfel de situatie: de 10 zile Matei are pe fundulet niste bubite rosii, bine conturate, dar in mijlocul bubitelor este gaura rosie.A avut cateva scaune mai moi acum 10 zile, si cred ca alea au generat aparitia eritemului fesier mai pronuntat.
De atunci ii tot dau cu Bepantene, dar ori observ o nesemnificicativa ameliorare, ori nici una.Ce produs mai bun decat Bepantenul ati mai folosit? |
|
| stele_pe_cer wrote:Poate s-a mai confruntatat cineva cu o astfel de situatie: de 10 zile Matei are pe fundulet niste bubite rosii, bine conturate, dar in mijlocul bubitelor este gaura rosie.A avut cateva scaune mai moi acum 10 zile, si cred ca alea au generat aparitia eritemului fesier mai pronuntat.
De atunci ii tot dau cu Bepantene, dar ori observ o nesemnificicativa ameliorare, ori nici una.Ce produs mai bun decat Bepantenul ati mai folosit?
Lutsine ery plast incearca... e foarte buna ..mai bine zis superba... dar se foloseste doar cand funduletul e foarte iritat... daca se foloseste continu se poate pune imun la crema... o alta crema e Mustela rougeurs du siege Stelactiv... eu una am probato eu..m-am fript cu ulei pe mana si am dat cu aceasta crema m-a usturat putin pe moment dupa care nu mai ustrura deloc de parca nu nici macar nu m-am fript...iar dupa 2 zile mi s-a vindecat de tot... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| ia Nidoflor si pudra Saprosam, dar sa fie preparate in farmacii. Acum Matei e mare, mai lasa-l fara scutec, doar chilotel. Pupici |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Am patit si noi ca Matei si sa-ti spun reteta data de pediatru: spalat cu musetel spalat cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa dat de 2-3 ori pe zi cu Lomexin
In primele doua zile se inroseste si mai tare dar asta inseamna ca tratamentul functioneaza.
Laura, eu am folosit o mostra de mustela primita cadou de la o revista si mi=a palcut la nebunie. Am vrut sa cumpar din magazin dar waw este produs de lux. Mi-ar place si mie o mostra si o pastilutza de sterilizat dar la cat ar costa transportul pana in romania ajungem tot la pretul cremei din farmacie. Oricum esti deosebita sa te gandesti la noi. |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Laura, eu am folosit o mostra de mustela primita cadou de la o revista si mi=a palcut la nebunie. Am vrut sa cumpar din magazin dar waw este produs de lux. Mi-ar place si mie o mostra si o pastilutza de sterilizat dar la cat ar costa transportul pana in romania ajungem tot la pretul cremei din farmacie. Oricum esti deosebita sa te gandesti la noi. trimite-mi adresa pe pm ca azi oricum tre sa trec pe la posta ca sa trimit alt plic.... si de trimis de aici un simplu plic costa mult mai ieftin decat daca mi-ai trimite tu o scrisoare ....off topic: in legatura cu prolabac... ca sora mea nu stiu cum a reusit de a varsat cafea peste monitor si au iesit scantei asa ca nu s-a mai putut conecta la net... duminica o sun si o intreb ..pupici |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Am patit si noi ca Matei si sa-ti spun reteta data de pediatru: spalat cu musetel spalat cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa dat de 2-3 ori pe zi cu Lomexin
In primele doua zile se inroseste si mai tare dar asta inseamna ca tratamentul functioneaza.
Nico, scuza-ma ca insist, dar stii tu vorba aia cu nenorocirile ca nu vin nicodata singure : nu pricep daca toate astea deodata le fac.
1.cand ii dau cu musetel?dupa baitza? 2.trebuie facut ceai de musetel sau decoct? 3.de unde iau bicarbonatd e sodiu si in cata paa in dizolv? 4.Lomexinul este bun pentru bebei?Eu am luat ovule in sarcina, dar cred ca mai am si un unguent prin casa...voi citi prospectul...
Raspunde-mi pls la intrebarile astea in ordine, ca mie mi-e teama sa fac ceva gresit, mi-e team sa nu pateasca asta mic ceva, daca ii aplic remedii gresite.
Multumesc mult pentru sfaturi ! |
|
| Laura, te-as intreba si eu ceva: cat costa in Spania toata gama pentru bebelusi atopici si cea pentru eritem fesier?Mi-ai putea face o lista cu ele, adica cat costa fiecare?Ca daca sunt mult mai ieftine decat in Ro, ti-as trimite bani in avans si pentru posta ca sa imi trimiti si mie cand ai timp.
Mii de multumiri ! |
|
| Alina wrote:ia Nidoflor si pudra Saprosam, dar sa fie preparate in farmacii. Acum Matei e mare, mai lasa-l fara scutec, doar chilotel. Pupici
pai tocmai ca e mare, face la pisu, de numa'...asa ca fata scutecel, no way....cat despre nodoflor, numai pe fundaneata nu ii pusesem cortizon, nu as mai vrea tot cortizon sa ii pun, mai ales ca maandoua bucutele sunt rosii-rosii, zici ca e ciupit de tantari.... |
|
| Laura&Alfonso wrote:
Lutsine ery plast incearca... e foarte buna ..mai bine zis superba... dar se foloseste doar cand funduletul e foarte iritat... daca se foloseste continu se poate pune imun la crema... o alta crema e Mustela rougeurs du siege Stelactiv... eu una am probato eu..m-am fript cu ulei pe mana si am dat cu aceasta crema m-a usturat putin pe moment dupa care nu mai ustrura deloc de parca nu nici macar nu m-am fript...iar dupa 2 zile mi s-a vindecat de tot...
Off...Laurita, prima cremuta nu stiu daca se gaseste la noi, air cea d ela Mustela ma duce la sapa de lemn, pur si simplu nu mi-o permit, mai ales acum cand numai laptele ma costa 2.400.000/ luna (din cauza alergiei ).Iti multumesc mult, esti o draguta ...
Ceva mai ieftinutz si care s anu fie cortizon exista, dar sa fie mai tare ca Bepantenul? |
|
| stele_pe_cer wrote:Laura, te-as intreba si eu ceva: cat costa in Spania toata gama pentru bebelusi atopici si cea pentru eritem fesier?Mi-ai putea face o lista cu ele, adica cat costa fiecare?Ca daca sunt mult mai ieftine decat in Ro, ti-as trimite bani in avans si pentru posta ca sa imi trimiti si mie cand ai timp. Mii de multumiri !
cum pot trc pe la farmacie si intreb daca imi pot da o lista ..pupici.... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| stele_pe_cer wrote:1.cand ii dau cu musetel?dupa baitza? Dimineata si seara. Dimineata dupa ce face kk ( a mea este ca un ceas, la 7-7 30 face kk) mergem la baie sa spalam cu musetel
2.trebuie facut ceai de musetel sau decoct? Cu ceai facut prin fierbere
3.de unde iau bicarbonatd e sodiu si in cata paa in dizolv? Bicarbonatul il gasesti la orice magazin alimentar, eu pun o lingura la un pahar cu apa calda si invart cam juma de minut sa se dizolve bine. Folosesc tampoane pt. demachit sa o spal cu musetel si apoi cu bicarbonat
4.Lomexinul este bun pentru bebei?Eu am luat ovule in sarcina, dar cred ca mai am si un unguent prin casa...voi citi prospectul...pe prospect nu precizeaza nimic de bebelusi. era de 2% concentratie daca iti este de ajutor info. oricum fa rost de un prospect sa nu aiba contraindicatii la atopici Raspunde-mi pls la intrebarile astea in ordine, ca mie mi-e teama sa fac ceva gresit, mi-e team sa nu pateasca asta mic ceva, daca ii aplic remedii gresite. Multumesc mult pentru sfaturi ! |
|
| Laura&Alfonso wrote:
cum pot trc pe la farmacie si intreb daca imi pot da o lista ..pupici
Laura, numai daca ai timp!Ca stiu ca noi, mamicile suntem mai mereu in criza de timp, si oricum, nu ma grabesc, tot in Ro raman pentru ceva vreme ! |
|
| ce folosesc eu si anume de Mustela Creme pour le chenge( previent les rougeurs au quotidien) in franceza si in engleza- Vitamin barrier cream-for daily prevention of diaper rash crema asta ma costa 7,24 euro.... |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Steluze, parerea mea e ca ar trebui sa folosesti galbenele nu musetel(asa mi-a recomandat o prietena asistenta caci musetelul cica poate provoca alergii). Eu am folosit ptr Maria REVIKEN unguent.E foarte bun...dupa doua trei aplicari Mariei ii trecea iritatia.Poate ar fi bine sa intrebi totusi medicul tinand cont ca Matei e mai sensibil. Sanatate multa! |
|
|