Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ingeras, imi place parul, imi place culoarea care ti se potriveste
Alyna, wow , esti o finuta, o femeie frumoasa si tanara ! Semeni un piculet cu mamicuta mea |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ingeras, ai un par superb, iti vine bine culoarea! Alyna, esti o draguta, acum vad eu de unde a mostenit Matei ochisorii aia frumosi! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Alyna, ce gropite nazdravane ai si ce zambet frumos |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alyna
ingeras mai sunt si alte roscate pe aici imi place |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Laura,Miru, Mariuta ma bucur ca va place , am niste " prietene "care nu mi-au aprobat schimbarea , cica era mai bine blond Pupici pentru toate frumusetile de pe 7 Pitici |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| inger7 wrote:, am niste " prietene "care nu mi-au aprobat schimbarea , cica era mai bine blond Blond nu cred ca ar fi bine. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Fetelor,m-ati facut sa rosesc Multumesc muuuult de tot pentru complimente Sunteti niste dragute.Chestia e ca nu sunt eu prea sigura ca-mi sta bine tunsa asa Tipa care m-a tuns a taiat muuult mai mult decat trebuia si iesit cam scurt....Acum astept sa creasca la loc Inger7,mie imi place ff mult culoarea care a iesit dupa vopsire e super.. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Fetelor, multumesc pentru opinii !
Culmea stiti care este? Cand m-am vopsit si l-am intrebat pe Tzepii daca ii place a spus doar "Esti morcov !". Zic "Bine, asta vad si eu, dar iti place?" si cica "Nu stiu, esti complet alta".
Ieri, dupa ce m-am facut la loc culoarea mea imi zice "parca era mai bine roscatul ca te mai intinerea"
Asta este. M-am gandit in primul si in primul rand la parul meu, care nu ar suporta o serie lunga de vopsiri (cum ar fi cazul la orice culoare alta decat cea pe care o am acum si care e foarte apropiata de culoarea mea naturala) si am decis ca e mai bine sa stau cumintica (mie imi creste foarte repede parul, cred ca mi-a crescut cu 20 cm intr-un an ).
Alyna, Taki, Ingeras - va sta foarte bine ! Sa va fie de bine culorile si tunsorile ! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Vai ce multe fete frumoase! Inger7 ti-a iesit o culoooareeeeee!De nota 10!Superb! Alyna esti o frumusica! |
|

| Alyna, Adriana , Raly multumesc frumos . Si mie imi place cum arat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| AdrianaC wrote:Fetelor, multumesc pentru opinii ! Culmea stiti care este? Cand m-am vopsit si l-am intrebat pe Tzepii daca ii place a spus doar "Esti morcov !". Zic "Bine, asta vad si eu, dar iti place?" si cica "Nu stiu, esti complet alta". Ieri, dupa ce m-am facut la loc culoarea mea imi zice "parca era mai bine roscatul ca te mai intinerea" Asta este. M-am gandit in primul si in primul rand la parul meu, care nu ar suporta o serie lunga de vopsiri (cum ar fi cazul la orice culoare alta decat cea pe care o am acum si care e foarte apropiata de culoarea mea naturala) si am decis ca e mai bine sa stau cumintica (mie imi creste foarte repede parul, cred ca mi-a crescut cu 20 cm intr-un an  ). Alyna, Taki, Ingeras - va sta foarte bine ! Sa va fie de bine culorile si tunsorile !
Bine ca dupa ce te-ai facut satena toata lumea iti zice ca mai bine erai roscata. Stii ce m-a invatat pe mine mama? Daca folosesti o vopsea buna parul va arata bine, oricum dupa o varsta se deterioreaza asa ca fa-ti damblaua. Eu am fost si albastra, nu cred ca vrei sa vezi poze |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Katy,eu vreau sa vad! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| katy,si mie mi-ar place sa te vad albastra |
|

| Si eu vreau sa te vad |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| si eu !!!! Hai ca deja suntem o galerie intreaga de fete care vor sa te vada cu tot felul de culori, draga Katy !!! Poate ne vin si noua idei |
|
|