Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Wow! Taki, esti super-sexy-serioasa in aceasta poza. Mai lipseste zambetul, dar vine el si ala,nu?
Adriana, iti spun parerea sincera: era mult mai bine inainte. Chiar imi placea rosul ala, te prindea de minune |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Laura wrote:Wow! Taki, esti super-sexy-serioasa in aceasta poza. Mai lipseste zambetul, dar vine el si ala,nu?
Da, trebuie sa vina. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| taki wrote:Da, trebuie sa vina.
Mai vine si fortat |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana ce bine aratai roscata , de ce nu l-ai lasat taki waw esti super stati sa vedeti ce mi-am facut la par , cumnata mea ma ajutat
 Adriana ma inspirat si acum am ramas numai eu roscata
|
|

| Ingeras, ce uniform si frumos a iesit |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Foarte frumoase fetele.... Katy mie imi place culoarea ta...mi se pare ca se potriveste cu tenul tau...
Diana, te invidiez ca iti creste asa usor parul...mie imi ia cate un an pt 5 cm... Inainte de sarbatori am fost la un mare stilist care s-a gandit sa mi-l fileze la maxim si acum mai am doua fire de par lungi pe care nu le mai pot aranja nicium. Am si eu nevoie de o revolutie si trebuie sa tund cel putin 10 cm....deci 2 ani de chin degeaba....
Adriana si mie imi placea un pic mai deschis, dar eu mor dupa brunetele cu ochi albastrii, asa ca...esti frumoasa!!!!!!!!!!
Taki....nu-mi place de tine asa...hai zambeste un pic...timpul trece exact la fel si daca zambesti si daca esti trista...iar cand privesti inapoi trebuie sa vezi poze zambitoare ca sa uiti ca ai fost vreodata suparata...
Ingeras, imi place mult...anul asta revin roscatele la moda!!!(Curajoasa cumnatica ta ca s-a inhamat la vopsit atat par... )
Pupici si sper sa ma revolutionez si eu curand....
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Adriana, imi placea roscata, doar ca trebuia uniformizata. Taki, de ar disparea tristetea. Inger, super a iesit culoarea. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ingeras,super,imi place culoarea mult de tot |
|

| katy, bulinutza , multumesc . Acum trebuie sa-mi iau haine care sa se asorteze . Cumnata mea ma sunat azi dimineata sa ma intrebe daca vreau si suvite de alte culori . Multumesc fluturas |
|

| inger7 wrote:katy, bulinutza , multumesc  . Acum trebuie sa-mi iau haine care sa se asorteze . Cumnata mea ma sunat azi dimineata sa ma intrebe daca vreau si suvite de alte culori  . Multumesc fluturas
Cred ca iti vine mai bine uniform decat cu suvite Dupa umila mea parere de muritor de rand |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Fetelor,aratati suuper Vin si eu cu niste poze... Alyna attached the following image(s):

|
|

| Alyna , esti schic . .Si esti frumoasa katy aceeasi parere am si eu |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Vai de mine,ce de fete frumoase foc Daca era barbat va alergam prin gradina pe toate Piu,sa nu va deochii |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, si mie imi placea mai mult roscata. Dar nu-i nimic, important e sa fii multumita!
Taki, mereu de nota 20!
Ingerash, frumos par ai! Iti sta bine roscata!
Alyna, foarte frumos! Tare shic si tinerica! |
|

| rody  mersi kiki |
|
|