Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Adriana,incearca in fiecare seara cate putin,ce sa zic eu... chestia e ca daca il cureti acum si o faci iar peste 5-6 luni exista riscul ca intre timp pielica sa se lipeasca la loc. nu stiu...roaga-l pe al tau sa incerce,sa-i explice ca si tati si alti baietei fac la fel,se spala acolo ca sa fie curatei...poate o sa prinda Andrei mesajul... |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| AdrianaC wrote:...iar Tzepii nu se baga. Asa ca ... ce o sa facem
Nu va suparati pe mine, dar ar trebui sa se bage, ca e tatal lui si barbat pe deasupra, nu? Numai Alin se ocupa de aceasta chestiune la Tudor, iar mie mi se pare firesc asa.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cris22tyna wrote:Pai... fluturas, nici nu trebuie sa fi de acord cu mine, mai ales ca eu sunt mama de fetita, deocamdata. Neavand nici cea mai mica iritatie, infectie, miros urat... nimic la Deea, normal ca mi se pare super simplu la fetita. Copii sunt diferiti, la fel si mamicile. Fiecare face cum crede ca este mai bine pt. copilul ei, tocmai de aceea eu .... inca nu stiu ce sa fac la bondarel si sunt stresata, pt. ca unele mamici curata acolo, iar altele nu se ating ?!? Dar, mai am timp sa ma decid, cum spuneam, iar eu sigur nu o sa fac nimic, eventual tati se va ocupa, caci eu nu sunt in stare.
nu are pentru ce sa fii stresata.ai sa vezi ca te vei descuca foarte bine si cu el.vei invata foarte repede
adriana daca tu vezi ca totul e ok,nu are nici o preoblema,doctorul nu ti-a recomandat decolatarea...inseamna ca e sanatos si nu te mai stresa
alina din pacate nici sotul nu se prea baga...felicitari pentru al tau daca se implica |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Fluturas, ultimul doctor la care am fost nu l-a decalotat el, dar mi-a recomandat sa merg sa vad un chirurg la Grigore Alexandrescu.
Acum am facut programare pentru 25 august (nu am gasit mai devreme), la Medsana la dl prof dr Ulmeanu, sa il vada si dansul, si eventual sa ma trimita la unul din medicii lui chirurgi (dansul este directorul spitalului Grigore Alexandrescu). |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Adriana si noi am suferit de aceeasi problema,am facut decalotare dar pe la trei luni,si de atunci de fiecare data cand il spal fac acelasi lucru.Incearca atunci cand i faci baie,pentru ca pielea e mai moale,iar sapunul face sa alunece mai bine,ia-o asa ca pe o joaca si fa-l cumva sa te lase atunci sa umbli e cu mult mai usor si nu doare.Iar odata ce ai reusit trebuie sa faci lucrul acesta mai tot timpul!Iti doresc mult succes! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
|
Sper ! Dar pana atunci trebuie sa ma mai stresez putin, ca altfel nu ma simt bine ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| BUNA,SUNT MAMA UNUI PITIC DE 4 ANI SI AM ACEEASI PROBLEMA.AS DORI SA STIU CE AI FACUT PANA LA URMA ,AI REZOLVAT PROBLEMA CHIRURGICAL? CUM A FOST?MULTUMESC
AdrianaC wrote:Eu una chiar nu mai stiu ce sa inteleg si ce sa cred.
Pe de o parte unii sustin sus si tare ca nu este recomandata decalotarea la varste fragede, decat daca este o adevarata fimoza, asa cum era descrisa mai sus.
Pe de alta parte, unii medici recomanda ca la fiecare baie sa il decalotezi si sa il cureti bine acolo.
Pana la urma ce este indicat si ce nu?
Eu daca ar fi sa ma iau dupa ce am citit mai sus as spune ca Andrei nu are fimoza, ci doar preputul nu este retractabil.
Pisu face in jet, deci nu pare a fi o problema, ...
Nu stiu deloc ce sa fac si nu as vrea sa fac o prostie.
Sa il duc la medic chirurg sa il decaloteze?
Ce se intampla daca va sangera, ce fel de complicatii pot sa apara? Ce am citit pe aici nu prea mi-a suras deloc. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| bun,trebuie sa scriu si aici pt ca si eu avut problema asta cu baiatul dar dr mi-a recomandat operatia de fimoza si i-am facut-o la 8 luni a fost destul de rau pt el pt ca mi-a facut febra si cum in spital nu se gaseau medicamente pt reducerea febrei a trebuit sa aduc de acasa ,si apoi 2 zile mi-a plans ori de cate ori facea pipi . acum il curat la baita,dar cum are aproape 5 ani nu prea ma lasa sa il studiez in amanunt,dar e bine.dupa ce m-a externat nu am mai avut probleme,dar am fost la medic periodic si e totul ok |
|
|