Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
|
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ma ia cu frica , prefer sa nu ma gandesc la nastere de pe acum. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Lia , nu are de ce sa-ti fie frica Nu te mai gandi, ia-le asa cum vin si o sa fie mai usor |
|
| praslea tot timpul am zis ca vreau copil dar imi este frica de nastere. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sweet angel wrote:praslea tot timpul am zis ca vreau copil dar imi este frica de nastere. Na lasa scumpo ca toate am nascut si nu am murit ..ai sa vezi ca vei trece usor...si bine ,,nu te mai gandi la asta ca nu te ajuta cu nimica |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Filmuletul cu nasterea in apa e trucat, pentru ca nu poate sa lase atata copilul fara sa-i taie codonul ombilical, fara sa-l aspire si fara profilaxia gonococica. In al doilea filmulet postat de ebruli, copilasul avea circulara pericervicala, bine ca a fost doctorul pe faza. |
|
| irinuta la nastera in apa am vazut ca nu taie cordonul imediat , dr a explicat ca se taie cand incepe sa se albastreasca , pana atunci copilul va respira in continuare si prin cordon. si cineva zice ca nu se poate sa se nasca fara sange , cada are un sistem de curatare si curata apa in cateva secunde. |
|

| Irinuta wrote:Filmuletul cu nasterea in apa e trucat, pentru ca nu poate sa lase atata copilul fara sa-i taie codonul ombilical, fara sa-l aspire si fara profilaxia gonococica. In al doilea filmulet postat de ebruli, copilasul avea circulara pericervicala, bine ca a fost doctorul pe faza. Irinuta, lui Teo i-au facut profilaxia gonococica cand era la mine in brate.... si nu am nascut in apa... |
|
| Adica filmuletul ti se pare real? |
|

| Nu mi se pare real din alte motive, au spus si fetele...apa prea curata :018: |
|
| praslea_cel_voinic wrote:Nu mi se pare real din alte motive, au spus si fetele...apa prea curata :018:
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Inca un filmulet cu nasterea in cada
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Un filmulet la care am crezut ca ma pot uita, dar mai aveam putin si lesinam... Felicitari celor care au avut curajul sa nasca natural !!!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Aveti idee de ce eu nu pot sa vad filmuletele? Imi trebuie ceva instalat?
|
|
| AdrianaC wrote:Un filmulet la care am crezut ca ma pot uita, dar mai aveam putin si lesinam... Felicitari celor care au avut curajul sa nasca natural !!! Nu doar ca am avut curajul sa nasc de trei ori natural, dar nu cred ca as fi putut suporta sa nu-mi vad copilul (oricare dintre ei), in primele secunde de viata extrauterina. E un sentiment ce nu se poate descrie in cuvinte. Merita tot sacrificiul. |
|
|