Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
In general, adolescentii servesc in fast – food pranzul, majoritatea cumparand mancarea pentru la scoala.
Cum sa renuntam la fast-food? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| greu sa renuntam la ceea ce ne place!poate,noi fetele,pentru ca ne ingrasam prea mult,dar nu pentru totdeauna.O sa ramana mereu tentatia mare!cum sa renuntam sa mergem undeva unde sunt toti colegii si mananci ceva cald,la un pret acceptabil si repede,iar cel mai important lucru......la orice ora si in orice fel! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 36
| Aditivii cancerigeni cred ca sunt un motiv sa incercam sa rarim vizitele la Mc Donalds!
http://ro.altermedia.info/antisistem/ce-e-in-neregula-cu-mc- donalds_5336.html
http://video.cere.ro/video-Stiinta+si+tehnologie-Experiment+cartofi+prajiti+de+la+Mc+-972.html
http://www.mcvideogame.com/game.html
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu sunt fan McDo |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Me too! Avantajul meu e cel mai apropiat centru e la Bacau, adica la 60 km de Piatra. Asa ca ajung acolo din an in Pasti! |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Me too! Avantajul meu e cel mai apropiat centru e la Bacau, adica la 60 km de Piatra. Asa ca ajung acolo din an in Pasti!
McDo-ul meu este la 10 min de mers pe jos , si este situat intr-un loc indecent de atragator - exact la intrarea in parc, prin urmare - nu am cum sa trec de el daca mergem la plimbare.... |
|
| Niceeee! Adevarul ca avem atat de putine placeri in viata... Iar mancatul e una dintre ele! E drept, poate nu e sanatos! Dar si painea prajita e cancerigena daca e putin neagra (arsura neagra, cea despre care se spunea ca e buna la stomac, pe post de carbune, e cancerigena), asa ca... Nimic nu se compara cu un Mc'Chiken cu varza si maioneza muuulta, cu cartofi prajiti si ketchup!
|
|
| cute_baby_of_mine wrote:Niceeee! Adevarul ca avem atat de putine placeri in viata... Iar mancatul e una dintre ele! E drept, poate nu e sanatos! Dar si painea prajita e cancerigena daca e putin neagra (arsura neagra, cea despre care se spunea ca e buna la stomac, pe post de carbune, e cancerigena), asa ca... Nimic nu se compara cu un Mc'Chiken cu varza si maioneza muuulta, cu cartofi prajiti si ketchup!
cata dreptate ai
daca ajungi vreodata in buc, ma suni si merem la un Chiken' Fresh (d'asta cu varza) - |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Mc-ul imi place si mie, dar pap doar din cand in cand. Sunt fun McTasty!
In schimb, dau usor Mc-ul pe o shaorma de la Dristor! |
|
| taki wrote:In schimb, dau usor Mc-ul pe o shaorma de la Dristor!
aoleuuuuuuu, nu mai zis de saorma de la dristor, k acusica comand un taxi si merg sa-mi iau...
adevarul e k la Piatra nu au saorma de la Dristor |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Ma sunati si pe mine ca si eu sunt fan! |
|
| Kiki wrote:Ma sunati si pe mine ca si eu sunt fan!
te sun, da sa fie frumos afara si sa nu se anunte furtuna
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
|
|
| Ira, poate iau si eu un taxi pana la Bucuresti si nu ca sa mananc shaorma de la Dristor, ci ca sa vin la tine sa... Mila, Ira, mila... Imi ploua in gura! Da' Mc'Chikenu' fresh nu e cu salata si rosii? Ala nu-mi place! Il prefer pe ala clasic cu varza... Vaiii, despre ce vb eu la ora 10 noaptea... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mi-ati facut si mie pofta, dar nu de Mac'Do - nu sunt fan. La noi in BV este un alt lant de magazite de tip fast food la care gasesc un sandwich cu piept de pui extraordinar de bun. Am mancat prima data unul de felul ala cand eram gravida prin luna a opta si de atunci... noroc ca nu mai locuiesc in Bv si nu mai am drum pe langa magazinele alea. |
|
|