Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Ce doctor recomandati pentru morfologia fetala si ce spitale aparate ...
In sarcina precedenta am facut morfologia fetala la Dr.Iosup, unul din cei mai buni din tara pe interpretare echo .Acum, as ecografia vrea sa fac morfo fetala+ 3D+4D si as vrea deja sa imi fac programarea pentru cand voi avea 22 de saptamani, ca se pare ca mai nou, cam cu 2 luni inainte trebuie sa faci programare.
Voi unde ati facut morfo fetala, cat v-a costat, si v-a dat si inregistrare pe Cd sau caseta?
Adriana, te astept cu detalii ca pe o paine calda, ca tare mumoase sunt pozicile tale!
Fetelor din tara, am inteles ca prin Timisoara e mai ieftinuta morfo fetala si 3/4D...Aveti ceva preturi de referinta?In Bucuresti am inteles ca 100 euro costa cam tot... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am facut la Medsana morfo + eco (pe caseta), la doctorul Herghelegiu, o minunatie de om. Am inteles ca la Medsana e scump (eu nu am platit, de asta nu stiu exact), insa pe Herghelegiu il mai gasesti si la alte cabinete... La Herghelegiu e foarte aglomerat, eu am facut programarea cu 3 luni inainte. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Eu am facut echografia respectiva la Medicover, la dna dr Magda Petrache. A fost in jur de 2 milioane parca, anul trecut, dar daca e poti sa te uiti pe siteul lor si sa vezi cat mai costa. (www.medicover.ro)
Am facut si o echografie morfologie sarcina la dl dr Adrian Pop, vestitul dr Pop, care acum lucreaza la Clinica Diagnosis, pe langa Floreasca, daca te intereseaza iti pot da adresa si telefonul pentru programare. Eu am sunat in aprilie si m-a programat pentru august. Totusi, nu am fost foarte multumita aici, in primul rand pentru ca nu s-a respectat programarea si am asteptat cca 40 min la usa, asta dupa ce imi facusem programare cu tzspe luni inainte. In al doilea rand mi s-a parut ca a cam dat rasol, nu a facut nicio masuratoare, doar zicea de exemplu, lungime femur - in parametri normali, diametrul biparietal - parametri normali, etc, plus ca m-a si speriat ca cica placenta e gradul 2-3 de maturare si muream de frica pentru ca stiam ca 5 sunt de toate, la 3 inseamna deja ca se apropie nasterea, 4 mai ai foarte putin si 5 deja nasti. Iar de costat a costat vreo 3.200.000 lei si clinica m-a dezamagit profund, ca si angajatii, de la receptioner pana la toti cei care se mai vanturau pe acolo.
Poti merge si la dna dr Petrache la Medicover, e un super om si un foarte bun profesionist.
|
|
| Stiu unde e clinica Diagnosis ca prima morfo fetala am facut-o acolo, la Dr.Iosup, de care am fost extrem de multumita.M-a costat acum aprox 2 ani 2.200.000 parca, fara caseta.Si eu am asteptat cam multisor, ceea ce m-a enervat la culme, dar am fost multumita de medic.Am inteles ca Dr.Pop si Iosup sunt niste medici foarte buni.
Morfologia fetala am inteles ca e indicat sa o faci intre 18-24 de saptamani.dar la 18 saptamni cica nus e vad decat 80% din organe, iar la 24 de saptamani mi se pare cam tarziu pentru un veentual avort terapeutic....
Voi la varsta de sarcina ati recurs la morfo fetala? |
|
| Eu la 22 saptamani, si am mai facut una la 26 parca. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu la 23 si una mai tarziu, dupa cateva saptamani, dar nu mai retin exact. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am facut morfo fetala 4D la Medlife la Dr. Chitescu Rodica, una la 13 saptamani, una la 21 saptamani si una la 35 saptamani. Spectaculos !!!! Si la cea de la 21 saptamani am facut si triplul testul la care se cerea si rezultatul ecografiei. Acum costa 2.500.000 si eu am dat 1.900.000 si 1.400.000 transvaginala 4D trimestrul 1 sarcina |
|
| Tina, la morfo in primul trimestru se vede ceva?Adica intelegi ceva din ce iti arata acolo medicul?Ca eu la 16 saptamani cand mi-a spus sexul xopilului si cand mi-a aratat inimioara, n-am decoperit mare lucru (echo 2D era...ce-i drept).
Are vreun rost echo morfo fetala in primul trimestru?Eu citisem ca abia in trimestrul al doilea organele sunt formate si se ot descoperi oarece anomalii, iar in ultimul trimestru de sarcina (34-36 sapt) e recomandata a se face numai pentru a sti cu exactitate cand nasti si pe ce cale, in functie de pozitionarea fatului.
Sincera sa fiu, eu as face cate una in fiecare trimestru, dar nu imi permit.Voi face numai una morfo fetala 3D+4D in trimestrul II, ca sa vedem ca totul este in regula.Tin mortis sa fie 3+4D ca la prima sarcina nu mergea CD-writerul si nu am putut sa-mi vad odorul si eu in voie acasa, si tare ciuda mi-a fost si atunci, si acum.Desi, poate ca pana la urma e kestie numai de moft... |
|
| Deci, clinici care fac morfo-fetala:
Diagnosis: http://www.diagnosis.ro/ Medsana: http://www.medsana.ro/prices.php?op=1 Medlife: http://www.medlife.ro/tarife.htm Medicover: http://www.medicover.com/ro/ro/ Sanador |
|
| Se face din cate stiu eu obligatoriu si la 12 saptamani echo morfologie fetala + Doppler parca. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu sunt din Iasi si am facut la doctorita care m-a urmarit, dna Carauleanu, a costat 2 mil, si mi-a dat si pe CD. Eram in saptamana 26. Am ales una din imagini si am facut poza pt albumul ei danab attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Tina , cum ti s-a parut Chitescu Rodica ? Ca sunt si eu programata la ea ptr 3 septembrie la morfologie fetala ......si m-ar interesa cum e , iti da detalii suficiente ? |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| georgy_adinutza wrote:Tina , cum ti s-a parut Chitescu Rodica ? Ca sunt si eu programata la ea ptr 3 septembrie la morfologie fetala ......si m-ar interesa cum e , iti da detalii suficiente ? Georgy, sper sa ai mai mult noroc decat mine. Eu am facut morfologie fetala in sapt 20 la Medlife la Chitescu Rodica si nu am fost deloc multumita. Poate nu am stiut eu ce sa cer, cred ca am facut Dopler 3D, eu as fi vrut 4D. A costat 1,5 milioane acum 2 ani. Nu mi-au dat caseta sau CD, nici macar nu m-au intrebat daca vreau. A fost ca o ecografie normala, dar pe un ecran mai mare si color. Dr mi s-a parut superficiala. M-a bagat in sperieti degeaba. Mi-a spus ca am colul scurtat (40 mm) si sa am grija ca ar fi pacat sa pierd sarcina ca am un baiat sanatos si bine dezvoltat. Ulterior, ginecologul meu mi-a spus ca 40 mm e normal, chiar si 30 mm e normal... deci ce sa mai zic... La MedLife conditiile sunt super, nu am asteptat deloc (aveam programare), dar... |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Miru wrote:Georgy, sper sa ai mai mult noroc decat mine. Eu am facut morfologie fetala in sapt 20 la Medlife la Chitescu Rodica si nu am fost deloc multumita. Poate nu am stiut eu ce sa cer, cred ca am facut Dopler 3D, eu as fi vrut 4D. A costat 1,5 milioane acum 2 ani. Nu mi-au dat caseta sau CD, nici macar nu m-au intrebat daca vreau. A fost ca o ecografie normala, dar pe un ecran mai mare si color. Dr mi s-a parut superficiala. M-a bagat in sperieti degeaba. Mi-a spus ca am colul scurtat (40 mm) si sa am grija ca ar fi pacat sa pierd sarcina ca am un baiat sanatos si bine dezvoltat. Ulterior, ginecologul meu mi-a spus ca 40 mm e normal, chiar si 30 mm e normal... deci ce sa mai zic... La MedLife conditiile sunt super, nu am asteptat deloc (aveam programare), dar...
Nu stiu exact cum e , ptr ca pe mina m-a trimis dr Popa Mirela la ea , ca sa fac morfologia fetala , pana acum am facut 2 echo 3D la Popa Mirela ......in privinta pretului , nu imi fac griji . ptr ca nu platesc eu , plateste compania ........insa dr a zis ca ea este ff buna pe morfologie fetala ..............acum voi vedea in septembrie ce va fi .......... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Georgy, mult succes si asteptam sa ne spui in septembrie cum a fost! |
|
|