Diversificarea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bretonelle
Scris: Wednesday, August 25, 2010 3:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
bebelina2010 cred ca ar trebui sa intrebi un pediatru cat e normal sa manance fetita ta la 4 luni!
noi la 7 luni mancam 180ml + 6 masuri = 200ml lapte!computerlove
Ely
Scris: Wednesday, August 25, 2010 5:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Praslea computerlove acum am vazut ce ai scris.Multumes frumos ,sa sti ca de cand papa lapte praf se trezeste o data pe la 3 dimineata si apoi la 7.30-8.Cum stati cu diversificarea?Pofta buna va dorim si noi.coeur
Bebelina bebe al meu de 6 luni si o saptamana bea doar noaptea 180-210 ml lapte praf Nestle Nidina ,pe parcursul zilei bea 3-4 biberoane de 90-150 ml depinde.Eu zic ca bebelina ta papa foarte bine ,daca ia in greutate daca este vioaie nu-ti face probleme eu zic ca papa foarte bine si nu o obliga sa pape mai mult va s-ar putea sa vomite,am incercat si eu cu al meu la inceput si am renuntat el bea cat ii este necesar.hearts
De o saptamana am incetat sa-i dau san ,nu-l mai vroia lua o gura si atat apoi imi cerea imediat biberon .De la 6 luni si 3 zile am introdus si piure de legume dupa 4 zile am introdus si carnita de pui.Intre 12 si 2PM papam piure de legume cu carnita apoi bem apa ,iar intre 17 si 19 papam piure de fructe.Seara am renuntat la biberonul cu cereale ca el tot se trezeste noaptea si ia si bine in greutate si m-am gandit ca nu-si are rostul coeur .
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, August 25, 2010 8:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
bebelina parerea mea e ca mananca mult la 4 luni la o masa. noi avem 7 luni jumate si papam 180 ml. acuma fiecare face cum crede.
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, August 25, 2010 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Ely pupici computerlove am inceput si eu mai cu curaj diversificarea dar mergem incet...i-am mai bagat banana, nectarina si branzica de vaca dimineata. La pranz am avut un esec cu cpiureul de morcov si dovlecel, dar azi vad ca a papat tare bine pe cel de cartof...Spuneam eu ca o intarc la 6 luni dar ma vad ca o mai lungesc...ras cu tot cu completarea de seara....Cam atat deocamdata, astept sa ii bag mai multe cand ajung inapoi, am mai multe solutii acolo...Va pupam cu drag si pofta mare! pupici
beblina2010
Scris: Thursday, August 26, 2010 11:07 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2010
Bretonelle wrote:
bebelina2010 cred ca ar trebui sa intrebi un pediatru cat e normal sa manance fetita ta la 4 luni!
noi la 7 luni mancam 180ml + 6 masuri = 200ml lapte!computerlove

am intrebat pediatrul,spune ca mananca bine....
nu cred ca am facut ceva gresit ca am vrut sa vad si altii bebeii cat papa...am vrut doar sa fac o comparatie...
multumesc mult
beblina2010
Scris: Thursday, August 26, 2010 11:18 AM
Nivel

foloseste cineva aparat de gatit cu aburi si blender? daca da ce parere aveti de el? vreau sa achizitionez asemenea aparat dar nu stiu daca se merita atata investitie...costa cam mult...:(
multumesc...
Bretonelle
Scris: Thursday, August 26, 2010 1:45 PM
Nivel

beblina2010 wrote:

am intrebat pediatrul,spune ca mananca bine....
nu cred ca am facut ceva gresit ca am vrut sa vad si altii bebeii cat papa...am vrut doar sa fac o comparatie...
multumesc mult

iubita eu nu am zis ca ai facut ceva gresit!te-am indrumat sa iti intrebi pediatrul ptr a sta linistita!
sa cresteti mari si sanatoasecomputerlove
alexandrabogdan
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:41 PM
Nivel

eu aparat de gatiti cu aburi nu am . blender am dar nu il folosesc. am fost sfatuita sa las copilul sa molfaie mancarea ca mai tarziu sa invete sa mestece
beblina2010
Scris: Friday, August 27, 2010 10:24 AM
Nivel

Bretonelle wrote:

iubita eu nu am zis ca ai facut ceva gresit!te-am indrumat sa iti intrebi pediatrul ptr a sta linistita!
sa cresteti mari si sanatoasecomputerlove

ok...poate am inteles eu gresit....

sa iti traiasca bebe este tare frumusel...si grasut...cred ca diversificati deja...
sa fiti sanatosi...
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, August 30, 2010 10:05 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Am trecut la o pseudo-diversificare...Teutza mea ii place mai mult mancarea mai complicata, adik ciorbele, decat piureurile de o singura leguma...Asa ca...nu ma mai complic ca la Alex...Si nasha noasra a spus ca la al doilea i-a dat durect mancare gatita si a fost mai usor si nici sclifosita la mancare nu e...pupici
beblina2010
Scris: Monday, August 30, 2010 1:37 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
bebelina parerea mea e ca mananca mult la 4 luni la o masa. noi avem 7 luni jumate si papam 180 ml. acuma fiecare face cum crede.

alexandrabogdan,te rog spune-mi si mie daca este bine sa incep sa ii dau bebelusei mele de 4.5 luni cereale, o masura in 180ml lapte...mama,sotul,pediatra insista sa ii dau si cereale...
fetita mea cantareste 7400 grame si are 67 cm...pe 16.05 facem 5 lunite....

mersi...

PS
oare toate mamicile sunt atat de stresate cand vine vorba de diversificare?? sa incepem sa nu incepem...
alexandrabogdan
Scris: Monday, August 30, 2010 9:21 PM
Nivel

beblina2010 wrote:

alexandrabogdan,te rog spune-mi si mie daca este bine sa incep sa ii dau bebelusei mele de 4.5 luni cereale, o masura in 180ml lapte...mama,sotul,pediatra insista sa ii dau si cereale...

mersi...

PS
oare toate mamicile sunt atat de stresate cand vine vorba de diversificare?? sa incepem sa nu incepem...

da, cred ca toate mamicile sunt stresate la primul copil
ii poti da cereale, pe care scrie de la 4 luni. le poti face cu lapte dar conform retetei de pe cutie. nu cred ca e destul o masura de cereale la 180 de lapte. sa fie de consistenta unei smantani sau vezi cum ii place la micutza. pofta buna. noi la inceput papam cereale cu fructe la masa de la 10 si de abia de la 6 luni am facut cereale cu lapte si le-am introdus la masa de la 18
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, August 31, 2010 8:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
beblina2010 wrote:

mersi...

PS

Cerealele nu au un mare aport de vitamine! Ele se dau fie ca sa fie laptele mai satios, fie copiilor cu probleme de greutate. Eu nu cred ca fetita ta e sub greutate, avand in vedere ca a mea - care e pufoasa, nu gluma - are 8.800 kg la 1 an. Eu i-am dat Ioanei cereale pe la 4 luni, dar doar pentru ca se trezea noaptea la 2 ore sa pape. Oricum, nu m-au ajutat, asa ca le-am scos din meniu.
Bretonelle
Scris: Tuesday, August 31, 2010 8:33 AM
Nivel

Cerealele ingrasa,parerea mea e ca daca vrei sa incepi diversificarea sa incepi cu fructe!
Ely
Scris: Tuesday, August 31, 2010 11:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bebelina in avatar bebica ta arata foarte bine ,nu cred ca are nevoie de cerealae,ca asa cum a zis si Cute si Bretonelle cerealele se introduc mai mult la bebeii care nu iau bine in greutate.Daca ti se pare ca este slabuta in realitate decat cum o vedem noi in poza atunci poti introduce cereale fara Gluten sunt speciale incepand cu 4 luni. Stiu ca se pune masurile la fel ca si laptele praf asa mi-a zis asistenta bebeului meu.1 cupa de lapte + 1 cereale la 30 ml de apa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.