Diversificarea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Monday, July 12, 2010 12:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
alexandrabogdan wrote:

unde e "aici"? am crezut ca, cand ai zis "aici" te-ai referit la forum, nu la o alta tara

Alexandra acum ce facem rastalmacim cuvintele.Scuza-ma numai fetita mea imi pune asemenea intrebari si o inteleg.Ma bucur , totusi, ca ai avut rabdare sa citesti pana la capat tot ce am scris si ca ai realizat ca este vorba de alta tara .De acum sper sa ne rezumam doar la diversificare,altfel nu mai raspund la intrebari... care isi au deja raspunsul.Pupici .
beblina2010
Scris: Monday, July 12, 2010 8:59 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2010
fetita mea la doua luni jumate ca inca nu a implinit trei luni cantareste 6200 grame...nascuta cu 3200 grame.....

eu zic ca merge foarte bine,asta este si parerea pediatrului..... si vad multe sfaturi pentru a nu incepe inca diversificarea pe forum,asa ca nu voi incepe...
va multumesc pentru sfaturi...:)
alexandrabogdan
Scris: Monday, July 12, 2010 11:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Ely wrote:

Alexandra acum ce facem rastalmacim cuvintele.Scuza-ma numai fetita mea imi pune asemenea intrebari si o inteleg.Ma bucur , totusi, ca ai avut rabdare sa citesti pana la capat tot ce am scris si ca ai realizat ca este vorba de alta tara .De acum sper sa ne rezumam doar la diversificare,altfel nu mai raspund la intrebari... care isi au deja raspunsul.Pupici .

nu ti-am rastalmacit nimik cu nu cred ca era cazul sa ma compari cu un copil de 4 ani. pur si simplu nu am stiut ca locuiesti in alta tara sorry
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, July 12, 2010 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Ely wrote:
Praslea 1 bibi pe zi i-am introdus lui Erik ,pentru ca saptamana care vine mergem in tara si am atatea de rezolvat si cine sta cu el sa-i dea bibi.L-a acceptata mult mai repede decat Karina,chiar e incantat cand il vede.Dar am incercat si intr-o seara si nu am vazut mare diferenta ,de trezit tot s-a trezit noaptea,asa ca ma oboseste Erik la greu .Inca se trezeste de cateva ori pe noapte de multe ori ii pun suzeta si gata.Baga in gurita tot ce prinde e agitat tare,chiuie.Am sa-i bag seara incepand cu 5 luni un bibi cu cereale sa vad cum o mai fi.pupici
Fetele aici mi-au zis ca prima zi de diversificare va fi compusa din jumatate banana plus suc de portocala.uff

Ely computerlove pupici creste el si o sa fie mai bine. Stiu cum e sa te trezesti de mai multe ori noaptea...de la Alex...el pana nu demult se trezea de 2 ori...Si in privintza diversificarii: cate bordee atatea obiceiuri...peste tot e diferit...Va pupam cu drag si drum bun sa aveti! pupici iloveyou computerlove
I-am dat de vreo 2 zile lui Teo zeama de pepene verde (harbuz) cate o linguritza de fiecare data...se uita la noi cum papam si mesteca si ea...:018: Am sa ii incep peste vreo 3 saptamani diversificarea in toata puterea cuvantului dupa schema care am folosit-o si la Alex: incepand cu cerealele.
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, August 6, 2010 1:52 PM
Nivel

Gata, am inceput si noi diversificarea ca nu se mai putea...Am inceput cu cereale de orez de la Nestle (am ales Nestle ca sa continui cu aceeasi firma si cand ma intorc..). Lui Teo ii plac vad...
sousourel
Scris: Friday, August 6, 2010 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Hehe, iarasi diversificaredance

Am inceput cu eternul mar, care desi i-a placut Patriciei, acam vomat, asadar mai asteptam. Pupicei bb-lushilor mancaciosipupici
alexandrabogdan
Scris: Friday, August 6, 2010 8:00 PM
Nivel

noi am papat azi conopida. maine avem in meniu spanac cu galbenus
Bretonelle
Scris: Friday, August 6, 2010 10:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
alexandrabogdan wrote:
noi am papat azi conopida. maine avem in meniu spanac cu galbenus

cred ca ai postat unde nu trebuie.....
ce mananca azi bebe3pupici
Ely
Scris: Saturday, August 7, 2010 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
La 5 luni si 4 zile am inceput diversificarea cu cereale de orez,apoi dupa o saptamana am incercat sa-i dau banana amestecata cu suc de portocala,nu i-a placut am incercat 3 zile la rand doar a pus pe guritaa.Am renuntat asteptand momentul sa ne intoarcem din tara,iar de 3 zile am reanceput banana cu suc de portocala a refuzat din nou ,a2-a zi am renuntat la suc de prtocala si i-am adaugat putina para.A luat doar o lingurita si jumatate si ieri si azi ,nu este prea putin?se pare ca nu -i prea place oare cum sa mai fac?
Ai vostri bebei cat au papat in primele zile de diversificare?
Lapte de la san ii mai dau doar noaptea o masa abia se gaseste .
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, August 7, 2010 3:47 PM
Nivel

Elycomputerlove , de ce nu ii dai si altfel de cereale? Aici ce-i drept ca se gasesc cam putine sortimente...dar, incearca cu altfel de cereale. Vrei sa ii inlocuiesti si masa de pranz?Sau incearca cu alte fructe... Ehehe...ati inceput mai tarziu decat noi...eu cam vreau sa o intzarc poate pe la 6 luni, asa ca m-am gandit sa ii oncep diversificarea si plus ca parca nu se mai satura din san...Acum ziua e mult mai linistita, ar noaptea...valelei, ma papa ed 3 ori acum...:018: Cred ca o sa-i bag seara cerealele...Va pup si pofta mare! computerlove pupici
alexandrabogdan
Scris: Saturday, August 7, 2010 4:53 PM
Nivel

Bretonelle wrote:

cred ca ai postat unde nu trebuie.....
ce mananca azi bebe3pupici

eu cred ca nu
Bretonelle
Scris: Saturday, August 7, 2010 5:08 PM
Nivel

daca tu spui...DAR voi ati inceput diversificarea de la 4 luni...so...nu stiu ce cauti aiciras
alexandrabogdan
Scris: Saturday, August 7, 2010 5:26 PM
Nivel

Bretonelle wrote:
daca tu spui...DAR voi ati inceput diversificarea de la 4 luni...so...nu stiu ce cauti aiciras

pardon??? nu cred ca trebuie sa iti cer voie unde sa intru asa ca te rog.....ignora-ma
Bretonelle
Scris: Saturday, August 7, 2010 6:17 PM
Nivel

nici eu nu am chef sa ma contrazic cu tine...posteaza unde vrei si ce vreiras
era doar o parere asa cum ti-ai dat si tu cu parerea in multe postari de ale meleras ...poate chiar prea multesic

scuze fetele de off topicsorry
beblina2010
Scris: Wednesday, August 25, 2010 3:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2010
va rog spuneti-mi si mie cat lapte bea bebe la 4 luni???
fetita mea bea doar 180 ml lapte Nan 1 si se satura bine ca nu mai vrea,am incercat sa ii mai fac 30 ml si nu bea....este putin??? mult???

va multumesc...:)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.