Diversificarea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Wednesday, June 23, 2010 3:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Al meu bebe nu stiu de ce dar ma zzpaceste noptile se trezeste de cateva ori pe noapte nici nu mai stiu numarul ,sunt zombi.papa numai laptic de la mine,dar diseara am sa-i bag un bibi de lapte praf sa vad poate nu se satura.L-am cantarit ieri cand i-am facut vaccinul de 4 luni si pediatra mi-a zis ca nu-i nevoie de lapte praf ca sta bine cu greutatea 6890g.Nici nu stiu cum sa fac mai bineuff .Noi o sa incepem diversificarea la 6 luni,daca nu mai alaptez de loc trebuie sa anunt medicul sa incepem mai devreme.
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, June 23, 2010 3:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Ely, nu stiu ce sa spun...asa imi facea si Alex si deabia tarziu mi-am dat seama ca de fapt ii ieseau dintzisorii...intre pusee de eruptie el dormea binisor...Poti incerca, nu ai ce pierde...pupici
petronela_gav
Scris: Wednesday, June 23, 2010 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
asa e si pitica mea, are cateva nopti in care s-a trezit din ora in ora
nu vrea sa pape, ii dau suzeta, adoarme, peste o ora iar scanceste
Ely
Scris: Wednesday, June 23, 2010 10:20 PM
Nivel

Praslea,Petronela multumesc frumos.computerlove
Praslea adevarul este ca Erik mereu este cu manuta in gura,poate sa sa fie de la dintisori.Daca is de la lapte praf o sa se trezeasca asa des atunci ramane varianta dintilor.
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, July 10, 2010 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Nu e legat de diversificare, dar postez aici...a trebuit de vreo 2 saptamani sa ii suplimentez la masa de seara lui Teo cu 60 ml lapte praf...oricum ma bucur ca nu face nazuri la biberon asa cum facea Alex...ras
Ely, cum merge cu masa de seara din lapte praf? Lui Teo sigur au inceput sa ii erupa dintzucii ca saliveaza la greu si baga tot ce prinde intre gingii...plus ca acum se trezeste de 2-3 ori pe noapte...uneori nici macar nu mananca prea mult, mai mult roade....pupici
alexandrabogdan
Scris: Saturday, July 10, 2010 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
si sara saliveaza si roade tot ce prinde inclusiv tetina de la biberon cand nu are chef sa bea ceai, dar dr zice ca nu ies dintii inca, ca nu se vede nimik.

maine vom papa pt prima data caisa. sper sa ii placa la fel de mult ca si piersica. iar saptamana viitoare introducem galbenusul de ou iar apoi spanacul
beblina2010
Scris: Sunday, July 11, 2010 11:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2010
fetita mea face trei lunite,merg la pediatru pentru cantarit,masurat,dar ma confrunt cu o problema cu pediatrul care tot insista sa incep diversificarea....nu stiu cum sa fac si ce sa ii spun...

voi ati inceput asa devreme cu alimente la bebeii?
PS
fetita mea ia in greutate si ii merge foarte bine cu laptele praf..
alexandrabogdan
Scris: Sunday, July 11, 2010 11:50 AM
Nivel

beblina2010 wrote:
fetita mea face trei lunite,merg la pediatru pentru cantarit,masurat,dar ma confrunt cu o problema cu pediatrul care tot insista sa incep diversificarea....nu stiu cum sa fac si ce sa ii spun...

voi ati inceput asa devreme cu alimente la bebeii?
PS
fetita mea ia in greutate si ii merge foarte bine cu laptele praf..

noi am inceput la 3 luni si 4 sapt cu cate un pic de suc de mar si morcov si abia la 4 luni jumate papica. dar de ce insista sa incepi diversificarea?? dc nu vrei nu incepe. cate kg are la 3 luni?

si acuma si eu cu o intrebare: se poate da la bebe de 6 luni suc de porto?? eu stiam ca nu....sau ...stiam prost.
bulinutza
Scris: Sunday, July 11, 2010 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Alexandra, noi am papat ieri suc de porto prima oara..diluatsic . Sucul de la o jumatate de porto cu diferenta de apa pana la 120ml. Am baut tot ca ieri ne-a fost tare cald...Totul e ok azi. Noi avem 6 luni fara 10 zile...ras

In leg cu diversificarea, bebelina noi am inceput la 3 luni si jumatatea fiindca bebelina nu papa asa bine si nu lua in greutate asa bine. La 4 luni deja am inceput legumele iar de la 4 lunis i jumatate si carnitza.
Parerea mea personala este sa nu incepi inca diversificarea daca bebe ia bine in greutate. Mai lasa-l macar pana la 4 luni.

Avem un prieten indian, doctor, care si-a hranit fetita pana la 1 an NUMAI cu NAN. A zis ca laptele de mama sau NAN-ul care e cel mai aproape de formula materna, este suficient si acopera tot necesarul de nutrienti pt un copil de pana la 1 an. Acum, nu sunt 100% de acord cu el, dar totusi daca mai poti amana putin diversificarea, fa-o, pt ca stomacelul lui bebe sa fie mai bine pregatit pt papa.
Ely
Scris: Sunday, July 11, 2010 2:42 PM
Nivel

Praslea 1 bibi pe zi i-am introdus lui Erik ,pentru ca saptamana care vine mergem in tara si am atatea de rezolvat si cine sta cu el sa-i dea bibi.L-a acceptata mult mai repede decat Karina,chiar e incantat cand il vede.Dar am incercat si intr-o seara si nu am vazut mare diferenta ,de trezit tot s-a trezit noaptea,asa ca ma oboseste Erik la greu .Inca se trezeste de cateva ori pe noapte de multe ori ii pun suzeta si gata.Baga in gurita tot ce prinde e agitat tare,chiuie.Am sa-i bag seara incepand cu 5 luni un bibi cu cereale sa vad cum o mai fi.pupici
Fetele aici mi-au zis ca prima zi de diversificare va fi compusa din jumatate banana plus suc de portocala.uff
alexandrabogdan
Scris: Sunday, July 11, 2010 3:29 PM
Nivel

Ely wrote:
Praslea 1 bibi pe zi i-am introdus lui Erik ,pentru ca saptamana care vine mergem in tara si am atatea de rezolvat si cine sta cu el sa-i dea bibi.L-a acceptata mult mai repede decat Karina,chiar e incantat cand il vede.Dar am incercat si intr-o seara si nu am vazut mare diferenta ,de trezit tot s-a trezit noaptea,asa ca ma oboseste Erik la greu .Inca se trezeste de cateva ori pe noapte de multe ori ii pun suzeta si gata.Baga in gurita tot ce prinde e agitat tare,chiuie.Am sa-i bag seara incepand cu 5 luni un bibi cu cereale sa vad cum o mai fi.pupici
Fetele aici mi-au zis ca prima zi de diversificare va fi compusa din jumatate banana plus suc de portocala.uff

prima zi de diversificare banana?oare
Ely
Scris: Sunday, July 11, 2010 4:13 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:

prima zi de diversificare banana?oare

Alexandra deja am raspuns sus ,da,asa este aici.Eu mai repede as fi ramas impresionata de suc de portocala ca este acid.
A si am uitat sa zic ca aici nu-i recomandat in prima luna introducerea sucului de morcov.Fiecare tara cu regulile ei.
alexandrabogdan
Scris: Sunday, July 11, 2010 4:18 PM
Nivel

Ely wrote:

Alexandra deja am raspuns sus ,da,asa este aici.Eu mai repede as fi ramas impresionata de suc de portocala ca este acid.
A si am uitat sa zic ca aici nu-i recomandat in prima luna introducerea sucului de morcov.Fiecare tara cu regurile ei.

unde e "aici"? am crezut ca, cand ai zis "aici" te-ai referit la forum, nu la o alta tara
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, July 11, 2010 6:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Stiu ca si americanii introduc repede banana, ca nu e acida. La noi, intai e marul cu morcov. Eheeee, cata bordeie atatea obiceie! Si cred ca depinde si de copil. Ca daca are o tendinta spre constipare, e evident ca nu ii dai banana si viceversa, in caz de tendinta spre scaune mai apoase. De la pe la 6 luni stiu si eu ca se introduce sucul de portocale, ca e acid, poate crea stari de balonare si, implicit, dureri de burtica. Si, da, Bulinutza, se da diluat la inceput!thumright
Fluturas
Scris: Sunday, July 11, 2010 10:43 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu am o prietena careia doctorul i-a "interzis" sa dea morcov copilului pana la 7 luni.explicatia a fost,copilul e creol la piele si morcovul inchide culoarea pielii la cei care au deja pielea putin mai inchisa.asta tot in spania.am fost uimita,dar se pare ca tot e ceva adevarat din ce zice ely

portocalele,i-am dat si eu,tot diluat,dar nu a fost f incantat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.