Diversificarea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Sunday, December 30, 2012 11:03 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Uraaaaaa!Felicitari mami pentru asa fetita !Cum papa ea soldatei parc-o si vad !coeur
Ce repede trece timpul !Corect!
Giuli de cand papa si altceva decat tzitzi a luat foarte bine in greutate si e innebunita dupa piureutul de legume spre fericirea mea .
Problema este ca se trezeste nopatea sa suga de vreo saptamana semn ca nu se satura cu tzatzica pe care i-o dau la culcare !
Mami_de_gemeni
Scris: Sunday, December 30, 2012 11:06 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Felicitari Timeanewclap newclap newclap , mami ai fetita mare acum! Diversificare usoara in continoare si eruptie fara probleme si dureri! pupici computerlove
Adina
Scris: Sunday, December 30, 2012 9:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Oana, Mami de gemeni...pupici Si cu dedicatie pentru Oana iata si soldatica mealove
oanamaria
Scris: Monday, December 31, 2012 7:08 AM
Nivel

coeur Ce frumoasa-i soldatica si ce mare s-a facut !Ochisorii sunt de papusa !coeur
Adina cand a trecut timpul asta ?!Noi ne stim de cand avea 5lunite si acum uite ce domnisoara superba aveti aici!computerlove
Adina
Scris: Monday, December 31, 2012 9:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Fuge timpul asta ca nebunul! Asta e... nici nu vreau sa ma mai gandesc ca mi se face pofta de bebe mic...
mamiemi
Scris: Wednesday, January 2, 2013 5:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Oana, e posibil fie sa aiba un puseu de crestere, fie asa sa ii placa ei. Multi copii sug de foarte multe ori noaptea, doar pentru confortul pe care l-il da sanul, caldura mamei, nu de foame.
oanamaria
Scris: Wednesday, January 2, 2013 8:18 PM
Nivel

Acum vad ca a mai marit intervalul intre treziri.Chestia este ca atunci cand se trezeste e lihnita de foame si suge cu pofta iubirea mica .
Am incercat sa-i fac lapte cu cereale in bibe ,vai!ce-a mai plans ,ce-a mai scuipat cand a dat de gustul de lapte praf!E a 3 cutie de lapte praf pe care o arunc-a baut 2-3zile apoi sa nu-l vada.
In schimb ii fac o jumatate de portie de cereale Hipp pe care le amnanca cu placere seara .Apoi tzatica si nani.
Ii place mult piureul de legume ,mai mult decat fructele asa ca la 2zile face mami papa bun.
Mami_de_gemeni
Scris: Wednesday, January 2, 2013 8:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oana parerea mea sa nu te mai chinui cu laptele praf. Daca ea vrea san de ce sa va chinuiti si sa arunci bani pe usa.
Stiu ca sunt cereale care au direct lapte in compozitie, insa mai asteapta putin. Cu siguranta nu este ea inca pregatita pentru aceasta schimbare si nu vrea sa fie intarcata. Mult succes in continoare cu diversificarea.pupici computerlove

Adina ai o domnisorica foarte frumoasa. Are niste ochi superbilove love love pupici
bulibuli
Scris: Tuesday, January 8, 2013 11:13 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Update! De la 9 la 10 luni am introdus: broccoli, peste (pastrav), cartof dulce, iaurtel, ficat de vita, kiwi. Avem 3 mese pe zi si am inceput sa bem si alte lichide - ceai, suc de fructe, apa... Programul nostru arata acum asa:

8 - tzitzi
10 - fruct cu cereale
11 - putin tzitzi si nani 2 ore
14 - carnita vita/ pasare/peste/ ficat/ ou cu legume
15 - plimbare la aer cam o ora
16 - putin tzitzi si nani 2 ore
19 - lactate: branza/ iaurt/ lapte cu cereale/ banana/ avocado/ fructe coapte (dovleac, mar, para, gutuie)
22 - tzitzi si nani pana dimineata yes

- intre mese mai molfaim un biscuite, painica, un pufulete, mai servim cate o gurita de ceai/suc/compot... cam asta-i!! Incepem demersurile pt a elimina incet - incet tzitzi din timpul zilei.. cam greu ca nu vrem deloc sa adormim fara... plans
bulibuli
Scris: Tuesday, January 8, 2013 11:16 AM

Adina wrote:
Oana, Mami de gemeni...pupici Si cu dedicatie pentru Oana iata si soldatica mealove

E scumpica foc, deja aveti un anisor aproape.. mie inca nu-mi vine sa cred ca a zburat un an asa repede... alcool
oanamaria
Scris: Tuesday, January 8, 2013 1:36 PM
Nivel

Dar ce bine papa Bibi frumosul!Sa cresca mare voinicelul !
Noi am introdus carnita de pui ,dovlecelul ,dovleacul,cereale de mai multe feluri si piureul de pere ,piersi ,caise de la Hipp.
Preferata este supita-piureutul de legume cu carnita facut de mami cu putin ulei de masline !firstprize
bulibuli
Scris: Tuesday, January 8, 2013 2:24 PM

Bravo, frumoaselor, sa aveti spor la degustari!! pupici pupici
Bibi chiar a devenit un mare mancacios si pofticios, mai mare dragul sa-i dai sa pape!! yes
oanamaria
Scris: Tuesday, January 8, 2013 3:04 PM
Nivel

Ce ma bucur !!!!!!!!
Astept si eu sa mai treca timpul sa-i pot da si alte alimente noi .Nu vreau sa ma grabesc 1
IoanaAlexandra
Scris: Wednesday, January 9, 2013 3:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...buna fetelor...
...fetita mea are 3 luni si 3 saptamani...acum o luna de zile pediatrul mi-a recomandat sa-i introduc laptele praf deoarece in 30 de zile a luat in greutate doar 500 g...ideea e ca nu prea ii place laptele praf...bea in jur de 100 ml seara inainte de somn...
...sambata am decis sa ii introduc in meniu sucul de mar...si am observat ca ii place mult...prima data a baut cca 60 ml...dupa doua zile i-am facut suc de morcov cu mar si e innebunita dupa el...se vede nu..?

...ce parere aveti...?
...oare nu am inceput prea devreme cu sucurile...?
pupici pupici pupici pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, January 9, 2013 3:20 PM
Nivel

Eu zic ca daca-i plac da-i-le si nu-ti face probleme .Dar mancarica bag-o dupa 5luni in colo totusi .Asta-i parerea mea ,tu te adaptezi la nevoile ei si faci cum crezi ca e mai bine!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.