Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am ajuns si noi la 60 ml de suc de mar cu morcovel baut la biberon .O mai tinem asa cateva zile si trecem la supita de legume . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Wow! Deja? Bravo pui mic! Ai vazut mami ca merge treaba? Spor in continuare si pupici de la noi! |
|

| Si noi va pupam mancacioaselor! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Felicitari printesa frumoasa. Bravo! Va dorim diversificare usoara si bebelina mancacioasa. |
|

| Multumim! |
|

| oanamaria wrote:Si noi va pupam mancacioaselor! De vreo 2 zile mancam doar cat sa nu ne ia lesinul...avem iarasi eruptie de dintisori...cu febra, maraiala si tot tacamul... dar trece si recuperam noi...deocamdata doar iaurt si suculet de fructe si cateva lingurite de pireu... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Offf eruptie usoara, printesica!!
Noi am introdus saptamana asta pestele (pastrav) si cartoful dulce si am inceput sa-i fac iaurt de casa... pana acum nicio problema, ii plac.. mai ales iaurtel cu avocado... Saptamana viitoare vreau sa incerc ficatel de vita |
|

| Mda... ce ma supara pe mine e greutatea ca suntem tot la categoria "super pana"...9 kg si de aici nu mai creste si nu mai creste... dar trecem noi si peste asta...bucurosi le-om duce toate |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Si mie mi se parea grasunica din poze... Dar nu stiu de ce-ti faci griji, 9 kg e super bine!! Cam atat trebuie sa aiba la 1 an! Ce, vrei s-o dai de-a dura?? |
|

| Aoleu, numai falcutele sunt de ea! Cred ca e de la mansarda problema, am aici o amica si fiica-sa la 6 luni avea 9 kg... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pofta buna ingerasi! Azi incepem si noi direct cu piure de mar ca prea saliveaza cand mancam noi! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ohhh ce mare sunteti, incepi diverficare, va dorim o perioada usoara si fara mari batai de cap. Adina, nu ai de ce sa iti faci griji in privinta greutati. Daca fata este activa si da semne ca vrea sa mearga. Pentru dintisori incearca Virbucol (il gasesti in farmacii cu reteta sau fara). |
|

| Nu ma mai ingrijorez ca nu sta locului o secunda. Ce sa se puna daca imediat arde caloriile? Ideea era ca ne-am chinuit sa ajungem la greutatea asta si nu prea vroiam sa slabeasca. Azi vad ca ne-am trezit mai bine! Pentru dinti noi folosim Dentinox gel. Nu face mare lucru dar pe moment e bun. In rest bagam la greu paine prajita. Petru pofta buna pui! |
|

| Succes Roxi si pofta buna Petru! Noi tot la suculet care-i place mult .I-am facut si mar ras dar nu l-a vrut asa ca mai stam putin . |
|

| Fetele! Oficial am scapat de blender de o saptamana! De cand e "dintoasa" papa singura-singurica soldatei!! O sa revin cu ce am mai introdus si ce mananca Timea la aproape 11 luni. Imediat trebuie sa ma mut la copii peste 1 an... repede trece timpul... Pofta buna pitici! |
|
|