Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Linistita poti sa mai stai! Eu am inceput tot cu sucuri, pe la 6 luni fara o saptamana... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mai stam putinel .Momentan doar tzitzi papam . |
|

Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Oana ai putea sa mai astepti pu?in , macar pana la 6 luni. Eu deabea acum încep sa ii dau si altceva înafara de titi si vad ca merge bine..
|
|

| Petronela ce ma bucur sa te vad ! Saptamana asat in niciun caz nu incep ca e putin stricata la burtica si tare maraita ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| oanamaria wrote:Mai stam putinel .Momentan doar tzitzi papam .
Felicitari, Oana! Imi amintesc ce greu ti-a fost, cata rabdare ai avut si uite ca luna cu luna, s-au facut 5, in curand se fac 6 de cand alaptezi. Esti o mamica fericita cu fetita fericita. |
|

| Noi azi am incercat suculet de mar si nu ne-a placut!A scuipat tot ! Maine schimbam soiul merelor sa vedem ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Nu-ti face griji!! va papa, acum sunteti la faza de degustari.. mai stii ce strambacios era al meu la merele acre... ei la inceput scuipa si pt ca nu stiu sa plimbe mancarea in gura si sa o inghita.. pana prinde miscarea.. |
|

| Oana chiar ma gandeam zilele astea ce mai faceti si cum mai sunteti... Imediat pun o poza cu Timea la prima incercare de diversificare... Asa urat se uita la mine de parca ii dadeam otrava
 |
|
| Vai ce scumpa e!! Gata, mi-am gasit nora!! |
|

| Vai Adina ce minune ai tu acolo si cum se uita !M-ai distrat asa din zori! |
|
| Am promis ca mai ajung si pe aici sa scriu noutati.. Noi prea multe nu am introdus ca nu prea mai avem ce.. in schimb i-am inversat mesele, ii dau legumele si carnea pe la 12 cand era prima masa solida si fructele pe la 4-5. Si mi se pare ca papa mai bine asa... in curand vreau sa-i introduc a treia masa si sa elimin alaptatul in timpul zilei.. dar nu prea ma indur... |
|

| bulibuli wrote:Vai ce scumpa e!! Gata, mi-am gasit nora!! Multumim, multumim! Gata? Vrei sa-i promitem? |
|

| oanamaria wrote:Vai Adina ce minune ai tu acolo si cum se uita !M-ai distrat asa din zori! Mda...minunea lu' mama! Acolo in poza era pitica, acuma e ditamai copilul! Cresc asa de repede... |
|

| Nici azi nu am avut succes cu sucul de mar !Cum a dat de gust n-a mai deschis gurita! |
|
| incearca maine cu morcov, dar sa gasesti niste morcovi tineri si suculenti.. iese un suc foarte dulce si bun asa e la inceput pana se prinde de miscare si ii da de gust.. si daca ramane fan tzitzi nu-i bai, pana pe la 7 luni tzitzi e baza, nu-i nicio graba. Unii copii pur si simplu incep mai tarziu sa accepte si altceva in afara de cel mai delicios aliment din viata lor |
|
|