Cititi mai multe despre dezvoltarea bebelusului intre 10 luni si 11 luni:- Etape cheie in dezvoltarea bebelusului -Abilitatile Motorii -Limbajul -Abilitati de Socializare / Emotionale -Gandirea -TemperamentulVoi ce ati observat la bebelusii vostri in aceasta perioada in ceea ce priveste alimentatia, programul de somn, abilitatile motorii, comunicarea?Ce sfaturi aveti pentru proaspetii parinti, pentru luna a 11-a de viata a bebelusului?
Buna! Ma numesc gabriela ?i baie?elul meu are 11 luni...?i deja i se vad caninii,crede?i k din acest motiv nu mai vrea sa pape? Bea doar laptic..?i nu papa nimik
SebyGabriela wrote:Buna! Ma numesc gabriela ?i baie?elul meu are 11 luni...?i deja i se vad caninii,crede?i k din acest motiv nu mai vrea sa pape? Bea doar laptic..?i nu papa nimik eu zic sa stai linistita pentru ca in timpul eruptiei dentare poate aparea lipsa poftei de mancare. Si fetita mea in perioada cand ii dau dinti mai are perioade cand nu prea vrea sa manance. Chiar am fost cu ea la pediatru pt ca eram ingrijorata dar acesta ma linistit ca este doar o perioada si o sa treaca si asa a fost. Dupa ce au iesit dintisorii sia revenit la normal cu mancatul.