Detergenti pentru hainutele bebelusilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
vanina
Scris: Wednesday, April 25, 2012 9:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Exista si un detergent special pentru bebelusi, se gasea in farmaciile Sensiblu, dar am ramas in urma cu noutatile pentru bebei hearts
Edit: M-am bagat in seama degeaba, ca scria deja pe prima pagina despre detergentul asta (baby Dermalin) pe care l-am folosit si noi. Totusi, mie mi s-a parut acceptabil la pret.
anasstasia
Scris: Wednesday, August 24, 2016 11:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/8/2016
Mamici, ce detergenti mai folosim pentru nou-nascuti si bebelusi? Eu clar nu voi folosi balsam, nu folosesc nici pentru noi pentru ca sunt alergica la el.
Avand in vedere ca eu sunt polialergica, fata are toate (ne)sansele sa-mi mosteneasca predispozitia alrgica, asa ca vreau sa fiu foarte atenta la produsele pe care le voi folosi: detergenti, uleiuri, creme de corp.
elala
Scris: Wednesday, August 24, 2016 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2009
Eu am folosit de la inceput detergentul nostru obisnuit(ariel, persil lichid sau capsule), fara balsam, cu clatire suplimentara. Degeaba ii speli hainele cu ceva special daca se atinge de ale voastre..Parerea mea e ca se senzibilizeaza mai tare daca ii ferim atat. 1-2 clatiri in plus si e ok :)
anasstasia
Scris: Wednesday, August 24, 2016 12:18 PM
Nivel

Nu sunt de acord ca se sensibilizeaza mai rau daca este protejat. Sunt convinsa ca nu esti alergica ca altfel nu spuneai asta.
Pentru persoanele care nu au probleme cu alergiile, e clar ca pot folosi orice si nu vor avea probleme. E bine insa sa nu generalizati. Daca voi nu aveti probleme si bebeii vostrii au norocul sa va mosteneasca genetica buna, nu inseamna ca toti vor reactiona la fel. Eu stranut si daca simt miros de detergent, nu suport niciun miros puternic, nu mai vorbesc de clor, nu accept nici miros de parfum.

Asa ca sunt convinsa ca multe fete au folosit detergenti mai cunoscuti sau no-name fara probleme, mai ieftine sau mai scumpe, insa eu nu pot lua lucrurile asa. Numai o persoana care s-a confruntat cu alergiile pe termen lung stie ce spun, ce chin e, si daca-mi pot proteja copilul, o voi face. Fondul alergic oricum o sa-l aiba, e o chestie de timp.
elala
Scris: Wednesday, August 24, 2016 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2009
Eu spuneam la modul general. Voi trebuie sa aveti putina grija, dar nici intr-un bol de sticla nu e bine sa fie tinuti. Si in diversificare noile recomandari sunt introducerea alimentelor cu potential alergen pana intr-un an tocmai pt ca s-a demonstrat ca astfel sunt mai putin predispusi sa faca alergii in viitor. Desigur ca cei cu fond allergic au putin mai multa grija(introducerea pe rand a alimentelor cu potential alergen si in cantitate foarte mica la inceput).
anasstasia
Scris: Wednesday, August 24, 2016 12:55 PM
Nivel

Intr-un bol de sticla sigur nu va creste, ca voi avea si pisoii acasa. Pisoii la care EU sunt alergica. Daca trecem de hopul asta...sunt cea mai norocoasa persoana din lume.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.