Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Exista si un detergent special pentru bebelusi, se gasea in farmaciile Sensiblu, dar am ramas in urma cu noutatile pentru bebei Edit: M-am bagat in seama degeaba, ca scria deja pe prima pagina despre detergentul asta (baby Dermalin) pe care l-am folosit si noi. Totusi, mie mi s-a parut acceptabil la pret. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Mamici, ce detergenti mai folosim pentru nou-nascuti si bebelusi? Eu clar nu voi folosi balsam, nu folosesc nici pentru noi pentru ca sunt alergica la el. Avand in vedere ca eu sunt polialergica, fata are toate (ne)sansele sa-mi mosteneasca predispozitia alrgica, asa ca vreau sa fiu foarte atenta la produsele pe care le voi folosi: detergenti, uleiuri, creme de corp. |
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Eu am folosit de la inceput detergentul nostru obisnuit(ariel, persil lichid sau capsule), fara balsam, cu clatire suplimentara. Degeaba ii speli hainele cu ceva special daca se atinge de ale voastre..Parerea mea e ca se senzibilizeaza mai tare daca ii ferim atat. 1-2 clatiri in plus si e ok :)
|
| Nu sunt de acord ca se sensibilizeaza mai rau daca este protejat. Sunt convinsa ca nu esti alergica ca altfel nu spuneai asta. Pentru persoanele care nu au probleme cu alergiile, e clar ca pot folosi orice si nu vor avea probleme. E bine insa sa nu generalizati. Daca voi nu aveti probleme si bebeii vostrii au norocul sa va mosteneasca genetica buna, nu inseamna ca toti vor reactiona la fel. Eu stranut si daca simt miros de detergent, nu suport niciun miros puternic, nu mai vorbesc de clor, nu accept nici miros de parfum.
Asa ca sunt convinsa ca multe fete au folosit detergenti mai cunoscuti sau no-name fara probleme, mai ieftine sau mai scumpe, insa eu nu pot lua lucrurile asa. Numai o persoana care s-a confruntat cu alergiile pe termen lung stie ce spun, ce chin e, si daca-mi pot proteja copilul, o voi face. Fondul alergic oricum o sa-l aiba, e o chestie de timp. |
| Intr-un bol de sticla sigur nu va creste, ca voi avea si pisoii acasa. Pisoii la care EU sunt alergica. Daca trecem de hopul asta...sunt cea mai norocoasa persoana din lume. |