Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu lui John i-am spalat separat vreo 6 luni, dupa aia am bagat hainele lui cu ale noastre, le-am separat doar pe culori. Acum, daca stau sa ma gandesc, ar trebui sa spal lenjeria noastra de corp separat, ca intr-adevar se pot transmite diverse boli prin hainele care intra in contact direct cu pielea...am sa incerc sa retin asta data viitoare cand spal rufe. Lui Jodie Kate momentan ii spal rufele separat si cu detergent de copii dar nu prea sunt multumita de el, asa ca dupa ce se termina trec pe detergent normal. Dar tot separat ii voi spala inca cateva luni. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu si acum ii spal hainele separat, si voi face asa mereu. In schimb folosim acelasi detergent si balsam, cel pentru copii nu l-am gasit la inceput si dupa aia n-a mao fost nevoie. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Eu ii spal hainutele lui Matei separat, dar cu acelasi detergent cu care le spalam pe ale noastre(Ariel, Dero, Persil). Pana acum nu a facut nici o alergie. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Cum va impacati cu noul tip de detergent, compact, mai concentrat, cica. Ca pe mine m-au apucat nervii. Spal de 3 ani numai cu Ariel, care mi s-a parut cel mai bun, am aceeasi masina de spalat, aceeasi sursa de apa. Si de cand am trecut la ariel compact, scot hainele murdare din masina. Si spal in general cu acelasi program ca pana acum, "haine" +40grC. Ieri am spalat de exemplu (printre altele) o fusta si un maieu pe care mi le murdarise Mihaita cu sandalele cand s-a urcat la mine in brate, deci aveau ceva praf sau noroi uscat pe ele. Si cand le-am scos din masina petele erau tot acolo. Le-am mai spalat inca o data marind cantitatea de detergent (am pus cana aceea plina-plina pana sus) si abia atunci s-au curatat. Nici mancarea de pe hainele lui Mihaita nu mai iese, gulerele la tricourile albe nu se curata bine... sunt plina de nervi... Ce alt detergent compact sa incerc, ca vad ca acum toate sunt compacte? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu folosesc Omo si e ok. Sunt multumita. Inainte de Omo foloseam Dero Surf si la fel se curatau petele. La Ariel am renuntat cand am vazut ca nu mai spala asa bine decat daca pui cantitate mai mare de detergent. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Mersi, Kiki! Voi incerca si eu Omo! Am incercat Persil si tot nu m-a multumit. Iar Ariel, am crezut ca mi se pare mie, dar desi asta compact e mai scump, spala mai prost decat inainte! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru wrote:Mersi, Kiki! Voi incerca si eu Omo! Am incercat Persil si tot nu m-a multumit. Iar Ariel, am crezut ca mi se pare mie, dar desi asta compact e mai scump, spala mai prost decat inainte!
Pai nu tre' sa faca ceva sa vanda mai mult? Dupa ce ca l-au "compactat" de l-au gasit nebuniile, nici nu mai spala bine |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Si eu tot cu OMO spal. Acum de cand e "compact" pun doar 1/2 din masura, dar pun si Calgon si Vanish si ies lucrurile super. Ies cxhiar si unele pete de fructe!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Eu fara solutii anti pete nu am spor nici cu Omo, nici cu Ariel sau Persil. Vanish sau Ace Oxicolor folosesc la fiecare spalare. A... albiturile de bumbac le spal la 60 de grade. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Eu de obicei la 60 grade bag lenjeriile si prosoapele, celelealte merg si la 40 si ies ok. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/12/2011 Mesaje: 3
| eu folosesc un det bio pe baza de oxigen activ de care sunt f multunita la fel si de detergentul pt scos pete. pt cele interesate pot da detalii. |
|
| |
|
| |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bulibuli - gasesti informatii si aici ..... plus ca mai sunt multe subiecte de interes deja deschise ..... spor la informat !!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu deja mi-am luat un sac de Persil SENSITIVE ca sa spal lucrusoarele bebelusului ca detergentul asta l-am folosit si la Stefi si a afost ok. |
|
|