Detergenti pentru hainutele bebelusilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Tuesday, March 14, 2006 7:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
am folosit de la bun inceput detergent normal lichid si balsam normal, de care folosesc si pentru noi.
solomon gabriela
Scris: Tuesday, March 14, 2006 6:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2006
Eu spal hainutele ei cu acelasi detergent cu care le spal si pe ale noastre.
De putin timp pun si balsam .Nu a facut niciodata alergie la detergent.
De calcat le calc pe ambele parti.http://www.totsites.com/tot/roxi
mihaela75
Scris: Tuesday, March 14, 2006 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
solomon gabriela wrote:
De calcat le calc pe ambele parti.

aoleu, mami Gabriela , da' harnicuta mai esti.Nu stiu daca as avea rabdare sa calc chichinetele astea de hainute, e mai mare fierul de calcat decat eleoareoff topic:Pune un tiker sa vedem si noi cat e de mare mandretea.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, March 14, 2006 11:10 PM
Nivel

A folosit cineva detregent de la Amway?Cosmeticiana mea astazi mi-a recomandat detergentul cu pricina, costa 1.000.000 lei si il are de 3 luni, spala des (de 4-5 ori/sapt, zice ea...) si inca mai are...Dupa "reclama", ar merita baniii...Voi ce ziceti?

Apoi, mi-a recomandat detergentul de vase pentru bebei tot de la Amway, la 300.000, tot 3 luni o tine....O fi fictiune, sau kiar merita banii aceste produse?De auzit, am auzit ca sunt bune, dar kiar asa de spectaculoase sa fie?Cica daca uiti sa clatesti bibe de detergentul Amway (cum Doamne-iarta-ma sa uit asta, nu stiu...poate e apanajul reclameiras ....), nu se intampla nimic, ca respectivul detergent e folosit si pe post de dezinfectant.

Alte pareri?Mie imi miroase a reclama pura...
AdrianaC
Scris: Wednesday, March 15, 2006 5:42 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nu stiu ce sa zic, or fi bune la banii astia.
Ei folosesc sistemul MLM (Multi Level Marketing) din cate stiu eu.

Dar 1.000.000 pe detergent parca e putin cam mult. Cate kg de detergent sunt ?
Pe 9 kg de ariel dai mult mai putin si tot aia e (sau poate sunt eu mai ignoranta).

Ma rog, daca ai bani sa dai, dai.
Eu am luat pentru Andrei de la Sensiblu Dermalyn si nu mi-a placut absolut deloc.
miraa
Scris: Wednesday, March 15, 2006 6:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
eu folosesc numai ariel si le spal separat de ale noastre...le calc,dar mai mult pt faptul ca imi place sa le vad ingrijiteras iritatie a facut doar de la ulei de corp
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, March 15, 2006 3:45 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Nu stiu ce sa zic, or fi bune la banii astia.
Ei folosesc sistemul MLM (Multi Level Marketing) din cate stiu eu.

Dar 1.000.000 pe detergent parca e putin cam mult. Cate kg de detergent sunt ?
Pe 9 kg de ariel dai mult mai putin si tot aia e (sau poate sunt eu mai ignoranta).

Ma rog, daca ai bani sa dai, dai.
Eu am luat pentru Andrei de la Sensiblu Dermalyn si nu mi-a placut absolut deloc.

cred ca are cateva kile, parca 3, dar trebuie sa pui putin, cica...Nu am bani sa il iau decat dca intr-adevar ar merita,a dica pui putin si te tine mult, cum spune reclama, dar parca nu imi vine a crede....
danab
Scris: Sunday, April 9, 2006 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu i-am spalat hainele de la inceput cu Persil si balsam Silan Sensitive si miroseau asa frumos in maternitate yes Am mai folosit Bonux dar nu am fost incantata de parfum si erau cam aspre.
danab
Scris: Thursday, April 13, 2006 12:44 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
A folosit cineva detregent de la Amway?Cosmeticiana mea astazi mi-a recomandat detergentul cu pricina, costa 1.000.000 lei si il are de 3 luni, spala des (de 4-5 ori/sapt, zice ea...) si inca mai are...Dupa "reclama", ar merita baniii...Voi ce ziceti?

Apoi, mi-a recomandat detergentul de vase pentru bebei tot de la Amway, la 300.000, tot 3 luni o tine....O fi fictiune, sau kiar merita banii aceste produse?De auzit, am auzit ca sunt bune, dar kiar asa de spectaculoase sa fie?Cica daca uiti sa clatesti bibe de detergentul Amway (cum Doamne-iarta-ma sa uit asta, nu stiu...poate e apanajul reclameiras ....), nu se intampla nimic, ca respectivul detergent e folosit si pe post de dezinfectant.

Alte pareri?Mie imi miroase a reclama pura...

Si eu cunosc reprezentanti Amway, dar ei isi cumpara de la Metro detergenti si altele ras
alinutza
Scris: Thursday, April 13, 2006 1:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Eu am folosit de la Amway niste produse cosmetice. Foarte bune, n-am ce zice, si culmea e ca m-au tinut un an de zile. Adica un set de ingrijire a tenului: demachiant, lotiune tonica si crema hidratanta. Intradevar, sint extraordinare, dar nu ma prea incumet sa schimb detergentul cu care ne-am obisnuit (Ariel), stiind mai ales ca Ana e alergica. Dau o gramada de bani pe el si sa constat ca nu imi foloseste la nimic?! Si, in plus, cit de putin detergent poti sa pui in compartimentul special de la masina de spalat?! La a mea trebuie cel mai putin 100 gr.ca sa poata fi utilizat la spalat. Ca soacra-mea a pus o data mai putin si a ramas acolo in compartiment, iar hainele au fost doar "mozolite".
Draga Stele, roaga-ti prietena sa-ti dea putin detergent ca sa-l incerci. Nu are sens sa dai bani grei pe el si sa constati ca nu-ti place. Eu stiam ca au si magazin on-line. Eventual cauta cu google; o sa mai incerc si eu. Acolo sint si preturi si alte informatii legate de produse si discount-uri.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 13, 2006 3:30 PM
Nivel

alinutza wrote:

Draga Stele, roaga-ti prietena sa-ti dea putin detergent ca sa-l incerci. Nu are sens sa dai bani grei pe el si sa constati ca nu-ti place. Eu stiam ca au si magazin on-line. Eventual cauta cu google; o sa mai incerc si eu. Acolo sint si preturi si alte informatii legate de produse si discount-uri.

Mi-e cam rusine sa ii cer...poate o sa o rog sa imi vanda catea sute de grame, 2-3 sute...sa vedem...deocamdta ramanem la Teo Bebe, e care Matei il tolereaza foarte bine...
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, April 13, 2006 7:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu folosesc de la inceput Ariel + balsam Silan Sensitive (ca pe celelalte nu le suporta sotul), si nu am avut probleme. Dar pentru a fi sigura ca e ok, setez intotdeauna masina cu program extra apa, si clatesc hainutele lui de 2 ori. Si... recunosc, au fost cazuri in care nu am mai avut timp sa i le calc, si nu a patit nimic! sicDar deja avea vreo 3 luni...
danab
Scris: Friday, April 14, 2006 1:21 PM
Nivel

Eu nu calc acum hainutele atat pentru dezinfectare cat pentru ca sunt urate botite mos si daca le calc si cu abur se fac si mai moi cool
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, April 14, 2006 1:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Stiu, stiu... Dar uneori, nu mai am timp... As da orice sa am un spiridus al meu care sa ma scuteasca putin de treburi, ca tare-s multe si tare-s singurica... Si mai vin si pregatirile de Paste!!!!!!
Kiki
Scris: Friday, April 14, 2006 2:43 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
danab wrote:
Eu nu calc acum hainutele atat pentru dezinfectare cat pentru ca sunt urate botite mos si daca le calc si cu abur se fac si mai moi cool

Si eu tot cu aburi le calc. Si mie mi se par ca-s mai moi dupa ce le calc cu aburi fata de calcatul normal.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.