Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce detergenti folositi pentru hainutele bebelusilor ?
Eu am folosit si la Alice si la Andrei Ariel, chiar din primele zile, impreuna cu balsam Lenor.
Nu au avut efect negativ asupra pielii bebelusului. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu deja le-am spalat de noi cu Tide.Am uitat ca trebuie detergent pt. bebeiChiar sunt curioasa daca o sa se irite sau nu.Poate o sa am noroc.Daca nu se irita, salut,dau inainte cu Tide numai ca o sa iau lichid. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu i-am spalat toate hainutele Sashei, dar fara detergent, doar cu balsam de rufe special pentru bebelusi. Trebuie sa iau si detergent, dar deocamdata nu ma pot decide ce este bun sau nu ...asteptam idei. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am folosit detergent normal, pana acum Ariel si acum folosesc Rex. balsam am folosit Silan sensitive si acum folosesc Lenor...Nu s-a iritat niciodata de la dero sau de la balsam. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu chiar folosesc detergent si balsam ( cateodata ) pentru copii, pentru ca am cumparat de cand s-a nascut si nu se mai termina cutia. . Se numesc SurCare si le-am cumparat din Cora de la raionul de copii. |
|
| taty wrote:Eu chiar folosesc detergent si balsam ( cateodata ) pentru copii, pentru ca am cumparat de cand s-a nascut si nu se mai termina cutia. . Se numesc SurCare si le-am cumparat din Cora de la raionul de copii. Si? Cum e? Spala mai bine? |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| La inceput, am cumparat si eu o cutie de Dermalin, dar m-am lecuit-bani multi, efecte putin, miros nu prea placut...Asa ca, am trecut pe detergentul si balsamul folosite pentru hainele noastre (Omo+Coccolino) si ne simtim bine cu ele. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pai si eu dupa ce se termina asta, cu toate ca sunt multumita de el, cred ca o sa trec pe cele folosite si de noi , pentru ca nu vreau sa-i devina pielea sensibila. |
|
| Pai daca e pe bani multi nu ma intereseaza, poate sa fie si mai bun. Eu imi iau cate o punga de-aia mare de 9 kg si cateva luni sunt asigurata. Si mi se pare mai ieftin. Adica dau bani mai multi dintr-o data dar macar ies mai ieftin decat daca as cumpara in fiecare luna pachet mai mic, plus ca nu ma duc de nu stiu cate ori pe luna in hipermarket. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| si eu la fel fac: 9 kg de Ariel si m-am scos o vreme. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| mihaela75 wrote:Eu deja le-am spalat de noi cu Tide.Am uitat ca trebuie detergent pt. bebei Chiar sunt curioasa daca o sa se irite sau nu.Poate o sa am noroc.Daca nu se irita, salut,dau inainte cu Tide numai ca o sa iau lichid.
Si eu tot cu Tide spal si nu s-a iritat absolut deloc, dar cred ca e si in functie de fiecare tip de pielicica Initial nu puneam nici eu balsam, dar acum folosesc Lenor si Coccolino si e ok |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu ii spal hainutzele Mariei impreuna cu ale noastre , cu Ariel sau Persil ( colorate ) si cu balsam Comfort Pure bebe . Nu s-a iritat niciodata. Nu este indicat sa feresti bebe de detergent normal daca il tolereaza pentru ca se creeaza sensibilitate la nivelul pielii. Asa ca incercati intai un detergent obisnuit si apoi , daca sunt observate schimbari ale pielii , treceti la un detergent special.
Nu le-am calcat niciodata. Doar rochitele pentru netezit , sau altele ,,,, dar in nici un caz de dezinfectat, ca nu au ce sa aiba necalcate ..... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| initial am folosit ariel si balsam lenor dar am schimbat balsamul ca-mi place mai mult silan sensitive. Nu s-a iritat niciodata iar hainutele miros super. Cand am fost la mama i le-am spalat cu bonux 2 in 1, si ala miroase frumos si e bun, dar ariel am pe anul asta ca si noi tot cu sacul cumparam. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taki wrote:Eu i-am spalat toate hainutele Sashei, dar fara detergent, doar cu balsam de rufe special pentru bebelusi. Trebuie sa iau si detergent, dar deocamdata nu ma pot decide ce este bun sau nu ...asteptam idei.
Este mai bun detergentul simplu, fara balasm...balsamul poate favoriza aparitia alergiilor.
Noi i-am spalat rufele lui Matei cu Teo bebe, dar mai este si detergentul Dermalyn, special pentru piele sensibila, dar eu am o sensibilitate la ......buzunar, de aceea nu il pot akizitiona ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi la John am spalat de mana, cu sapun de bebe vreo saptamana-doua (de saraca mama cred ca si prin somn striga nu mi vreau sa vad rufe de bebe) ca asa ne recomandase pediatra si na, la primul copil esti stresat de orice. Dupa o saptamana sau doua, cand am vazut ca mama mai are lutin si clacheaza (eu aveam cezariana, nu puteam sa ma aplec sa spal eu) am zis ca e momentul pentru o schimbare si am trecut, la recomandarea uneiprietene, la Persil gel. Mi-a placut ata de mult ca am inceput sa il cumpar si pentru hainele familiei si cu el am spalat pana cand am plecat din tara, ca aici nu se gaseste. Aici am trecut pe detergenti normali, Ariel, Tide. Acum am luat un detergent lichid de bebelusi, nu stiu cum se cheama si am si dat un car de bani pe el ca m-a batut mama la cap. Sper sa ajunga in prima luna si dupa aia gata, trecem la detergent normal. |
|
|