Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Nu prea am ce sa povestesc, pt ca am fost ieri la circa si mi-a zis ca nu au primit inca de la sanepid dozelele de vaccin, asa ca vom mai astepta... ne vor suna ele sa ne anunte... Nici nu stiu... sa ma bucur? sa ma enervez?!?
|
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Ieri i-am facut lui Razvan ultimul vaccin, chiar in ziua in care a implinit 2 ani si jumatate (DiTePer-ul). A plans destul de tare cand l-a intepat, dar s-a linistit imediat. Aseara i-am dat 5ml de nurofen, azi dimineata la fel. Nu a facut febra, dar azi dimineata schiopata putin. Mi-era o mila de el, ca nu se vaieta, dar mergea ca pe ace! Dar cand a ajuns la locul de joaca a uitat! Curajosul mamei! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Fetelor, Karina maine implineste 4 luni si tb sa-i fac vaccinul, dar nu stiu cum se numeste.Vreau sa-l cumpar ca pe cel de la 2 luni. M ultumim |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Am citit la cate sa ma atept dupa vaccin si m-am cam speriat. Am inceput sa ma pregatesc si am cumparat termometru digital, sa fie mai usor la luat temperatura. Pe noi ne va chema medicul de familie intre 25 - 30 aprilie, probabil dupa Paste. Vom face acum vaccinul de la stat, iar daca reactioneaza urat fata, il vom cumpara pe cel de la 4 luni. Eu am ororare de intepaturi, ca pe mine si acum ma dor cele facute in spital, dupa cezariana. Sper doar ca dna sa fie usoara la mana, sa nu-i ramana unflaturi pe piciorus. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Aici vaccinul BCG este primul vaccin care trebuie facut la bebei, dar nu se face in maternitate. Astazi am intrebat cand trebuie sa-l fac si mi-au zis ca pana la 3-6 luni.
|
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Acum o saptamana am facut vaccinul anti-meningita si vreau sa zic ca multumim Domnului ca la nici unul din vaccinuri nu a facut febra ,nu a avut diaree.Acum il asteptam pe cel de 4 luni. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ne pregatim psihic-mai mult eu-de vaccin! Sara a fost agitata azi-noapte si s-a trezit pe la 4 si nu a mai adormit decit dupa 6,iar la 7 era fresh Acum doarme linistita si ma uita cu drag la ea si ma intreb cum va fi ziua de ai si noaptea ce-i va urma,dupa vaccin Dupa ora 11 ne prezentam la cabinet |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| miri_haluca wrote:Ne pregatim psihic-mai mult eu-de vaccin! Sara a fost agitata azi-noapte si s-a trezit pe la 4 si nu a mai adormit decit dupa 6,iar la 7 era fresh Acum doarme linistita si ma uita cu drag la ea si ma intreb cum va fi ziua de ai si noaptea ce-i va urma,dupa vaccin Dupa ora 11 ne prezentam la cabinet
Da' ce vaccin ii faci la 5 luni jumate? |
|
| Kiki,noi pina acum ne-am vaccinat doar o data:la 3 luni. Azi se implinesc 2 luni de la vaccinul facut(antihepatita B,antipolio,DTP)si ne-a chemat pentru vaccin Ce ii face o sa pot sa-ti spun dupa ce ma intorc acasa. |
|
| miri_haluca wrote:Kiki,noi pina acum ne-am vaccinat doar o data:la 3 luni. Azi se implinesc 2 luni de la vaccinul facut(antihepatita B,antipolio,DTP)si ne-a chemat pentru vaccin Ce ii face o sa pot sa-ti spun dupa ce ma intorc acasa.
Nu ma referam la ce tip de vaccin...eram surprinsa ca nu stiam de ce la 5 luni jumate ii faci vaccin...stiam ca se vaccineaza copilul la 2 luni, la 4, la 6 si apoi la 1 an...de 5 luni jumate nu stiam, credeam ca am sarit eu peste vreun vaccin |
|
| Nu mami,poate noi am facut 2 cumulate
Sau poate l-a facut mai tirziu pe cel de la 2 luni? Cert e ca ,atunci cind ne-a cheamat la vaccin,noi am fost prezente. |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Pe 27 aprilie i-am facut Alexandrei vaccinul de 6 luni. In afara de putina agitatie si un scaun mai moale, nu a avut nimic! |
|
| Anaida wrote:Pe 27 aprilie i-am facut Alexandrei vaccinul de 6 luni. In afara de putina agitatie si un scaun mai moale, nu a avut nimic!
Oh, trebuie sa il facem si noi saptamana viitoare
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Miri, cred ca i-a facut mai tarziu vaccinele. Intradevar se fac la 2 luni, 4, 6 luni, dar daca primul l-a facut la 3 luni, poate de aceea ii face acum la 5 luni si ceva cel ce trebuia facut la 4 luni.
Eu m-am programat la dr mea fix in ziua in care implinea 2, respectiv 4 luni, si atunci i-a facut vaccinul. Pentru cel de la 6 luni o sa vad cum fac, probabil la fel. Totul e sa mai gasesc vaccinul pe care i l-am facut la 2 luni, adica Infanrix Hexa, ca iar nu se mai gaseste. La frigider nu e bine sa fie tinut mult ca sa il iau din timp. Mai vad saptamana viitoare ce si cum. Trebuie sa imi fac iar rezerva vreo 2 mil, cat costa vaccinul asta
|
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Si la noi s-au facut la 2 luni si jumatate la 4 luni si jumatate, respectiv la 6 luni si jumatate, dar nu cu exactitate, ci in functie de: momentul in care primeau vaccinurile, respectiv de momentul in care puteau programa mai multi bb-lushi, si nu in ultimul rand de programul drei noastre.... |
|
|