Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| leut wrote:Bravo Kiki... Stii, parca am mai scris pe undeva...novocalminul se pare ca e mai bun. Il tai in jumatate si nu-ti face febra neam... Eh, nu am vrut sa ii dau preventiv, ca la cate supozitoare a "inghitit" saracul cu raceala...nu am vrut sa ii mai dau decat daca era absolut necesar. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Marti ne ducem si noi la intepare... La primele doua nu a reactionat rau, a plans nitel si a facut un picut de febra, dar a doua zi era fresh. Sper ca si la asta sa fie ok... Apropos, voi stiti la fel? Nu mananca inainte si dupa vaccin cate o ora, fara baie si plimbare in ziua respectiva? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Asa fac si eu Vesna, fara baita si fara plimbare. Eu ii daiu inainte sa manance. Vezi ca la sase luni noua ne-a facut doua vaccinuri, in ambele picioare. Fetele spun ca se face si o singura intepatura, cred ca depinde de vaccinuri. Oricum, Razvan trebuie sa fie un baietel curajos! |
|

| Vesna wrote:Marti ne ducem si noi la intepare... La primele doua nu a reactionat rau, a plans nitel si a facut un picut de febra, dar a doua zi era fresh. Sper ca si la asta sa fie ok... Apropos, voi stiti la fel? Nu mananca inainte si dupa vaccin cate o ora, fara baie si plimbare in ziua respectiva? Mie nu mi-a zis doctorul fara papa sau fara plimbare, cand i-a facut ultima oara vaccin, abia mancase David, nu era o juma' de ora. Doar dupa vaccin mi-a zis fara baie si plimbare daca are febra. Eu l-am intrebat daca sa ii dau sa manance si mi-a zis ca da, ca nu e nici o problema. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Si noi ne pregatim de vaccinul de la 4 luni. Cam intr-o saptamana.
Am emotii si mi-e tare mila de el de pe acum, dar asta e, e un rau necesar. |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| si noi ne pregatim de vaccin,dar sincer nu m-as mai duce eu ca plange saracutul si-mi vine sa plang cu el |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Am fost azi la vaccinul de 6 luni. L-am dus si pe tati cu noi si, cu exceptia plansului de rigoare, alte probleme nu am avut... nici febra... cel putin deocamdata, dar cred ca in mare am scapat, sa cedem peste noapte si maine dimineata |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Noi am fost marti la intepatura! L-a intepat, saracutul, in ambele fese si l-a durut. Seara a facut febra (38,3), i-am dat Nurofen sirop, dar peste noapte a crescut: 39,3! L-am impachetat, i-am dat anti-termice. De dimineata, ii scazuse, dar pe la pranz iar a crescut. Nu pentru mult timp insa. Pe dupa-amiaza era ok, dar am continuat cu anti-termicele pana in ziua urmatoare. I-am dat Panadol Baby sirop si Nurofen sirop din 4 in 4 ore, alternativ. Si un supozitor Novocalmin, 1/2 dimineata si 1/2 seara. Acum, nu stiu, poate s-a asociat si cu iesitul dintisorilor, ca ne chinuie si astia... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Vesna, si noi tot cu dintisorii, si cu doua intepaturi...i-am pus paracetamil supozitor si comprese, asa fac intotdeauna si pana acum nu am avut probleme. Sanatate la pitic! |
|
| Am fost ieri la vaccinul de 4 luni si s-a lasat cu febra. A facut aseara pe la 3:30, i-am dat eferalgan supozitor, apoi azi dimineata pe la 11:30 i-am dat iar un supozitor, si acum l-am vazut mai blegut si cand i-am pus termometrul avea 38.3.
I-am mai pus un supozitor cu eferalgan. Sper sa ii treaca pt ca deja e cam mult.
|
|

| AdrianaC wrote:Am fost ieri la vaccinul de 4 luni si s-a lasat cu febra. A facut aseara pe la 3:30, i-am dat eferalgan supozitor, apoi azi dimineata pe la 11:30 i-am dat iar un supozitor, si acum l-am vazut mai blegut si cand i-am pus termometrul avea 38.3. I-am mai pus un supozitor cu eferalgan. Sper sa ii treaca pt ca deja e cam mult.
Adriana, mama, de ce nu ii pui jumate de novocalmin? Cand are david peste 38, ii trece cu jumatate de Novocalmin, si din cate stiu eu, la peste 38 e recomandat Novocalminul... |
|
| Acum am sunat-o pe dr si mi-a zis sa ii pun eferalgan si sa pastrez novocalmin-ul pt la noapte daca o mai fi cazul.
Eu i-as fi dat nurofen, dar nu m-a lasat dr.
Acum astept sa vad daca ii scade, i-am pus si comprese, sper sa isi faca repede efectul eferalganul. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:
Adriana, mama, de ce nu ii pui jumate de novocalmin? Cand are david peste 38, ii trece cu jumatate de Novocalmin, si din cate stiu eu, la peste 38 e recomandat Novocalminul...
Mai, si eu am mai scris de nu stiu cate ori...o jumatate de novocalmin si NU face febra... Cand am spus ca am scapat de vaccinari, uite ca nu-i asa...cica doctorita asteapta vaccinul anti rujeola de la stat...eu stiam ca se face la noua luni. Nu stiu ce sa fac...mi se pare cam devreme. S-ar putea sa renunt la el... |
|
| Stiu si eu de novocalmin, dar il tin pt noapte
Se pare ca la mine amandoi copiii fac urat la febra |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ANDISIMON - POTI CUMPARA VACCINURILE , NU TE OBLIGA NIMENI SE LE FACI PE CELE GRATUITE , DAR TE COSTA IN JUR DE 1.500.000 - 2.000.000 LEI ...EU LE-AM CUMPARAT SI MI LE-A FACUT PEDIATRA SI MI-A VIZAT SI CARNETZELUL DE VACINARI .AZI LE-AM FACUT SI AM SUFLETUL STRANS DATORITA REACTIILOR DESPRE CARE SE VORBESTE ( FEBRA, AGITATIE, VARSATURI, DIAREE ) SUCCES SI VOUA CAND VETI AJUNGE LA FAZA ASTA . |
|
|