Chestionar intrebare: Este copilul tau dependent de tine, ca mama?
Alegere Voturi Statistici
Da 38 67%
Nu 18 32%

Dependenta de ...mama?!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Sunday, May 20, 2007 4:14 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Alesandra isi petrece toata ziua cu mine , are mare nevoie de mine ...dar nu cred ca este dependenta de mine.
O las fara probleme cu taica-su , am lasat-o cu bunicul pe care nu-l vazuse de 7 luni si nu au fost nici un fel de probleme.De asemenea cand vine fratele meu si cu sotia lui pe la noi (ceea ce se intampla destul de rar) cere singura sa mearga la nani cu unul sau cu celalalt.
Cand plec de acasa nu o fac pe ascuns ci ii spun ca plec , ii explic unde merg si ma conduce chiar ea la usa.
mommy
Scris: Sunday, May 20, 2007 5:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Mihaita nu e dependent de mine. Cand era mic era dependent de titi, dar acum nici de asta nu mai e. Daca de la 6 luni l-am dus in fiecare zi la mamaia, acum s-a invatat si dimineata ii duce pantofiorii lui tati sa il incalte si sa plece, iar mie imi face Paaaaa cu mana... Azi noapte am fost la o nunta si l-am lasat la mamaia, pentru prima oara toata noaptea, si a fost foarte cuminte. Ne-am dus azi pe la pranz sa il luam si ne-a intampinat de parca lipsisem doar cat sa facem cumparaturile. Are el momentele lui de "mamoseala" cand ma pazeste sa nu fug, dar in general e destul de independent.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 21, 2007 8:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
super fetelor ca sunt asa de independeti copiii vostri!bravo cool

azi eram intr-un magazin cu haine pt copii si ma uitam pe ici, pe colo, ca tot omul. cand a vazut ca nu mai sunt in raza lui vizuala, a inceput sa planga. in casa nu se intampla f des sa faca asta, doar daca e obosit sau suparat de ceva, se joaca si singurel si mai vine sa vada ce fac sau ma duc eu sa verific, insa in locuri straine si cu oameni straini, intotdeauna plange daca nu ma vede. cred ca este si normal in acest stadiu.
delfinasa
Scris: Tuesday, May 22, 2007 5:05 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sa vezi peste cateva luni cand n-o sa mai planga dupa tine, o ia razna prin magazin si trage de toate si rade si tu fuga dupa el alcool ca nu te mai intelegi cu el in carut daca stai mai mult...eu o patesc prin mall sau magazinele mari, sta 10 minute cuminte in carucior, apoi vrea jos si trebuie s-o las ca altfel sare din carut in brate sau chiar jos, special sa o iau de acolo, apoi se zvarcoleste ca vrea pe jos si uite-asa alerg prin magazin si in fuga iau si ce-mi trebuie si nu de putine ori mi s-a intamplat sa nu cumpar ce-mi trebuia sau uitam sa mai iau altele...daca-i dau jucarii, se joaca putin cu ele si apoi tot jos vrea, oricum as da-o, nu pot decat s-o las pe jos in final ca nu ma mai inteleg cu ea deloc banghead...si Karina statea cuminte cand era mai mica, statea cu orele in carut prin mall, privea, mai dormea putin, mai papa ceva, acum pot sa-i dau orice, ca tot pe jos trebuie s-o las, acolo e distractia catel...acum n-are nici o problema sa stea cu altcineva, vad ca la oricine se duce-n brate, se joaca, se imprieteneste imediat cu oricine o baga-n seama, lucru pe care cu putin timp in urma nu-l facea...sunt sigura ca este o perioada, isi va regla ea comportamentul fata de straini.
Miri
Scris: Tuesday, May 22, 2007 6:38 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Andismom wrote:
.... se joaca si singurel si mai vine sa vada ce fac sau ma duc eu sa verific, insa in locuri straine si cu oameni straini, intotdeauna plange daca nu ma vede. cred ca este si normal in acest stadiu.

Aoleu!uff
La noi e tocmai invers!
In casa, e tot dupa mine, inclusiv la baie, iar fara nu are treaba...Imi face "tai", isi baga capul intre urechi si nici ca ma mai aude!nervi Ce daca plec de langa ea?Nu-i nici o problema, pentru fiica-mea!
ras
Kiki
Scris: Tuesday, May 22, 2007 6:44 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Miri wrote:

Aoleu!uff
La noi e tocmai invers!
In casa, e tot dupa mine, inclusiv la baie, iar fara nu are treaba...Imi face "tai", isi baga capul intre urechi si nici ca ma mai aude!nervi Ce daca plec de langa ea?Nu-i nici o problema, pentru fiica-mea!
ras

Si la noi e la fel...In casa nu se poate fara mine, afara, ar fi bine pentru el sa iasa singur uff
Miri
Scris: Tuesday, May 22, 2007 6:47 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Se pare ca piticii nostri trec prin aceeasi faza!ras
Kiki
Scris: Tuesday, May 22, 2007 7:03 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

S-or fi vorbit! pupici
sousourel
Scris: Friday, June 15, 2007 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Dependenta de mama creste exponential in conditiile eruptiilor dentare!!!banghead banghead banghead Ati patit asa ceva?

V, de cand cu eruptia e toata ziua cu "u e mamiii, e e mamiiii" si mai ales toata noapteaplans plans plans

Efectele secundare ale supradependentei de mama: dureri de ochi (ai mei, desigur) si nervi peste nervi...dar parca toate se topesc cand se uita in ochii mei (dupa o criza zdravana de istericale) si imi da si-un pupic. Asta se numeste asuprirea omului de catre piticalcool
mommy
Scris: Friday, June 15, 2007 10:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
sousourel wrote:
Asta se numeste asuprirea omului de catre piticalcool

Tare! hohot hohot hohot
Andi&Mariuca
Scris: Friday, June 15, 2007 10:19 PM
Nivel

sousourel wrote:
Dependenta de mama creste exponential in conditiile eruptiilor dentare!!!banghead banghead banghead Ati patit asa ceva?

V, de cand cu eruptia e toata ziua cu "u e mamiii, e e mamiiii" si mai ales toata noapteaplans plans plans

Efectele secundare ale supradependentei de mama: dureri de ochi (ai mei, desigur) si nervi peste nervi...dar parca toate se topesc cand se uita in ochii mei (dupa o criza zdravana de istericale) si imi da si-un pupic. Asta se numeste asuprirea omului de catre piticalcool

am sesizat si eu ca in eruptie sau cand e bolnavior (cum e acum, are muculeti, e putin racit uff ) creste dependenta de mama... si noi suntem tot dupa fusta mamei!angel
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, June 16, 2007 9:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mie imi place cand Dor se lipeste de mine. El e bunutz si sta si cu tati, si cu ai mei.. Dar, uneori, vine la mine si se aseaza in brate si ne iubim... Si e tare bine. Mai mult, cand se trezeste il iau cu mine in pat, sa ne revenim amandoi din somnic. Si mai stau cu ochii inchisi, desi il aud cum se ridica si ma striga "mama!". Si eu tac... "Si el, mai tare, "mama!". Si eu tac cu ochii inchisi! Si el vine si ma pupa o data, de 2 ori, de trei ori. Eu deschid ochii, el se pune cu capul pe pieptul meu si imi spune cu bucurie "mama!" si ma pupa iar... Mie imi place!!!!
delfinasa
Scris: Saturday, June 16, 2007 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cute...love1 love1 love1...asta nu mai e dependenta, e IUBIREEEEEEE!love1 love1 love1
leut
Scris: Saturday, June 16, 2007 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
delfinasa wrote:
Cute...love1 love1 love1...asta nu mai e dependenta, e IUBIREEEEEEE!love1 love1 love1

Asa-i! bravo love love love
Tina
Scris: Saturday, June 16, 2007 10:33 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am votat dependenta de mine; Bri nu este prea sociabila ( banuiesc ca din anumite motive sunt si eu vinovata ) dar cu toate ca am stat cu ai mei de la inceput aproape,chiar si acum dupa 3 luni de absenta, de cand cu serviciul, e disperata dupa mine. Cu tati nu prea serveste nimik, cu buni merg ce merg treburile pana apar eu in peisaj si cateodata mai si ridica manutza aia grasanca la buni de parca ea ar fi vinovata ca mami se duce la serviciu, si o pune buni la respect una doua si se duce repede sa o pupe ca sa o ierte.Are niste reactii de te doar capu'.
La soacra'mea n-am prea dus-o decat in vizite rarutze si simt ca nici nu o prea agreeaza scratchsi e numai de gatul meu agatzata cu plansete si tipete doar daca incearca cineva sa se bage in seama cu ea...ce sa va mai zic, pentru mine e calvar la capitolul asta .Iar de plecat noaptea de acasa n-ar fi o problema sa zicem , ca dupa plansetele de rigoare de la culcare de seara cu seara, adoarme intr-un final, problema este ca ea se trezeste de 'nshpe mii de ori pe noapte si chiar nu-i pot impovara pe ai mei intr-atat.
Asa ca va invidiez sic pe cele care a-ti reusit sa ii obisnuiti cu altii, iar mie nu-mi ramane de facut decat sa sper ca voi mai avea zvac in mine cand va avea Bri 20 de ani sa merg intr-un club sa ma destrabalez .banghead banghead banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.