Chestionar intrebare: Decalotarea - Pro sau contra
Alegere Voturi Statistici
Pro 16 31%
Contra 27 52%
Ma abtin 6 11%
Nu stiu ce inseamna 2 3%

Decalotarea - Pro sau contra
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Thursday, October 18, 2012 1:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
kali wrote:

Asteapta sa vezi. La noi dimineata a fost o vreme asa: maaaami, maaaaaaaaaaaaaami, uite cucu' maleeeee maleeeeee!! Si vine si si-l masoara in fata oglinzii din toate partile si se infoaie ca un paun si se lauda la toata lumea... si-si mai da si pantalonii jos spre exemplificare in fata bunicilor ( siderati ca lasam copilul sa se joace cu putza ), deci... pasiune adevarata, nu asa...

hohot foarte simpatic ... mi-l si imaginez cum faceras .
bulibuli
Scris: Thursday, October 18, 2012 2:13 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Vaai lesin de ras hohot hohot hohot hohot
doctorulpilula
Scris: Wednesday, March 6, 2013 3:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/5/2012
Multumesc in numele tuturor lui vanina si mai ales lui bulibuli care au raspuns provocarii mele in cel mai onorabil mod, dovedind prin rezultatele lor, in contrast cu discutiile anterioare de pe forum, eficienta directionarii corecte a energiei, in acest caz spre o cautare pertinenta chiar pe internet.

Din pacate nu multi cunosc aceste lucruri si probabil ca se intampla ca uneori interventia chirurgicala asupra preputului sugarului sau copilului mic sa fie recomandata in ciuda faptului ca ar putea fi evitata daca evaluarea ar fi facuta corect. Si evident daca parintii ar coopera si s-ar informa corect in loc sa transforme problema intr-un tabu.

De aceea va recomand cu caldura filmul subtitrat in limba romana postat de bulibuli, care ofera atat medicilor cat si pacientilor informatii pe care chiar nu au de unde sa le afle altcumva decat interesandu-se de problema:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ixy-Vzqs0VY

Eu personal obisnuiesc sa intreb mamicile si taticii daca ii invata pe copiii lor sa urineze, ei spun bineinteles ca "da, sigur" dar cand ii pun sa descrie modul cum o fac, o dau intoarsa.

Voi cum ii invatati pe baietei sa urineze? Pe urma va intreb cum invatati fetitele sa foloseasca hartia igienica.
missy_furla
Scris: Monday, May 27, 2019 4:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
Asta e singura mea groaza din momentul in care am aflat ca bebe meu va fi baiat.
Sper totusi ca decalotarea asta se face macar cu o anestezie locala (un spray ceva) sau poate de aia de care am auzit la dentist, un fel de gaz care te face "fericit".
Oricum nu mi-ar placea sa aud baiatul urland la o procedura d-asta "pe viu".
kali
Scris: Tuesday, May 28, 2019 9:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nu se mai face fortat, stai linistita! hainoroc
missy_furla
Scris: Tuesday, May 28, 2019 6:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
kali wrote:
Nu se mai face fortat, stai linistita! hainoroc

Pfiu...
hainoroc yes computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.