Chestionar intrebare: Decalotarea - Pro sau contra
Alegere Voturi Statistici
Pro 16 31%
Contra 27 52%
Ma abtin 6 11%
Nu stiu ce inseamna 2 3%

Decalotarea - Pro sau contra
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Tuesday, October 16, 2012 10:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
In public suntem decenti dar in rest... daaaaa!! La fel!hohot
TatyKS
Scris: Tuesday, October 16, 2012 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
hohot deci asta ma asteapta ... am vazut si eu un baietel, care cum ii dadea pampers-ul jos, trageau de ea de mama foculuiras
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 16, 2012 11:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Daaaa, Tatychitara

Oana, super- al tau cel putin e educatnewclap
kali
Scris: Tuesday, October 16, 2012 11:50 AM
Nivel

taty wrote:
hohot deci asta ma asteapta ... am vazut si eu un baietel, care cum ii dadea pampers-ul jos, trageau de ea de mama foculuiras

hohot hohot Majoritatea baieteilor au o relatie speciala cu putzi lor.

Cris, nu stiu daca e educat sau uituc...angel Afara e distras.ras
shirel
Scris: Tuesday, October 16, 2012 11:55 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si Oshry obisnuieste cu toate ca el nu are pielitza aceea imprejur si deci si ne laudam din start cu un bulbul (asa se cheama la noi hohot )maaare de care trage si se joaca cu el dar numai acasa cateodata.Este tare mandru de el hohot hohot si din cand in cand-i place sa defilezi cu el asa prin casa in fatza fetelor .alcool alcool a c-am luat-o pe cocoasa si a mai rarit demostratia sexy.Dar este ceva foarte obisnuit la baietei.Nuuu Oshry afara nu face asa ceva si l-a invatat taty si cand face pipi sa si-l ascunda(palmeze si scuture )ras alcool hohot .Niciodata nu am inteles chestia cu scuturatul pana acum !hohot Frumusei de ei ,sunt tare mandri de cocosel si asa vor continua sa fie inca multi,multi ani!ste toata averea lor!sic alcool
kali
Scris: Tuesday, October 16, 2012 11:58 AM
Nivel

Shirel, ma omori!!hohot hohot hohot Toata averea lor, zici?hohot hohot
Am rad de numa' cu bulbul-ul vostru!!hohot hohot
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 16, 2012 12:06 PM
Nivel

hohot hohot Nah, dar eu la "problemuta" noastra tot n-am gasit rezolvare; odata m-am enervat si aveam o foarfeca in mana, decupam ceva cu Deea si i-am zis: vezi forfecuta, o sa taie putza, daca nu iei manuta de la ea.
Suntem cam pe off, nu?sorry ...dar macar ne-am mai destins putin aiciras
shirel
Scris: Tuesday, October 16, 2012 12:23 PM
Nivel

Cris-DL wrote:
hohot hohot Nah, dar eu la "problemuta" noastra tot n-am gasit rezolvare; odata m-am enervat si aveam o foarfeca in mana, decupam ceva cu Deea si i-am zis: vezi forfecuta, o sa taie putza, daca nu iei manuta de la ea.
Suntem cam pe off, nu?sorry ...dar macar ne-am mai destins putin aiciras

Si ca tot sa fiu off in totalmente .Iubia cum sa tai tu frumusetze de putulica ,trebuia sa-l amenintzi ca-i tai manutza atuncea poate te credea.hohot hohot hohot Las-l mami ca nu ramane cu influentze ptr mai tarziu cand se va rusina si nu o va arata la nimeni ras sic este jucaria lui si se distreaza ,este varsta cand il descopera si sunt tare incantanti de el .Are mami barbatzel nu?
shirel
Scris: Tuesday, October 16, 2012 12:32 PM
Nivel

kali wrote:
Shirel, ma omori!!hohot hohot hohot Toata averea lor, zici?hohot hohot
Am rad de numa' cu bulbul-ul vostru!!hohot hohot

Pai nu ,mami tu ce crezi hohot hohot ca noi suntem !hohot hohot ai gresit sunt asa de legati de ea ca de multe ori incep si sa gandeasca cu ea!hohot hohot alcool sic

Ps.Fugariti-ma de aici ca incep sa vorbesc numai prostii!Dar fiul meu este de vina!sic alcool ras
Cris-DL
Scris: Tuesday, October 16, 2012 12:34 PM
Nivel

Daaa, crezi ca d`aia nu mai poate el -nu-l cunosti pe Luca-pasivul... a si raspuns pe loc atunci: folfecusa nu taie pusa:004:, taie artia (hartia).

Il las cu jucaria lui cu tot, sa traga cu prastia cat o vrea ; cu toate ca uneori mi-e frica c-o rupealcool si mi-e jena in public ca arata ca Al Bundy, dar e si un bine in povestea asta -se decaloteaza singurel.

PS: gata plec si eu, Shirelpupici stai linistita, putza lui fi-miu e vinovatahohot
bulibuli
Scris: Tuesday, October 16, 2012 6:06 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Vai de mine, ce ma asteapta hohot hohot
sweet angel
Scris: Tuesday, October 16, 2012 9:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
si edy trage de cuculet tot asa parca ar fi de gumahohot cum ii dau pampersul jos trebuie sa puna imediat manuta , imi intrebam si eu sotul daca nu il poate rupe si el mi-a zis ca nu e de mamaliga sa se ruparas

la edy se decaloteaza pana unde i-a tras dr pielita mai mult nu reusesc. il las asa pana la urmatorul control daca nu sunt probleme si vad atunci ce spune dr.
TatyKS
Scris: Wednesday, October 17, 2012 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
ras M-am distrat copios aici , rad de una singura prin bucatariesic ... abia astept sa-l vad si eu pe smiorky al meu in faza asta.
bulibuli
Scris: Wednesday, October 17, 2012 8:34 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Si al meu il prinde, mai ales la baita, si-l face prastie... dar inca nu a facut asa o mare pasiune pt el :))
kali
Scris: Thursday, October 18, 2012 1:09 PM
Nivel

bulibuli wrote:
Si al meu il prinde, mai ales la baita, si-l face prastie... dar inca nu a facut asa o mare pasiune pt el :))

Asteapta sa vezi. La noi dimineata a fost o vreme asa: maaaami, maaaaaaaaaaaaaami, uite cucu' maleeeee maleeeeee!! Si vine si si-l masoara in fata oglinzii din toate partile si se infoaie ca un paun si se lauda la toata lumea... si-si mai da si pantalonii jos spre exemplificare in fata bunicilor ( siderati ca lasam copilul sa se joace cu putza ), deci... pasiune adevarata, nu asa...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.