De la ce varsta la gradinita ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2006 6:24 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
De la ce varsta ati dat copiii la gradinita, sau intentionati sa ii dati ? Program scurt, prelungit ?
stele_pe_cer
Scris: Monday, February 13, 2006 2:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Eu intentionez sa il dau pe Matei la cresa la 1 an si 6 luni (voi fi nevoita), apoi la gradi probabil cand nu ne va mai primi la cresa...la 3 ani, cred...
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, February 16, 2006 3:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Eu stiam la la gradi nu-l primeste pana in jurul varstei de 3 ani. Si obligatoriu sa faca la olita si nu in pantaloni (era o regula prin bacau), sa pape singur...
stele_pe_cer
Scris: Friday, February 24, 2006 5:30 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Eu stiam la la gradi nu-l primeste pana in jurul varstei de 3 ani. Si obligatoriu sa faca la olita si nu in pantaloni (era o regula prin bacau), sa pape singur...

Da, asa e...la multe gradi nu-i primeste decat daca mananca singuri, daca fac la olita (deci nu ami fol.pampersul), daca stiu sa ceara eventual la toaleta (au wc-uri speciale, in miniatura dar si olite).

Si in Bucuresti e la fel, ba mai mult, la gradi catolice (unde imi doream eu sa-l dau pe Matei) nu primesc decat de la 4 ani, dars erviciile am inteles ca le itnrec cu mult pe cele de la gradi particulare.

Din pacate noi nu vom avea incotro si vom opta pentru cresa, unde ii primeste oricu, si cu bibe, si cu pampers, sis a nus tie sa pape singurei.

In skimb, la gradi particulare ii primeste oricum, dar am inteles ca tu nu vrei particulara.
danadoditoiu
Scris: Monday, February 27, 2006 9:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/19/2006
Pe Andreea am dat-o la cresa de la 1an si 10 luni.Acum este gr.mare la gradinita cu program prelungit.Cu Teo intentionez sa fac la fel in primavara anului viitor.
Elia
Scris: Friday, March 3, 2006 2:47 AM
Nivel: Guest

Eu as vrea sa il duc pe John la o gradinita de la toamna (2 ani jumate) dar numai cateva ore, vreo 3 ore, sa se joace cu alti copii si sa se obisnuiasca cu atmosfera de acolo. As vrea sa il duca cineva (bunica-su sau taica-su) dimineata sa zicem de la 9 la 12, si sa stea acolo cu el, adica nu sa se joace cu el, sa stea pe margine astfel incat John sa stie ca nu a fost abandonat acolo. Dar inca nu m-am interesat daca e vreo grdinita care sa permita asa ceva.
Alina
Scris: Saturday, April 1, 2006 8:20 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Catinca a mers la gradinita de la 2 ani si 5 luni, am insistat mult la Doamna Director sa o primeasca.
AdrianaC
Scris: Saturday, April 1, 2006 11:46 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Cum s-a simtit, a acceptat usor gradinita Catinca?
Alina
Scris: Sunday, April 2, 2006 10:48 AM
Nivel

Da, in general; dar nu s-a putut lipi de educatoare. Acesteia nu i-ar fi fost foarte greu sa o atraga. Catincai ii placea enorm sa coloreze (sa mazgaleasca mai mult atunci), dar nu a atras-o. Am mai scris undeva despre asta. Catinca statea mai mult cu infirmiera, in biroul directoarei si manca alune, deci, sarmana infirmiera nu mai putea face altceva. de ce nu i-a placut prea mult?
Pentru ca era o gradinita foarte stramta cu camere foarte mici, ei, noi avem camere foarte mari si Catinca era obisnuita cu un spatiu pe masura, deci din prima un handicap, oricum a plans, cu totii plang. Apoi am schimbat gradinita (o data mi-a scapato afara dupa o pisica, iar alta data am ajuns mai repede dupa ea si copiii era afara, dar ea, micuta, statea retrasa intr-un colt langa zidul grdinitei si am zis STOP, PANA AICI, dar ce am sa fac, o sa am un copil retras, izolat? NU SE POATE) si am muta-o. Din octombrie 2003 a mers la o gradinita cu program prelungit (dar o luam acasa la pranz, programul meu imi permitea asta), a fost binisor (eu doream doar o acomodare a ei cu copiii, cu doamna, cu activitatile in colectivitatea, nu puteam avea pretentii de mare educatie la varsta ei), au fost si plocoane pentru doamne, etc, inchipuiti-va ca era in grupa mare (oricum era o grupa mixta cu vreo doi copii de varsta ei si cu copii de 5, 6, 7 ani). Si nu am fost mutumita, oricum aici s-a acomodat, nu mai plangea. Din 2004 merge la o gradinita partciculara. Acum e in grupa mijlocie. Si sunt multumita.
Nici nu va dat seama cat de important e acest pas. Trebuie luate atatea lucruri in calcul, incat banghead banghead
lori16ro
Scris: Thursday, May 11, 2006 9:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
eu le-am dat una la 2 si alta 3.5 ani ( nu le primea la nici o grad de stat si trebuia sa incep serviciu) la o doamna prof iesita la pensie care avea acasa la ea mai multi copilasi, cam 8 cu virste pina la 6 ani, si am fost f multumita. ( si am avut sansa sa vad la unele persoane vocatia de pedagog)

stia cum sa faca sa se ataseze de ea copii mici,

cind cea mare a intrat la scoala , cea mai mica am mutat-o la grad cu progr prelungit unde a fost ok
Cris-DL
Scris: Friday, February 23, 2007 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Am fost si noi azi la gradi dance doar sa vedem cum este, inca nu ne primeste cu toate ca avem pile pirat Am stat putin pe acolo, ne-a placut si din Mai vom merge si noi, sa ne acomodam mai bine pana la toamna dance chitara
Kiki
Scris: Friday, February 23, 2007 2:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Bravo, Bubulina scumpa! Sa vezi ce frumos e la gradi; jucarele, copilasi...ras
Alina
Scris: Friday, February 23, 2007 9:27 PM
Nivel

Bravo Deea.
Mult succes si acomodare rapida.
Maria & Mario
Scris: Saturday, February 24, 2007 12:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Noi incepem de la doi ani si doua saptamani ! Program lung : 8:45 - 5:45 . ( flexibil, adica o pot duce cand vreau si sa o iau cand vreau ) Cu pampershi , cu mancat ajutata , cu toate conditiile posibile. Acum ramane sa vedem ce si cum va fi ( cu adaptarea, cu educatoarele, cu somnul ) Sper sa nu planga prea mult, ca cedez nervos eu ! plans uff
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 27, 2007 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Cris, Alina pupici pupici

Maria & mami wrote:
Sper sa nu planga prea mult, ca cedez nervos eu ! plans uff

Si eu la fel sper uff ca sunt mai slaba de ingeri si mi-e frica ca cedez si nu o mai duc uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.