Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ingeras, Ninetem, Buli, Elena, Rody, Anabella, multumesc frumos si va pup dulce pe fiecare! Anabella, Lenus, Bulinutza, si toate burticile, hai, nu ma lasati singura pe aici! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| taki wrote:Au voie sa participe si cele care au fost insarcinate sau numai cele care sunt gravidute?
Da, au voie sa participe. Singura conditie este cea de inscriere a membrului respectiv, nu si de data la care a fost facuta poza. Asa ca invitam toate actualele burtici si ex-burticile sa se inscrie la concurs ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Cu burtica la plimbare! :
Pe la 4 luni!
Pe la 7 luni!
Cu cateva ore inainte de a naste!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Taki ce burtica frumoasa ai avut Vreau sa zic ca burtica mea acum arata cam ca a ta la 4 luni ,explicatia este aveam burticuta dinainte. |
|
| Taki, tare dulcica burticuta ta! Mai ales ca ascundea o papusica de fetita! |
|
| Ely wrote:Taki ce burtica frumoasa ai avut Vreau sa zic ca burtica mea acum arata cam ca a ta la 4 luni ,explicatia este aveam burticuta dinainte.
Burticuta??? Glumesti, nu!? Nu-mi vine sa cred cata am fost!
Tu aratai foarte bine, iar acum ca esti graviduta arati si mai bine! Nu ne incanti cu cateva poze de cand erai graviduta cu Karinuta si de ce nu...si acum ca doar esti graviduta!!! Hai...asa ne mai aducem si noi aminte de frumoasele momente! |
|
|
Liz, multumesc asemenea! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Taki ce scumpica ai fost....si esti!!! |
|
| mama lui rik wrote:Taki ce scumpica ai fost....si esti!!!
Multumesc asemenea! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Aici trebuie sa particip si eu numaidecat la cat am fost de plimbareatza ,excursii prin Romania si cu Eden si cu Oshry asa ca nu vrea sa lipsesc ,nu stiu daca imi aduc aminte in cate luni eram dar sa zicem. La plimbare in Herastrau gravida cu Eden in luna a cincea!
La Poiana Brasov!
Gravida cu Oshry in luna a sasea la plimbare in Tel-Aviv.
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ce burtici frumoase avem aici |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Bravo mamici si burtici ! Haideti in numar cat mai mare la concurs ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si eu, si eu.... In sfarsit un concurs de burtici si in sfarsiiiiiiiiiiiiiiiiit pot si eu participa...asa ca am venit fugutza, fugutza... YUHUUUUUUUUUUUUUUUU
In Ungaria, in ziua in care am vazut pt prima oara inimioara noastra mica!!! 6 saptamani
Tati ne-a rasfatat la o inghetata! 6 saptamani si 4 zile
Pe strand, cu burtica rosie sa nu ne deoache nimeni 6 saptamani si 6 zile
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Cred ca nu am vazut graviduta sa zambeasca mai frumos ca tine!! |
|
| Numai burtici una si una, asta e clar! Shirel, Bulinutza, pupacesc cu mare drag doua burtici "plimbarete"! |
|
|