Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Alexandra, imi aduc aminte perioada grea ... erai terminata! Ma bucur pentru voia acum, Doamne ajuta ! Buli, eu am avut piticii cei mai mari cand vedeam copilasi cu mucii pana in gura ( cand eram la particulara) ... la stat asa ceva nu s-a intamplat ( cel putin la grupa noastra ) .
Primul an a fost greu si pentru noi, dar nu e o regula . Apoi ne-am linistit ,racea doar putin cand venea toamna. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| bulibuli wrote:Ce reflexoterapie? Cum? unde?
reflexoterapia e masajul ala in talpa, in punctele reflexogene ....dar cred ca sti asta. eu l-am inceput anul trecut in vara nu neaparat pt fobia mea cu gradinita darrrr ce pot sa-ti spun e ca mi-a schimbat viata. total. incepand de la relatia cu Sara, starea mea psihica (ca aici e buboiul), felul de a vedea lucrurile ....tot. inca fac si acum, o sedinta pe saptamana , de intretinere |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si la Stefan la gradi sunt as apaturile ,dar nu m-am gandit niciodata ca ar putea sa le cada in cap .Eu cred ca sunt foarte sigure ,ca altfel ... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| alexandrabogdan wrote:
reflexoterapia e masajul ala in talpa, in punctele reflexogene ....dar cred ca sti asta. eu l-am inceput anul trecut in vara nu neaparat pt fobia mea cu gradinita darrrr ce pot sa-ti spun e ca mi-a schimbat viata. total. incepand de la relatia cu Sara, starea mea psihica (ca aici e buboiul), felul de a vedea lucrurile ....tot. inca fac si acum, o sedinta pe saptamana , de intretinere
Deschidem si noi un subiect, daca nu e? Poate detaliezi ,isi mai spun si alte fete parerea ... pe mine m-ar interesa .
|

| TatyKS wrote:Deschidem si noi un subiect, daca nu e? Poate detaliezi ,isi mai spun si alte fete parerea ... pe mine m-ar interesa  .
e deschis pe undeva. caut acum
http://forum.7p.ro/reflexoterapia.aspx?g=posts&t=5533 |

| dc n-as fi simtit pe pielea mea efectele nu stiu dc as fi crezut |