Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| mami Dav, acomodare cat mai placuta
Noi, asteptam listutza, luni sau marti si gata la gradi cu noi incepem de luna aceasta sau de la 1 Mai |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ma bucur pentru voi ca ati reusit sa ii inscrieti. Eu inca mai bat pe la usile creselor sa vad daca se gasesc locuri. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cris22tyna wrote:  mami  Dav, acomodare cat mai placuta Noi, asteptam listutza, luni sau marti si gata la gradi cu noi  incepem de luna aceasta sau de la 1 Mai
Acomodare placuta si voua!
|
|

| cute_baby_of_mine wrote:Kiki, cat dai pe luna si ce ii asigura? Sunt tare curioasa...
Voi plati 5 milioane pe programul scurt (de la 8 la 12:30) si de cand ma voi intoarce la serviciu il voi da la program lung, adica 8-18:00 si voi plati 8 milioane. Am scris la alt topic ce imi asigura. O sa pun linkul imediat! |
|

| MNiko wrote:Ma bucur pentru voi ca ati reusit sa ii inscrieti. Eu inca mai bat pe la usile creselor sa vad daca se gasesc locuri.
Mult succes si voua. de asta l-am si inscris de acum pentru ca e devreme si inca nu cauta lumea locuri. De la vara va fi criminal sa gasesti un loc. |
|
| Aici e deja CRIMINAL sa gasesti locuri. Te pun pe lista de asteptare pt toamna, adica daca vrei sa duci copilul din toamna. Inclusiv la o cresa care a fost in renovare completa si care se va deschide abia peste o saptamana sau doua. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mult! 8 milioane e o avere! e drept ca au multe de oferit, dar parca... Sau poate m-am obisnuit eu cu preturile din Piatra. Nepoteii mei merg la gradinita particulara, cu profesor de actorie, curs de dans modern, curs de engleza, spatiu de joaca si in interior si afara, patuturi pentru fiecare in parte, intr-un dormitor super dragut, si toate la 80 Euro, pentru ca ei nu platesc transportul. Daca ar fi cu totul, ar fi 100 Euro. Unde mai pui ca al doilea, beneficiaza de reduceri! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Mult! 8 milioane e o avere! e drept ca au multe de oferit, dar parca... Sau poate m-am obisnuit eu cu preturile din Piatra. Nepoteii mei merg la gradinita particulara, cu profesor de actorie, curs de dans modern, curs de engleza, spatiu de joaca si in interior si afara, patuturi pentru fiecare in parte, intr-un dormitor super dragut, si toate la 80 Euro, pentru ca ei nu platesc transportul. Daca ar fi cu totul, ar fi 100 Euro. Unde mai pui ca al doilea, beneficiaza de reduceri!
Eh, poate la al doilea voi avea si eu reducere Dar sa stii ca 8 mil e putin fata de ce alte scoruri sunt. La alte gradinite costa 9 mil programul scurt pana la 12 - 13...Nu mai zic ca pt programul lung ajungi sa platesti 15-16 milioane. Plus ca iti ia bani si pt serbari si alte activitati ale copiilor... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am inteles, Kiki! La noi toate astea costa 80 Euro. Cu tot cu rechizite, cu serbari televizate si transmise pe posturile locale de televiziune, cu diferite concursuri interscolare. Nepotelul meu mai mare (adica 5 ani), tocmai a castigat locul II la un concurs de cantecele, la care au participat gradinite din tot judetul. Gradinita de care iti spun are si cursuri I - XII. In sistemul scolii americane. |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| moaaaaaaaaaaa....aici gadinitele de stat sunt gratis,doar cele particulare sunt cu plata.Noi mergem in Septembrie la gradi |
|
| Rody wrote:moaaaaaaaaaaa....aici gadinitele de stat sunt gratis,doar cele particulare sunt cu plata.Noi mergem in Septembrie la gradi Rody, cred ca e vorba de o cresa particulara cea spre care s-a orientat Kiki. Eu caut una de stat la care se plateste doar meniul zilnic(in jur de 4-5 Ron pe zi). Una particulara nu imi permit pt ca nu e in localitatea in care stau eu. |
|

| Da, Rody, cresa e privata. Dar sa stii ca si cele de stat se platesc la noi |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Aha...aici cele de stat sunt gratuite.Si cresele si gradinitele.Si trebuie sa caut o gradinita pt Elo.dar asta cand plecam din Nantes! |
|
| Sunt atat de fericita ca nici nu pot sa stau pe scaun de veselie. Incepand de luna viitoare mergem si noi la cresa. Am reusit in sfarsit sa o inscriu. De luni incep sa strang actele nesecare si sa facem analizele. Abia astept. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| MNiko wrote: Sunt atat de fericita ca nici nu pot sa stau pe scaun de veselie.
Te cred, pt ca si eu sunt la fel de fericita
Am fost la gradi, am facut cerere sa inceapa cat mai repede, s-a aprobat am facut analizele ei, mai le avem pe ale noastre si cum avem rezultatul, luni sau marti, mergem la gradi
|
|
|
|